φραμπάλα Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 πώς εγκαταστάθηκε μόνος του; από που μπήκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 πώς εγκαταστάθηκε μόνος του; από που μπήκε; Απο την μπαλκονοπορτα. Καλοκαιρι ,σε μονοκατοικια , ευκολα χαχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Παιζει πολυ ψιψινα στο Insomnia!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Αμα εισαι αδιακριτος.. x 3 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 και ο ήχος που κάνουν ΑΧΑΧΑΧΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο μου τραβηξε την προσοχη. Λεω οχι ρε πουστη καποιος παρατησε κανενα κουταβι και θα τα κανω 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Τι τετοιο ηχο βγαζουν???lmao ειχα βρει μικρος μια χελωνα μεσαια προς μεγαλη κ μας καταχεσε το σπιτι ... ετσι την πηραν χαμπαρι...τρελο σκατο μεσα σε ενα βραδυ, αφου ψαχνανε τις αλλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Ναι βαλε youtube να ακουσεις πως σκουζουν σα κουταβι. Τωρα δεν ξερω αν απο την τρομαρα τους με 3 σκυλια μπηκαν ολα μεσα στο καβουκι η μονο κεφαλι χερια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Φωτογραφίες από post στο Facebook της μάνας μου που νοσταλγεί τα νεαρά χρόνια του τίγρη. Τα 'χει πάρει τα κιλά της από τότε που έφυγα απ' το σπίτι... http://www.insomnia.gr/topic/414306-δείξε-μου-το-κατοικίδιο-σου-να-σου-πω-πώς-είσαι/?p=53655075 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Τα πεθερικα υιοθετησαν μια αδεσποτουλα που δυστυχως προλαβε να γκαστρωθει πριν τη στειρωσουν. Χαριζονται και τα 3. Τωρα ειναι περιπου 10 ημερων. Αν καποιος απο Χαλκιδική ή Θεσσαλονικη ενδιαφερεται για καποιο απο τα 3, ας επικοινωνησει μαζι μου με pm. - Εεε τι θες; Ασε με στην ησυχια μου. - Γιατι πεσατε όλοι πάνω μου; 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Τα πεθερικα υιοθετησαν μια αδεσποτουλα που δυστυχως προλαβε να γκαστρωθει πριν τη στειρωσουν. Χαριζονται και τα 3. Τωρα ειναι περιπου 10 ημερων. Αν καποιος απο Χαλκιδική ή Θεσσαλονικη ενδιαφερεται για καποιο απο τα 3, ας επικοινωνησει μαζι μου με pm. - Εεε τι θες; Ασε με στην ησυχια μου. - Γιατι πεσατε όλοι πάνω μου; Ελπίζω να τα χαρίζεις μετά τους 2 μήνες που πρέπει να είναι με την μάνα τους έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ελπίζω να τα χαρίζεις μετά τους 2 μήνες που πρέπει να είναι με την μάνα τους έτσι; Για αυτον τον λογο εγραψα πως τωρα τα κουταβια ειναι περιπου 10 ημερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ο Μένιος (1 χρόνο πριν)σήμερα 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 μεγαλωσε ο Μενιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα