Προς το περιεχόμενο

Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι!

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί είναι τόσο ροζ στο προσωπάκι; Είναι έτσι το σκυλάκι ή έχει κάποια μόλυνση; πρώτη φορά βλέπω τόσο ροζ!

Όχι ροζ, πορτοκαλί! Έτσι είναι εκ γεννετής κι έχει πορτοκαλί τρίχες στη μουσούδα, την κοιλιά και τα πόδια. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι η αχρωματοψία... είναι η ηλικία... το πορτοκαλί το έκανα ροζ!
Εμένα είναι μαυριδερός μαυριδερός και δεν ξεχωρίζει τίποτα! Μαύρο σώμα, μαύρη ουρά, μαύρα μάτια! Μόνο μια λευκή λωρίδα στο λαιμό. Αν τον δεις βράδυ να σε κοιτάει, τρομάζεις! 

• Like 1

• Moderators

Είναι η αχρωματοψία... είναι η ηλικία... το πορτοκαλί το έκανα ροζ!

Εμένα είναι μαυριδερός μαυριδερός και δεν ξεχωρίζει τίποτα! Μαύρο σώμα, μαύρη ουρά, μαύρα μάτια! Μόνο μια λευκή λωρίδα στο λαιμό. Αν τον δεις βράδυ να σε κοιτάει, τρομάζεις! 

Pintsie εισαι πολυ περιγραφικη, αλλα μια φωτο ειναι 1000 λεξεις :lol:

6 κιλά σκατό και θέλει και να βλέπει έξω από το παράθυρο! 
Του βάζουμε τον καναπέ κοντά στο παράθυρο για να κάθεται να αγναντεύει! 
Κι όταν ξεκινάνε να περνάνε γνωστοί (του!) αρχίζει και τρέχει πέρα δώθε και μας προειδοποιεί! κι επειδή ξέρει ότι θα ανοίξουμε την πόρτα για να χαιρετήσουμε, κάθεται από πίσω και μία κοιτάει την πόρτα, μία εμάς! 

Είναι και φύλακας. Βέβαια! Όσο μπόι του λείπει... Δεν έχω και καμία φωτογραφία δίπλα σε ένα ροτβάιλερ που έρχεται εδώ με το αφεντικό και μας χαιρετάει να δείτε τη διαφορά! Και ποιος το παίζει νταής; Ο δικός μου βέβαια! Το ροτβάιλερ είναι πιο ήσυχο! 

• Like 1

DSC4048.jpg

Φουλ ψευτομαγκιά η μπιγκλέτα μου, το είχα ακούσει για τα μπηγκλ αλλά δεν περίμενα τόση ξεροκεφαλιά. Γενικά δεν δυσκολεύομαι στην εκπαίδευση με τα σκυλιά, αλλά μάλλον επειδή χάσαμε έναν σκύλο πέρυσι (κάποιες σελίδες πίσω) την κακομαθαίνουμε και μας έχει πάρει στο ψιλό. Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα ένα κλικερ να της κάνω λίγο το μυαλό πουρε και  χτες έβλεπα αντίδραση και χωρίς μπισκότα. Σήμερα το έγραψε στο παπάρι της το κλικερ, με άκουσε μια φορά και αφού είδε πως δεν έχει μπισκότο καθόταν και μου γάβγιζε. Διάολος. Ξαναγυρίζω στο μπισκότο αύριο λοιπόν γιατί δεν ολοκληρώθηκε το conditioning.

Έχουμε κι ένα θεματάκι υγείας, στο μαξιλάρι της όταν κοιμόταν άφηνε μια στάμπα από ούρα. Δεν το είχα ξαναδει σε κουτάβι αυτό, το ιντερνετ έλεγε ή ουρολοίμωξη ή γενετική ανωμαλία. Την πήγα στον κτηνίατρο, απέκλεισε την ουρολοίμωξη χωρίς αμφιβολία και μάλλον έχει κάποιο θέμα στην ουρήθρα, μας είπε να δούμε χειρούργο. Από τότε όμως δεν έχει ξαναλερώσει το μαξιλάρι της, οπότε περιμένω να κλείσει 4 μήνες (5 Απρίλη) να ξαναπάω στον γιατρό να δούμε τι θα πει. Κατα τ' άλλα δεν λερώνει ποτέ μέσα το πρώτο δεκαήμερο μόνο έίχε ατυχήματα, και κάποιες νύχτες ειδικά ΣΚ που δεν ξυπνάμε νωρίς να την βγάλουμε στον κήπο. Αλλά εντάξει κουτάβι είναι, αφού κρατιέται πάνω από 4ωρο ευχαριστημένος είμαι.

