Doc1355 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Άμα τον μάθεις να χέζει και από ψηλά, φύγαμε για νόμπελ. Εχεις βαλθεί να μας πεθάνεις σήμερα ε; χαχαχαχαχα
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Άμα τον μάθεις να χέζει και από ψηλά, φύγαμε για νόμπελ. χέζει στον καμπινέ , σου κάνει ? 1
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δηλαδή ας πούμε ανεβαίνει στην πλαστική σαμπρέλα, στοχεύει και τρίποντο; 1
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δηλαδή ας πούμε ανεβαίνει στην πλαστική σαμπρέλα, στοχεύει και τρίποντο; γιεα και ο άλλος ο στειρωμένος πίνει νερό από την βρύση 1
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Αν ισχύει, υποκλίνομαι. ναι και ο αλλος που πίνει νερό από την βρύση πριν μερικό καιρό δεν έπινε από το μπολάκι του , ήθελε μόνο τρεχούμενο, είδαμε και πάθαμε να μάθει να πίνει ΚΑΙ από το μπολ. xD 1
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 ναι και ο αλλος που πίνει νερό από την βρύση πριν μερικό καιρό δεν έπινε από το μπολάκι του , ήθελε μόνο τρεχούμενο, είδαμε και πάθαμε να μάθει να πίνει ΚΑΙ από το μπολ. xD Βγάλε ένα βίντεο να πίνει νερό από την βρύση. Τί τον έφτιαξες τον λογαριασμό στο utube? Βρεγμένη φρυγανιά, πως σε είπαμε;
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Βγάλε ένα βίντεο να πίνει νερό από την βρύση. Τί τον έφτιαξες τον λογαριασμό στο utube? Βρεγμένη φρυγανιά, πως σε είπαμε; xalasmenhfeta θα το βγάλω κάποια στιγμή
scullyist Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Αν ισχύει, υποκλίνομαι. Που να δεις άπειρα βιντεο στο YT, πλήρης εκπαίδευση μέχρι που τραβανε και το καζανάκι μετά. Doc έχω λιώσει με τους μικρούς αναρριχητές, την είχαν καταβρεί κανονικά lol
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Που να δεις άπειρα βιντεο στο YT, πλήρης εκπαίδευση μέχρι που τραβανε και το καζανάκι μετά. Παλιά που ήμουν μικρός είχαμε μια κότα που γεννούσε τα αβγά της στο καλαθάκι που άφηνε κάθε πρωί η γιαγιά μου στο τραπέζι της αυλής
Doc1355 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Doc έχω λιώσει με τους μικρούς αναρριχητές, την είχαν καταβρεί κανονικά lol Allou Fun Park το έκαναν!!!
iced Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Να σας συστησω τον Buzz! Αλλιως, Buzz ο ταναλιας επειδη δαγκωνει και εχει δυνατο στομα! Ειναι 4 μηνων indian ringneck....
Marria Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Πωωω καποτε θα θελα να παρω παπαγαλακι lovebird, αλλα σκεφτομαι πως θα τραγουδαει ολη μερα και θα το καρυδωσω στο τελος
status Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Πωωω καποτε θα θελα να παρω παπαγαλακι lovebird, αλλα σκεφτομαι πως θα τραγουδαει ολη μερα και θα το καρυδωσω στο τελος Πίστεψε με θέλει πολύ φροντίδα και παρέα, αλλά είναι πολύ κοινωνικό και παιχνιδιάρικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα