giorgosbretos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ο γάτος είναι άπλα ένας μικρός θεός πολύ fluffy αν και ο σκυλακος κλέβει την παράσταση χάλαρα! Έχει ενα βλέμμα απίστευτο φτού φτού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ο γάτος είναι άπλα ένας μικρός θεός πολύ fluffy αν και ο σκυλακος κλέβει την παράσταση χάλαρα! Έχει ενα βλέμμα απίστευτο φτού φτού. Μου άνοιξες τα μάτια. 'Ετσι όπως είναι ανάποδα γυρισμένο το πέρασα για κουνέλι μεταλλαγμένο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 ^^ είναι she! χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 η γατα σου δαιμονε αμα ζευγαρωσει με τον γατο μου νομιζω βγαινει φοβερο γατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 no hands 'τάνα όλα Παοκι τυχαίο το χρώμα του κουνελου οεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Παοκι τυχαίο το χρώμα του κουνελου οεο? Κι όμως φίλε, τυχαίο! Άλλο κουνέλι είχα βάλει στο μάτι από τη βιτρίνα αλλά με κέρδισε ο αλητάμπουρας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όταν μπήκα μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Κι όμως φίλε, τυχαίο! Άλλο κουνέλι είχα βάλει στο μάτι από τη βιτρίνα αλλά με κέρδισε ο αλητάμπουρας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όταν μπήκα μέσα πως ακριβώς σε κατέκτησε ο μαύρος αλήτης; tell us the story plz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Τραγούδαγε πουσ@@δες Αθηναίοι χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 πως ακριβώς σε κατέκτησε ο μαύρος αλήτης; tell us the story plz Και που λες, μπαίνω μέσα έτοιμος να αγοράσω ένα καφετί ψιλομαλλιαρό που είχα σταμπάρει Πάω στο κλουβί που ήταν 5-6 δεν θυμάμαι πόσα μαζί και τελικά αποδείχτηκε πολύ φοβητσιάρικο και ξενέρωσα, ούτε να το χαϊδέψω δεν καθόταν Τα υπόλοιπα άσπρα ήταν όλα μαζί σε μια γωνία σαν κοιμισμένα και μόνο ένας έτρεχε πίσω από το χέρι μου σα σκύλος Η πλάκα είναι ότι για κάνα μήνα νόμιζα ότι ήταν θηλυκό και έπαθα σοκ όταν ανακάλυψα τα @@ του 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλά τα κουνέλια στην πλειοψηφία φοβούνται. Κάτι ράτσες τύπου λιονταράκια είναι νευρικά κτλ..Ο δικός σου τι φάση, πολύ καναπέ και φρι τον έχεις δεν έχεις θέμα με κατουρήματα κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Γι΄αυτό σου λέω με κέρδισε Μονίμως ελεύθερο τον έχω μες στο σπίτι, λερώνει μόνο το κλουβί του, κατουράει στο γιογιό του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 αυτο αμα σου κοψει καμια δαγκωνια θα μετρας δαχτυλα ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εγώ 2 χρόνια τον έχω και ενώ έχει μάθει να μπαίνει μέσα για την ανάγκη άααααμα κάτσει κάπου μαλακά άντε γεια ο τύπος....Στα πόδια μου τον είχα 10 λεπτά προχτές την έφαγα... αυτο αμα σου κοψει καμια δαγκωνια θα μετρας δαχτυλα ε χαχα ναι ας το κάνει και μετά το σοκ από το αίμα θα τον κυνηγάει όλη του τη ζωή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 δεν ξερω απο κουνελια ρωταω αλλα πρεπει να χει τρελη δαγκωνια.Θα παθει σοκ απο το αιμα?Για ποιο λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Χορτοφάγος ρει. Για πλάκα στον δικό μου του δίνω να μυρίσει κάνα κρεατικο και τινάζεται σαν να τον χτυπάει ρεύμα και φεύγει.. Σίγουρα έχουν δυνατό το μονοδοντο τους πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα