Tzoustiniana Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 ....και επειδη η φιλη tzoustiniana ανεβασε την δικη της αναβαζω και εγω την δικη μου εκλειπουσα λατρεια... Α απόλυτη μεταμόρφωση. Κάθε "στάση" των αυτιών και δείχνει σαν διαφορετικό σκυλάκι. Φάτσα 1
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Α απόλυτη μεταμόρφωση. Κάθε "στάση" των αυτιών και δείχνει σαν διαφορετικό σκυλάκι. Φάτσα Νυχτεριδα την φωναζα πολλες φορες...λολ Excella και jill. Αν το συνδυασετε με την sheva μου φανατικος re5... 7
Mikeasdf Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Οριστε και η δικια μου, το προβατακι! (28 Αυγουστου την καναμε ευθανασια γιατι ειχε καρκινο στον εγκεφαλο και κατι ακομα τα οποια δεν θεραπευονταν) Αμα βρω κιαλλες θα ανεβασω Ηταν toy kannis btw 11
sintalkas Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 ρίξε και καμιά φώτο τότε να τον συλληπηθούμε ,πώς έγινε?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Πριν 6 χρόνια ... Βροχερή μέρα , σηκώνομαι ανοίγω πατζούρια και στο πεζουλάκι μπροστα (στο μάρμαρο) καθόταν ένα μικρό γατάκι , αχνα δεν έβγαζε... Του έδωσα λίγο γαλοπούλα και την έκανα για σχολείο (τότες...) . Όταν γύρισα κοιμόταν ήδη στο πατάκι! Η ρόζα...! Δε φαίνεται η εικόνα .Μπορείς να την ξαναβαλεις;
tritonas00 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 και αναμεσα μας στο κρεβατι, ανασκελα νανα του 10
tony81 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Το φιλί της ζωής Επεβίωσε...πάρτε τον Καλύτερα κιόλας με κούρασε.. 10
Pa0ki Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Πριονiδι βάζεις; Πάρε πελλετ, καλύτερο και πιο οικονομικό
Anorymous Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Οριστε και η δικια μου, το προβατακι! (28 Αυγουστου την καναμε ευθανασια γιατι ειχε καρκινο στον εγκεφαλο και κατι ακομα τα οποια δεν θεραπευονταν) Αμα βρω κιαλλες θα ανεβασω Ηταν toy kannis btw περσι τα χριστουγεννα εχασα και εγω τον δικο μου απο καρκινο ηταν και μεγαλουλης.
Mikeasdf Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 περσι τα χριστουγεννα εχασα και εγω τον δικο μου απο καρκινο ηταν και μεγαλουλης. Μεγαλη μαλακια..εμας ηταν 4 χρονων και μας ειπε ο κτηνιατρος οτι εχει ξαναδει τετοιες μορφες αρρωστιας στη συγκεκριμενη ρατσα (και σε καποιες αλλες σπανιες) επειδη λεει τα βαζουν να κανουν αιμομιξια και 7/10 θα εχουν προβληματα Εμεις παντως τη βρηκαμε σε ενα νοσοκομειο οταν ηταν 9 μηνων, δεν την αγορασαμε οποτε δε ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα