Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 γούτης γουρίδης :3 στην πρώτη το παίζει βαπίρ και ρουφιέται και στη δεύτερη φαίνεται η πραγματική του μορφή fluffykitty.jpg Ρε στη δευτερη ειναι εντελως ζυμαρι, για ζουπηγμα μιλαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Κλείνει τα 6 τον άλλο μήνα. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Bull terrier ;;; Ποσο ειναι φιλε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Bull terrier ;;; Ποσο ειναι φιλε;;; Nαι bull terrier, 23 του μήνα γίνεται 3 μηνών! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeee11 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Ένα βίντεο που έφτιαξα με τον σκύλο μου, το θεωρώ αστείο αλλά εχω περέργο χιούμορ όποιος θέλει ας το δει και ας μου πει την γνώμη του.(Το καλαμπόκι δεν του το αφησα προς αποφυγή παρεξηγήσεων)https://youtu.be/qf0Ii1zV1gg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toshd3000 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 μ'εβαλες σε υποψιες με το καλαμποκι και κοιταξα να δω ποιες τροφες απαγορευονται..δεν το ηξερα για το ψητο καλαμποκι..ηξερα σοκολατα,κρεμμυδι,σταφυλι,τυρια..επισης ειδα οτι και τα συκωτακια καλυτερα να αποφευγονται?!! ξερει κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeee11 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 μ'εβαλες σε υποψιες με το καλαμποκι και κοιταξα να δω ποιες τροφες απαγορευονται..δεν το ηξερα για το ψητο καλαμποκι..ηξερα σοκολατα,κρεμμυδι,σταφυλι,τυρια..επισης ειδα οτι και τα συκωτακια καλυτερα να αποφευγονται?!! ξερει κανενας? Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με το καλαμπόκι, Απλά γενικά ειμαι της άποψης οτι απο την στιγμή που δεν του προσφέρει κάτι δεν χρείαζεται καν να σκεφτομαστε κάνει δεν κάνει απλά το αποφεύγουμε, τα συκωτάκια λένε οτι δεν κάνει σε μεγάλες ποσότητες, αλλά και πάλι εγω τα αποφεύγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 αχ τι όμορφο ζωάκι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeAndHope Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 αχ τι όμορφο ζωάκι ! όντως το τρίχωμα του ειδικά φαίνεται τόσο απαλό και όμορφο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cernic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 καλησπέρα παιδιά χαρίζετε τροφή για τσιντσιλά τις εταιρίας bunny. Την έδωσα σε degu αλλά ούτε να την φτύσει...Είναι 600 γραμμάρια και ανοίχτηκε πριν 2 μέρες οπότε οποιος ενδιαφέρετε από θεσσαλονίκη δική του μην πάει χαμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το νεο μελος της παρεας..κρυουλιαρης 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Τι ματακια!!!! Φτου φτου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Το νεο μελος της παρεας..κρυουλιαρης Αν και γατόφιλος, με αυτή τη φώτο έλιωσα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα