Anorymous Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Λυπαμαι πολυ! Την προηγουμενη βδομαδα εχασα τη γατα μου, που ηταν μαζι μου 16 ολοκληρα χρονια.... Καποιοι ισως τη θυμουνται κι απ αυτο το θρεντ. Κουραγιο, περσι τα χριστουγεννα εχασα τον σκυλο μου που τον ειχα 14 χρονια με πολυ ασχημο τροπο και περσι το πασχα την γατα μου που ειχα 10 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a.c.a.b Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μου εφερε ενας φίλος δώρο ενα κουνελάκι.. Δεν ήθελα ζώο υπ'ευθύνη μου αλλά τι να κάνω τώρα με το μικούλι..αναγκαστικά θα συμβιώσουμε. Εχει μεγαλώσει όλη του τη ζωή στο pet shop κ ειναι τόσο φοβισμένο..δε εμπιστεύεται εύκολα (3 μερες το'χω)...μου χώνει κάτι γραντζουνιες οταν το πιάνω ... (αφού το απειλώ άλλη μια νυχιά να φάω ,αρχιζω να καθαρίζω κρεμμυδάκια )Ειναι αγοράκι και είναι αλήθεια σκέτο νευροσπασμα...πάω να το αγγίξω κ κάνει κάτι σπαστικά λές κ κρατάω κανένα κουζινομάχαιρο. Δε ξέρω πραγματικά τι περνάνε τα ζώα στα κωλοpetshop... (Τι ζωή κι αυτή μες σε μια βιτρίνα να περιμένεις κάποιο ηλίθιο δίποδο να σε υιοθετήσει.Να σε κοιτάνε σαν να είσαι αντικείμενο,να σε σχολιάζουν, και αν είσαι αρκετα "ομορφο" και "γλυκούλι" για τη φάτσα τους, ρωτάνε "πόσο κάνει;;" κ τότε ενα αλλο δίποδο βάζει μια τιμή στην ύπαρξη σου κ σε πουλάει λες κ του ανήκεις-οκ ξέφυγα :Ρ) Επίσης ειναι ενηλικο και δε ξέρω αν τώρα πια καταφέρω να του μάθω δυο τρια πράγματα για να έχουμε μια καλή συμβίωση...Μου χει φάει ένα πάνι από την Ινδία, κάτι σημειώσεις μαθηματικών, κατι άλλες διαφάνειες ..Γενικά όταν το αφήνω ελεύθερο έχω το νου μου μη φάει τίποτα (πχ καλώδια )κ πάθει κάτι κ τρέχω....αλλά αυτό στο τσακ μπαμ κατι θα βρει να μασουλήσει. Απο κουνέλια ό,τι ξέρω είναι από αυτά που έχουμε στο χωριό..τώρα αυτό που είναι ράτσα ξέρετε αν θέλει κάτι ιδιαιτερο ;; Καμια ιδέα για παιχνιδάκια να περνά την ώρα του όταν λείπω;; Αυριο θα πάω να του πάρω πριονίδι κ ενα δισκάκι με αμμο για το πιπί του... Δε ξέρω τι άλλο ... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Κομμωτηριο 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μου εφερε ενας φίλος δώρο ενα κουνελάκι.. Δεν ήθελα ζώο υπ'ευθύνη μου αλλά τι να κάνω τώρα με το μικούλι..αναγκαστικά θα συμβιώσουμε. Εχει μεγαλώσει όλη του τη ζωή στο pet shop κ ειναι τόσο φοβισμένο..δε εμπιστεύεται εύκολα (3 μερες το'χω)...μου χώνει κάτι γραντζουνιες οταν το πιάνω ... (αφού το απειλώ άλλη μια νυχιά να φάω ,αρχιζω να καθαρίζω κρεμμυδάκια )Ειναι αγοράκι και είναι αλήθεια σκέτο νευροσπασμα...πάω να το αγγίξω κ κάνει κάτι σπαστικά λές κ κρατάω κανένα κουζινομάχαιρο. Δε ξέρω πραγματικά τι περνάνε τα ζώα στα κωλοpetshop... (Τι ζωή κι αυτή μες σε μια βιτρίνα να περιμένεις κάποιο ηλίθιο δίποδο να σε υιοθετήσει.Να σε κοιτάνε σαν να είσαι αντικείμενο,να σε σχολιάζουν, και αν είσαι αρκετα "ομορφο" και "γλυκούλι" για τη φάτσα τους, ρωτάνε "πόσο κάνει;;" κ τότε ενα αλλο δίποδο βάζει μια τιμή στην ύπαρξη σου κ σε πουλάει λες κ του ανήκεις-οκ ξέφυγα :Ρ) Επίσης ειναι ενηλικο και δε ξέρω αν τώρα πια καταφέρω να του μάθω δυο τρια πράγματα για να έχουμε μια καλή συμβίωση...Μου χει φάει ένα πάνι από την Ινδία, κάτι σημειώσεις μαθηματικών, κατι άλλες διαφάνειες ..Γενικά όταν το αφήνω ελεύθερο έχω το νου μου μη φάει τίποτα (πχ καλώδια )κ πάθει κάτι κ τρέχω....αλλά αυτό στο τσακ μπαμ κατι θα βρει να μασουλήσει. Απο κουνέλια ό,τι ξέρω είναι από αυτά που έχουμε στο χωριό..τώρα αυτό που είναι ράτσα ξέρετε αν θέλει κάτι ιδιαιτερο ;; Καμια ιδέα για παιχνιδάκια να περνά την ώρα του όταν λείπω;; Αυριο θα πάω να του πάρω πριονίδι κ ενα δισκάκι με αμμο για το πιπί του... Δε ξέρω τι άλλο ... Πριονίδι και άμμο?Για την ίδια δουλειά είναι και τα 2 Το πριονίδι είναι ψιλομάπα και μυρίζει, η καλύτερη λύση είναι πέλλετ Δε μυρίζει, είναι πιο απορροφητικό και πολύ πιο οικονομικό, με 4-5€ παίρνεις "τσουβαλάκι" που σε βγάζει 2-3 μήνες Προσπάθησε να μην έχεις εκτεθειμένα χαρτιά, καλώδια κ.λπ, θα στα δαγκώσει 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a.c.a.b Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Πριονίδι και άμμο?Για την ίδια δουλειά είναι και τα 2 Το πριονίδι είναι ψιλομάπα και μυρίζει, η καλύτερη λύση είναι πέλλετ Δε μυρίζει, είναι πιο απορροφητικό και πολύ πιο οικονομικό, με 4-5€ παίρνεις "τσουβαλάκι" που σε βγάζει 2-3 μήνες Προσπάθησε να μην έχεις εκτεθειμένα χαρτιά, καλώδια κ.λπ, θα στα δαγκώσει 100% Πέλετ;; Δε το ήξερα...θα πάρω μόλις τελειώσει το πριονίδι που πήρα. Σε ευχαριστώ! Δε γίνεται να μην είναι κάτι εκτεθειμένο....πχ οι κουρτίνες ακουμπούν το πάτωμα, καλώδια είναι παντού τι να μαζέψω πρώτα..Πολύ δύσκολο..Κοιτάζω μήπως του φτιάξω κάτι σαν "φράγμα" σε ένα σημείο του δωματίου. Όσο για τα βιβλία -σημειώσεις το τυπάκι έχει περάσει σε άλλο επίπεδο....Θα το κάνω στιφάδο δε γλυτώνει. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 βαλε λιγο ταξη μην σκοτωθει το ζωντανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Πέλετ;; Δε το ήξερα...θα πάρω μόλις τελειώσει το πριονίδι που πήρα. Σε ευχαριστώ! Δε γίνεται να μην είναι κάτι εκτεθειμένο....πχ οι κουρτίνες ακουμπούν το πάτωμα, καλώδια είναι παντού τι να μαζέψω πρώτα..Πολύ δύσκολο..Κοιτάζω μήπως του φτιάξω κάτι σαν "φράγμα" σε ένα σημείο του δωματίου. Όσο για τα βιβλία -σημειώσεις το τυπάκι έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.. ..Θα το κάνω στιφάδο δε γλυτώνει. Σε μεγάλο καρφούρ και σε μαγαζί που πουλάει καυστήρες/πέλλετ θα βρεις, στα πετσοπ δίνουν τη μισή ποσότητα σε τριπλάσια τιμή Μάζεψε/κρύψε ό,τι μπορείς, τα καλώδια κυρίως θα στα δαγκώσει 100% Βιβλία κ.λπ κάπου ψηλά να μην τα φτάνει Άφησέ του κάτι στο πάτωμα να μασουλάει 2,5 χρόνια πριν Σήμερα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Θα το κάνω στιφάδο δε γλυτώνει. Απο κουνέλια ό,τι ξέρω είναι από αυτά που έχω φάει....τώρα αυτό που είναι ράτσα ξέρετε αν θέλει κάτι ιδιαιτερο 'Αστο στη φωτιά λίγο παραπάνω. Καλή όρεξη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 διακοπες δεν θυμαμε που, εγω \/ και ο ρουλης αγκαλίτσας 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 O προηγουμενος που τον χασαμε νωρις : Και η διαδοχος: Κανουμε και λιγες μαγκιες: Αλλα πλεον μεγαλωσαμε, σοβαρεψαμε και αραζουμε: 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Λιώνω λιώωωωωνω με την 2η φωτό <3 κατσούλι μου γλυκούλι μου αχου το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ακυρο... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2014 από onty 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Γνωριμίες: Και ώρα για ύπνο: 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Την λένε Νταίζη. Την έχουμε 4 χρόνια. .Της έχουμε κάνει στείρωση καθώς και οτι εμβόλιο χρειάζεται.Αδέσποτη ήταν και την μαζέψαμε πρέπει να ήταν περίπου 2 μήνες. https://www.dropbox.com/s/cdvh926ssu4tb0h/10847490_1595100870710085_2763265240142789623_o.jpg?dl=0 2η φωτογραφία πιο καθαρή https://www.dropbox.com/s/340x1s3emaj0yy6/Ntaizi.jpg?dl=0 Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2014 από meletis_m 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 να τος κι ο κούκλος ο "ανιψιός" μου! 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα