Pa0ki Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δεν παίζει να σε δαγκώσει έτσι όπως το σκέφτεσαι Αν φοβηθεί ας πούμε το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να τρέξει Εγώ 2 χρόνια τον έχω και ενώ έχει μάθει να μπαίνει μέσα για την ανάγκη άααααμα κάτσει κάπου μαλακά άντε γεια ο τύπος....Στα πόδια μου τον είχα 10 λεπτά προχτές την έφαγα... Όχι εμένα δεν τα κάνει έξω, άντε να του φύγει κάνα μπαλάκι ξέμπαρκο που και που Το μόνο που μου έχει κάνει είναι μετά από αλλαγή μάρκας πέλλετ και πλύσιμο κλουβιού, να κρατιέται τη μισή μέρα και να έρθει να μου τα αμολήσει όλα το βράδυ στο κρεβάτι που κοιμόμουν Φρίκη Φυσικά από τότε δεν τη ξαναπάτησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ξερεις ποιο εχει τρελη δαγκωνια και δεν φαινετε.Η ιγκουανα.Πιτσιρικας της μοδας τοτε φουλ παω να παρω.Βλεπω ενα μαυρο περιεργο του λεω αυτο τι ειναι μου λεει αυτο ειναι πολυ επιθετικο και το χουμε βαλει χωρια απο τα αλλα.Να το πιασω του λεω?Με δικη σου ευθυνη μου λεει.Παω να βαλω το χερι εκτοξευετε και κανει το χερι γαμα τα γεμισε αιματα παντου χαχαχα.Τελικα πηρα ενα αρσενικο φουλ επιθετικο και αυτο μου βγηκε το κρατησα 4-5 χρονια εγινε τεραστιο σε βαθμο που δεν μπορουσα να το κουμανταρω και αμα νευριαζε μπορει να σε γαμουσε ασχημα επισης ειχα και τις γατες κα γινοτανε μακελειο.Ε το δωσα πισω αν και ενοιωθα πολυ ασχημα γιατι δεν γινοταν απλα απο ενα σημειο και μετα θελει κηπο αυτο εχει μεγεθος μικρου παιδιου σχεδον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Κατέβηκε πεινασμένη η αλεπουδίτσα αλλά είχε την ατυχία να έχω μόνοένα κουλούρι μαζί μου στη δουλειά το οποίο το μοιραστήκαμε ... Είπα να της πάρω καμιά κροκέτα για τις επόμενες ημέρες αλλά δενέκανε εμφάνιση ξανά ... Κάπου μεταξύ Νέα Ραιδεστού και Βασιλικών , σε ένα εγκαταλειμμένο σπιτάκι , τραβηγμένη από κωλοκινητό ... 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 φίλου λιοντάρι 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 O Μπρούνο . Μπόξερ 6 ετών που αράζει λόγω ζέστης.... Βέβαια όταν του είπα πάμε βόλτα, έτρεξε να του βάλω το λουρί του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makisperama Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Εγώ είχα αυτόν τον κούκλο τώρα δυστυχώς δεν τον εχω 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Γούτου-γούτου τον είχα βγάλει πριν μέρες , είχε κάτσει και κοίταζε έτσι για καμια ώρακ εδώ την ώρα του ύπνου 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Νίκοτς και Κιλικ λιώνω με τα γατιά σας λιώνωωωωω <3 <3 <3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ας βάλω και εγώ την δικιά μου που προσπαθεί να αρπάξει το μπεικο 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Κατέβηκε πεινασμένη η αλεπουδίτσα αλλά είχε την ατυχία να έχω μόνο ένα κουλούρι μαζί μου στη δουλειά το οποίο το μοιραστήκαμε ... Είπα να της πάρω καμιά κροκέτα για τις επόμενες ημέρες αλλά δεν έκανε εμφάνιση ξανά ... Photo0041.jpgPhoto0042.jpg Κάπου μεταξύ Νέα Ραιδεστού και Βασιλικών , σε ένα εγκαταλειμμένο σπιτάκι , τραβηγμένη από κωλοκινητό ... Προσοχή φίλε , στη Β.Ελλάδα πλέον ενδημεί η λύσσα. Κόκκινη αλεπού δεν την πιάνεις , την αποφεύγεις οσο μπορείς μιας και είναι φορέας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Προσοχή φίλε , στη Β.Ελλάδα πλέον ενδημεί η λύσσα. Κόκκινη αλεπού δεν την πιάνεις , την αποφεύγεις οσο μπορείς μιας και είναι φορέας. Χωρίς να νοσεί? Να την στείλουμε μπας και βρουν καμια θεραπεία στο κελπνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ας βάλω και εγώ την δικιά μου που προσπαθεί να αρπάξει το μπεικο Γιατί το μπέικον....? Μόλις καταλαβα ότι αγαπάω 2πλα τον Μητσάρα μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Χωρίς να νοσεί? Να την στείλουμε μπας και βρουν καμια θεραπεία στο κελπνο Το ότι πιθανώς δεν έχει εμφανίσει ακόμα συμπτώματα ένα ζώο - δεν εκδηλώνονται αμέσως μετά τη μόλυνση ούτως ή άλλως - δε συνεπάγεται απαραιτήτως το ότι δεν είναι φορέας. Μια χαρά τον μεταδίδει τον ιό αν σε δαγκώσει. Κατά τον ίδιο τρόπο και αυτός που θα δεχθεί το δάγκωμα - εφόσον δεν έχει εμβολιαστεί - θα καταστεί και ο ίδιος φορέας. Η εμφάνιση των συμπτωμάτων τής λύσσας, δε σημαίνει τίποτε άλλο, εκτός τού ότι πλέον έχει προχωρήσει τόσο, ώστε ο θάνατος να είναι βέβαιος και θέμα λίγων ημερών. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2015 από deesnider 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα