Προς το περιεχόμενο

Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι!

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

γούτης γουρίδης :3

στην πρώτη το παίζει βαπίρ και ρουφιέται και στη δεύτερη φαίνεται η πραγματική του μορφή 

fluffykitty.jpg

Ρε στη δευτερη ειναι εντελως ζυμαρι, για ζουπηγμα μιλαμε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ένα βίντεο που έφτιαξα με τον σκύλο μου, το θεωρώ αστείο αλλά εχω περέργο χιούμορ :P όποιος θέλει ας το δει και ας μου πει την γνώμη του.(Το καλαμπόκι δεν του το αφησα προς αποφυγή παρεξηγήσεων)
https://youtu.be/qf0Ii1zV1gg

• Like 4

μ'εβαλες σε υποψιες με το καλαμποκι και κοιταξα να δω ποιες τροφες απαγορευονται..δεν το ηξερα για το ψητο καλαμποκι..ηξερα σοκολατα,κρεμμυδι,σταφυλι,τυρια..επισης ειδα οτι και τα συκωτακια καλυτερα να αποφευγονται?!! ξερει κανενας?

μ'εβαλες σε υποψιες με το καλαμποκι και κοιταξα να δω ποιες τροφες απαγορευονται..δεν το ηξερα για το ψητο καλαμποκι..ηξερα σοκολατα,κρεμμυδι,σταφυλι,τυρια..επισης ειδα οτι και τα συκωτακια καλυτερα να αποφευγονται?!! ξερει κανενας?

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με το καλαμπόκι, Απλά γενικά ειμαι της άποψης οτι απο την στιγμή που δεν του προσφέρει κάτι δεν χρείαζεται καν να σκεφτομαστε κάνει δεν κάνει απλά το αποφεύγουμε, τα συκωτάκια λένε οτι δεν κάνει σε μεγάλες ποσότητες, αλλά και πάλι εγω τα αποφεύγω

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλησπέρα παιδιά χαρίζετε τροφή για τσιντσιλά τις εταιρίας bunny. Την έδωσα σε degu αλλά ούτε να την φτύσει...Είναι 600 γραμμάρια και ανοίχτηκε πριν 2 μέρες οπότε οποιος ενδιαφέρετε από θεσσαλονίκη δική του μην πάει χαμένη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...