Tragic! Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, DhZou είπε Το κουτί δίπλα έχει σκουλίκια; Ναι, ειναι αλευροσκουληκα. Αν και δεν ανηκουν στους σκωληκες καθως ειναι απλα προνυμφες ενος ειδους σκαθαριου. Πρεπει να ταιστουν οσο ο δρακος ειναι μικρος ακομα με το χερι πριν ασπρισουν πολυ και γινουν κατσαριδακια και χαλασουν την αποικια. Ειναι πηγη πρωτεινων. Σαν τροφη ασβεστιου εχω στο κουτακι απο κατω ζωντανους γρυλλους που απλα αφηνω να κοβουν βολτες στο τερραριουμ ανα 5-5 (πρωτου τις καταβροχθισει ο κομοντο) με λιγο νερακι και πορτοκαλι/καροτο για να τρωνε (το πορτοκαλι που φαινεται στη φωτο ειναι για τους γρυλλους). Αμα μεγαλωσει κι αλλο θα τρωει και πιο λιπαρες/σκληρες τροφες οπως μεγαλες κατσαριδες αργεντινης, μεγαλες ακριδες και παχουλα κηροσκουλικα/μελοσκουληκα. 2
McNerd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολυ γλυκος ο κομοντος. Θα γινει τεραστιος σαν αυτους στα ντοκιμαντερ; (Κσι εσυ θα πηγαινεις στο καταστημα και θα λες βαλτε μου μισο κιλο κατσαριδες αργεντινης; ) Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από McNerd
Tragic! Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, thant είπε Τρατζικ.. Μπα, τα συνηθιζεις! Αν και χρησιμοποιω ανοξειδωτες λαβιδες για το ταισμα (οχι λογω σιχαμαρας, αλλα οι γρυλλοι ειναι απιαστοι και τα σκουληκια γλιστρανε!) 6 ώρες πριν, McNerd είπε Πολυ γλυκος ο κομοντος. Θα γινει τεραστιος σαν αυτους στα ντοκιμαντερ; (Κσι εσυ θα πηγαινεις στο καταστημα και θα λες βαλτε μου μισο κιλο κατσαριδες αργεντινης; ) Κομοντο ειναι το βαφτιστικο του . Η ρατσα του ειναι Γενειοφορος Δρακος και φτανει απο 45-65cm με συνηθεστερο μεγεθος το μισο μετρο. 1
webparts Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/1/2018 στις 6:20 ΠΜ, xrist0s4 είπε Η Ήρα! Ελπιζω να μην την μεταφερεις ετσι. Αν ναι,σε παρακαλω μην το κανεις. Στο θεμα μας,ο Ρικο ( vizsla pitbull ) και η Ταραντελα ( artois hound ) . Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από webparts 14
rafa1919 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Στις 7/8/2017 στις 2:42 ΜΜ, *nenya* είπε Κι άλλα γατιά! Ποτέ δεν είναι αρκετά <3 <3 <3 Σ'αγάπησα βαθιά να ξέρεις! <3
Tragic! Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Κοιμάται ο Δράκος χορεύουν οι... Γρύλλοι! Καλά τη βγάζουν πάνω του όσο είναι αραχτός, αλλά δε θα ξυπνήσει να δουν γλέντια; 3 1
NickTG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξέρω αν φαίνονται οι φωτογραφίες! Αυτά είναι τα 2 που έχω μέσα στο σπίτι. Και ο Piccolo που μας ανησύχησε λίγο αυτές τις μέρες αλλά τελικά όλα πάνε καλά. 19
omghi2u Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 έχασε τον gohan και στεναχωρηθηκε? αν ηταν οτιδηποτε αλλο .. worry not , piccolo can regenerate.
NickTG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Ξαφνικά δεν είχε δύναμη στα πίσω πόδια και έπεφτε ενώ από τη στεναχώρια του σταμάτησε να τρώει. Πλέον δείχνει να έχει επανέλθει πλήρως σχεδόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα