Προς το περιεχόμενο

Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι!

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο γάτος είναι άπλα ένας μικρός θεός πολύ fluffy αν και ο σκυλακος κλέβει την παράσταση χάλαρα! Έχει ενα βλέμμα απίστευτο φτού φτού.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο γάτος είναι άπλα ένας μικρός θεός πολύ fluffy αν και ο σκυλακος κλέβει την παράσταση χάλαρα! Έχει ενα βλέμμα απίστευτο φτού φτού.

Μου άνοιξες τα μάτια. 'Ετσι όπως είναι ανάποδα γυρισμένο το πέρασα για κουνέλι μεταλλαγμένο.

• Like 2

Παοκι τυχαίο το χρώμα του κουνελου οεο?

Κι όμως φίλε, τυχαίο!

Άλλο κουνέλι είχα βάλει στο μάτι από τη βιτρίνα αλλά με κέρδισε ο αλητάμπουρας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όταν μπήκα μέσα

Κι όμως φίλε, τυχαίο!

Άλλο κουνέλι είχα βάλει στο μάτι από τη βιτρίνα αλλά με κέρδισε ο αλητάμπουρας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όταν μπήκα μέσα

πως ακριβώς σε κατέκτησε ο μαύρος αλήτης; tell us the story plz 

πως ακριβώς σε κατέκτησε ο μαύρος αλήτης; tell us the story plz 

Και που λες, μπαίνω μέσα έτοιμος να αγοράσω ένα καφετί ψιλομαλλιαρό που είχα σταμπάρει

Πάω στο κλουβί που ήταν 5-6 δεν θυμάμαι πόσα μαζί και τελικά αποδείχτηκε πολύ φοβητσιάρικο και ξενέρωσα, ούτε να το χαϊδέψω δεν καθόταν

Τα υπόλοιπα άσπρα ήταν όλα μαζί σε μια γωνία σαν κοιμισμένα και μόνο ένας έτρεχε πίσω από το χέρι μου σα σκύλος

Η πλάκα είναι ότι για κάνα μήνα νόμιζα ότι ήταν θηλυκό και έπαθα σοκ όταν ανακάλυψα τα @@ του

20140923_194458.jpg

• Like 7

Καλά τα κουνέλια στην πλειοψηφία φοβούνται. Κάτι ράτσες τύπου λιονταράκια είναι νευρικά κτλ..Ο δικός σου τι φάση, πολύ καναπέ και φρι τον έχεις δεν έχεις θέμα με κατουρήματα κτλ

Εγώ 2 χρόνια τον έχω και ενώ έχει μάθει να μπαίνει μέσα για την ανάγκη άααααμα κάτσει κάπου μαλακά άντε γεια ο τύπος....Στα πόδια μου τον είχα 10 λεπτά προχτές την έφαγα...

αυτο αμα σου κοψει καμια δαγκωνια θα μετρας δαχτυλα ε

χαχα ναι ας το κάνει και μετά το σοκ από το αίμα θα τον κυνηγάει όλη του τη ζωή

Χορτοφάγος ρει. Για πλάκα στον δικό μου του δίνω να μυρίσει κάνα κρεατικο και τινάζεται σαν να τον χτυπάει ρεύμα και φεύγει.. Σίγουρα έχουν δυνατό το μονοδοντο τους πάντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...