Obsidian Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δειχνω το κατοικιδιο μου για να μου πειτε ποιος ..ημουν (αφου το συγκεκριμενο κατοικιδιο δεν το εχω πια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 και αυτη ειναι η ανιψια μου η Μπιρίμπα (του κολλητού) Obsidian κρύβεται απο τα φλας? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Αν το σκάσουν και αυτά, το επόμενο κατοικίδιο πρέπει να 'ναι τσιμεντόλιθος. ε βασικά απο εκεί βγηκε και το Παλαιοκώστας, αλλά οκ τα καταφερα αυτην την φορά και δεν το σκάσαν . περσινή είναι btw . τα κράτησα μέχρι που μεγάλωσαν ΠΟΛΥ και αναγκάστηκα να τους βρω σπίτι . τα πήγα σε μια ΘΕΙΑ με αυλη εδώ κοντά, αλλά μου τα γυρισε πισω γιατι ήταν "σατανάδες και όχι κοτες" . Τελικά κατέληξαν περήφανα κοκόρια στο χωριό για όσο τα άφησαν να ζήσουν υποθέτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ο λατρεμένος μου κοπρίτης, γεννηθείς 11/1997 παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Obsidian κρύβεται απο τα φλας? Οχι, ηταν ημερα σκυλογιατρου a.k.a. κτηνιατρου. Με τετοιο μεγεθος ομως και μονο που υπαρχει, ειναι σα να κρυβεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 the best pets i ever had . Κουφοντίνας και Παλαιοκώστας οποτε βλεπω ορνιθοειδη κατοικιδια θυμαμαι chick and duck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Οριστε και τα δικα μου, ο Νεμο και ο Μπλακ, τα ονοματα εδωσαν οι ανηψιες μου Σορρυ για την ποιοτητα των φωτογραφιων, ειναι τραβηγμενες με κινητο αφου μου εκλεψαν την ψηφιακη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Σορρυ για την ποιοτητα των φωτογραφιων, ειναι τραβηγμενες με ψηφιακη αφου μου εκλεψαν την ψηφιακη. Indeed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 αχαχούχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Indeed. Μιλαγα στο τηλ εκεινη την ωρα και ταυτοχρονα εγραφα εδω... Aν και μου εκλεψαν ΚΑΙ κινητο μαζι με την ψηφιακη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μ'αρεσουν τα ψάρια. Αν ειχα λεφτά θα 'χα και γαμώ τα ενυδρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 salliara και εμενα, ειναι και ευκολα στη φροντιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Πολλες φορες ειχαμε ψαρια και χελωνακια αλλα παντα πεθαιναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salliara Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 ετσι ειναι ρε συ. μονο οι παπαγαλοι μας θαβουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marria Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Tα δικα μου τα εχω παντως 1 χρονο.. και ενα παπαγαλακι που ειχα στους 3 μηνες αυτοκτονησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα