pappous_soulis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Κάποιος μου τον στεναχώρισε και θα μου το πληρώσει. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Η σύζυγος επεμενε να βαλει καινουργιο χαλακι σημερα γιατι περιμενουμε επισκεψεις αυριο. Υπαρχουν καποιοι ομως που δεν συμπαθουν καθολου τις αλλαγες στο σπιτι... https://www.dropbox.com/s/0ovqf91gc0c5fnk/2014-11-13%2017.24.29.jpg?dl=0 ''Κομμάτια να γίνει!'' είπε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isabelle2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Η σύζυγος επεμενε να βαλει καινουργιο χαλακι σημερα γιατι περιμενουμε επισκεψεις αυριο. Υπαρχουν καποιοι ομως που δεν συμπαθουν καθολου τις αλλαγες στο σπιτι... https://www.dropbox.com/s/0ovqf91gc0c5fnk/2014-11-13%2017.24.29.jpg?dl=0 Θεος ο μικρος!! χαχα ..θα συμβούλευα να περιορίσετε τις αλλαγές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 το τσιπουράκιμ μεγάλωσε ειπα να τον χαιδέψω μπας και ξαπλώσει να του βγάλω μια ξάπλα και τον έπιασε το τρελό του 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 δεν ειναι δικα μου αλλα τα βρηκα σημερα στην παραλια και επαιξα λιγο μαζι τους!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Το καμάρι μου ο Μπρούνο!!! (Μετά την γυναίκα μου γιατί μπορεί να διαβάζει ) Παντός καιρού! https://www.dropbox.com/s/8gpouac62c40opa/2014525111856.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/14dyue7prbmwhdi/IMGP6164.JPG?dl=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Spect <3 καλά πέρασες με τα κατσούλια ε!! Γούτσου γούτσου είναι όλα!2 απορίες: σε ποιά χώρα βρίσκεσαι; (παραλία, καλοκαιρινά ρούχα...;;;!)Και τί κάμερα έχεις που δείχνει έτσι τραβηγμένες τις φατσούλες τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 τι απιστευτη σοφιστικε ποζα ειναι αυτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Spect <3 σε ποιά χώρα βρίσκεσαι; (παραλία, καλοκαιρινά ρούχα...;;;!) Corfuland.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Spect <3 καλά πέρασες με τα κατσούλια ε!! Γούτσου γούτσου είναι όλα! 2 απορίες: σε ποιά χώρα βρίσκεσαι; (παραλία, καλοκαιρινά ρούχα...;;;!) Και τί κάμερα έχεις που δείχνει έτσι τραβηγμένες τις φατσούλες τους; gopro ! καποιες ισως φαινονται λιγο περιεργες γιατι τις αλλαξα τις διαστασεις για να τις κανω κολαζ κερκυρα ειμαι ! απλα ειχα παει για μπανιο πριν 2-3 μερες ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Για μπάνιο?? Είσαι χειμερινός ή Νοεμβριάτικος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 ειμαι οτι μου ρθει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Κάθε φορά που μπαίνω σε αυτό το thread 2 πράγματα γίνονται. Το 1ο είναι πως λιώνω πάνω στο γραφείο. Το 2ο είναι πως όλα τα μουτράκια μου φτιάχνουν την μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αυτή ήταν η σκυλίτσα μου, πριν λιγες ημέρες την έχασα. Ήταν μόνο 7 μηνών. Είχα πει δεν θα ξαναπάρω σκύλο γιατί δεν αντέχω να το περνάω αυτό κάθε φορά και δυστυχώς αυτή την φορά την πάτησα πολύ νωρίς. 2 μηνών όταν την πήρα. 4-5 μηνών στο αγαπημένο της πάρκο που έτρεχε και κολυμπούσε. Μια εβδομάδα πριν την χάσω κολύμπι και παιχνίδι στο ποτάμι. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα