Δημοφιλής ανάρτηση Sarandis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Το μικρό τέρας που κουβαλήθηκε σπίτι της κοπέλας μου αφού ακολούθησε εμένα στο δρόμο. Μόνο φαΐ χάδια και ύπνο. Δεν ξέρω απο ποιον χάθηκε / ποιος τον έδιωξε αλλά έχει συνήθειες γέρων. Όλες οι φωτογραφίες του είναι στην κουζίνα. Το καμπανάκι δική μου προσθήκη. 32
livefreeordie Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Το μικρό τέρας που κουβαλήθηκε σπίτι της κοπέλας μου αφού ακολούθησε εμένα στο δρόμο. Μόνο φαΐ χάδια και ύπνο. Δεν ξέρω απο ποιον χάθηκε / ποιος τον έδιωξε αλλά έχει συνήθειες γέρων. Όλες οι φωτογραφίες του είναι στην κουζίνα. Το καμπανάκι δική μου προσθήκη. τέλειοοοοοο <3 1
Δημοφιλής ανάρτηση Daemonos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τα Ζωάκια μου 37
Lucifer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 α να χαθείς τόσα χρόνια αντρίλας χαμένα με το που είδα τις πιξ 3
Daemonos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 α να χαθείς τόσα χρόνια αντρίλας χαμένα με το που είδα τις πιξ Χαχα και ο πιο σκληρός λυγίζει όταν βλέπει το γατόσκυλο, εγώ τα ξέρω !
mary Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Χαχα και ο πιο σκληρός λυγίζει όταν βλέπει το γατόσκυλο, εγώ τα ξέρω ! Ειναι γλύυυυυκας το σκυλάκι. Ποσο χρονων;
Daemonos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 1.5 χρόνων είναι Cooperίνος Τα έχω υιοθετήσει και τα δύο 3
livefreeordie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2016 από livefreeordie
livefreeordie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Τα Ζωάκια μου Τι τελειο γατι! Κουκλι!! κουκλί το γατι. ότι να ναι βγήκε η πρώτη παράθεση χαχα. 1
draculias Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ο επτάχρονος κορίτσαρος μου. Μας βγήκε δύστροπη στα ζευγαρώματα, και πολλαπλά προβλήματα υγείας κυρίως λόγω μη-γέννας, αλλά όλα καλά! και ο "θετός" γιος η συμβίωση 23
HALF EVIL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καταπληκτικό σκυλί !! Ο μικρός είναι ο υιός ;
theatab Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 οποιος δεν εχει ζωα πριν και αποκτησει (οχι αγορασει, τα ζωα δεν πουλιουνται!) αναρωτιεται πώς στο καλο ζουσε χωρις αυτα τοσο καιρο! o yin και ο yang τα κανουν ολα μαζι https://supload.com/S1xWIVFI4x https://supload.com/BkbUVtI4x 14
patsi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Στον κτηνίατρο μετά την πρώτη ηρέμηση. Συγνώμη αν βγαίνει ανάποδα είμαι απ το κινητό. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα