Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Jack Russel Terrier. 

Απιστευτα σκυλακια αλλα δεν ειναι για ολους, ειναι σουπερ ντουπερ ενεργητικα και εξυπνα. :)

Δημοσ.

Jack Russel Terrier.

Απιστευτα σκυλακια αλλα δεν ειναι για ολους, ειναι σουπερ ντουπερ ενεργητικα και εξυπνα. :)

ο,τι πρεπει για σενα :-P

Εγω κοκονι θελω

• Like 1
Δημοσ.

τι ράτσα είναι αυτή η απίστευτη μούρη; 

Δέν ξέρω! Jack russel με κάτι άλλο είναι, δεν θα γίνει μεγάλο. 8 κιλά μου είπε η γιατρός.

Το υιοθέτησα απο την ζωόφιλη δράση! Τώρα είμαστε σε φάση που προσπαθεί η γάτα να συνηθήσει την παρουσία του

• Like 2
Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω θηλυκό jack russel. Τι τιμές παίζουν; Απο petshop να κοιτάξω αν έχει όλα τα χαρτιά; Απ'οτι ξέρω η συγκεκριμένη ράτσα δεν εχει πολλά προβλήματα ασθενειών.

• Moderators
Δημοσ.

ο,τι πρεπει για σενα :-P

Εγω κοκονι θελω

Nαι καλα γεια σας να με αποτρελανει θελεις ε?

Λατρευω τα JR αλλα σε καμια περιπτωση δε θα επαιρνα, αυτα τα τερατακια σε βγαζουν οff σε χρονο dt και ειναι πολυ επιμονα. 

Καλα βεβαια να σου πω την αληθεια απο τοτε που επεσε φολα στο σκυλο μου και επαθα σοκ, αποφασισα πως δεν προκειται να ξαναπαρω (συντομα τουλαχιστον) σκυλακι. :(

Παντως και τα κοκονια ειναι πολυ καλα σκυλια και νομιζω πως ειναι και ευκολη ρατσα.

Δημοσ.

Nαι καλα γεια σας να με αποτρελανει θελεις ε?

Λατρευω τα JR αλλα σε καμια περιπτωση δε θα επαιρνα, αυτα τα τερατακια σε βγαζουν οff σε χρονο dt και ειναι πολυ επιμονα.

Καλα βεβαια να σου πω την αληθεια απο τοτε που επεσε φολα στο σκυλο μου και επαθα σοκ, αποφασισα πως δεν προκειται να ξαναπαρω (συντομα τουλαχιστον) σκυλακι. :(

Παντως και τα κοκονια ειναι πολυ καλα σκυλια και νομιζω πως ειναι και ευκολη ρατσα.

εγω το ειπα απο την αποψη οτι ηθελες να παρεις διαδρομο σπιτι :-P

Ναι τα κοκονι εχουν ηπιο χαρακτηρα κ ιδιαιτερα φιλικο. Πολλη τριχα ομως.

• Moderators
Δημοσ.

εγω το ειπα απο την αποψη οτι ηθελες να παρεις διαδρομο σπιτι :-P

Παιδι μου τι διαδρομο, αυτα ειναι σα να εχεις ολοκληρο gym ΣΥΝ εξτρα στιβο ξερωγω :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Παιδι μου τι διαδρομο, αυτα ειναι σα να εχεις ολοκληρο gym ΣΥΝ εξτρα στιβο ξερωγω :lol:

Μια χαρα, θα τρως κ θα τα καις απευθειας.

εγω εχω τρεις γατες μεγαλες φυσιογνωμιες

Εγω εχω 4 αλανιαρες, στη ταρατσα του αμαξιου την βγαζουνε, φιρμες!
  • Like 1
Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι μην αγοράζετε ράτσες κτλ, αν είναι να πάρετε ενα σκυλάκο, πάτε στη ζωόφιλη, να σώσετε και μια ψυχούλα! μια χαρά όμορφα σκυλάκια έχουν! Είδατε το δικό μου. Η Pedigree μου κάνει και δώρο 6 μήνες τροφή!

Το δικό μου τώρα υποθέτω Jack Russel με Γκριφόν είναι, εντάξει δεν είναι τόσο μηχανάκι όσο τα JR. :) Normal Πράγματα.

Μερικές ακόμα

SlpGQ4Q.png

Ang0m0l.png

n55YQL4.png

HQImdVf.png

• Like 17

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...