• Like 17

Συγνώμη αλλά... με τέτοιο ύφος, δεν σε κάνει Ο,ΤΙ θέλει; 

Είναι απίστευτο!!! Να το χαίρεσαι!!!

Θενξ, εντάξει σου είπα την κακομαθαίνουμε φουλ. Την έβαλα και στην ασφάλειά μου (να είμαι καλυμμένος αν κατασπαράξει κανέναν :P) Όταν κοιμάται βαθιά αντί να τρέχει όπως όλα τα σκυλιά, βγάζει μια σταλιά γλώσσα έξω και θηλάζει. Κάποια στιγμή θα κάνω ένα gif  όταν κοιμάται και θα ποστάρω.

Αυτό που δεν μαθαίνει με τίποτε είναι να περπατάει δίπλα μου στην βόλτα. Το stop&release δεν έχει κανένα αποτέλεσμα και φοβάμαι πως επειδή τα μπηγκλ είναι σκυλιά για να βρίσκουν και ξετρυπώνουν τα θηράματα (Hounds στα ελληνικά) και όχι για να τα φέρνουν, δεν θα το μάθει ποτέ. Άσε που εδώ που είμαι έχω περιμετρικά ένα χωράφι κοντά 20-30 στρέμματα, ένα δάσος, κι ένα γείτονα κτηνοτρόφο με αγελάδες παραπάνω. Το καλοκαίρι είμαι φουλ στα κουνέλια, 2 φορές έχει έρθει αγριογούρουνο στην πόρτα μου και στο δάσος έχει ελάφια, αλεπούδες και σκίουρους. Αν πιάσει μυρωδιά και φύγει από τον κήπο ή θα την ψάχνω σε ακτίνα 7 χιλιομέτρων, ή θα την χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο. Οπότε φοβάμαι να την βγάλω στο πάρκο (είναι κοντά μου) χωρίς λουρί να παίξει όπως το λαμπραντοράκι που είχα, και το καλοκαίρι δεν θα μπορώ να την αφήσω να κολυμπήσει στην λίμνη αν δεν είμαι 100% σίγουρος πως θα έρθει όταν φωνάξω.

Θα με δυσκολέψει αυτό το σκατό, αν έχετε εμπειρία από τέτοια θηρία ρίχτε συμβουλές.

εγώ στη θέση σου δεν θα την άφηνα ελεύθερη γιατί αν φερμάρει κανένα κουνέλι δεν θα σταματήσει μέχρι να το πιάσει και μπορεί να φύγει πολύ μακριά (το έπαθα με επανιέλ) ,άσε που θα αποσπάται η προσοχή του από μυρωδιές και θα σου φεύγει μακριά.

Το ξέρω, αυτό φοβάμαι ρε γαμώ, απλά είναι κρίμα για το σκυλί. Δοκιμάσαμε μια μέρα να δούμε την θρυλική αντοχή των μπηγκλ στο πάρκο και κάναμε σκυλατοδρομία με το λουρί (και τον σκύλο) οικογενειακώς (4) και τρέχαμε κατοστάρια στο γρασίδι. Ε, φτύσαμε αίμα εμείς και το κουτάβι μας κοίταζε χωρίς να έχει λαχανιάσει καν. Αν φύγει δεν την πιάνω, αυτό είναι σίγουρο.

Εντοπισμος στοχου (εξημερωμενο λουτρινο κουνελι)

qZsGJvC.jpg

Επιθεση σε στοχο

Xr8GMgs.jpg

Το ιδιο ισχυει και για τα πιντσερ...απο την στιγμη που ειναι διασταυρωση "Hound" ρατσας , ειναι ολη την ωρα με την μυτη κατω...στο παρκο δεν το αφηνουμε ελευθερο γιατι απο ενα σημειο και μετα μας γραφει εκει που δεν πιανει ηλιος....ειδικα οταν αρχιζει να μυριζει δεξια και αριστερα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...