TriLoBiTe Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Κανονικός κυνηγός! Σαν τον ιδιοκτήτη του.
nicoc89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Κανονικός κυνηγός! Μα καλά και τα κόκαλα έφαγε;; Κρίμα το περιστεράκι. Τα κυνηγάει και η αδέσποτη που φροντίζω αλλά ευτυχώς είναι ατσούμπαλη και δεν έπιασε ποτέ κανένα. δεκαοχτούρα πρέπει να ηταν έχει πιάσει διάφορα ζώα , ενα βράδυ έκανε πέσιμο σε κάτι κουκουβάγιες xD
lary7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 χθες το βράδυ ειχε φάει κροκέτες , κονσέρβα κ δυο κομμάτια αρνί ψητό σχεδόν σαν την παλάμη μας το καθένα, περπάταγε και η κοιλιά του πήγαινε πέρα δώθε σα γκαστρωμένος έρχεται και με κοίταγε , γλυφόταν κ ήθελε να φάει κ άλλο , λεω άσε μη πάθει τίποτα δεν του έδωσα άλλο ξυπνάω το πρωί και DSC_0001.jpg Και ο δικός μου καθάρισε ενα περιστέρι χθες, ενω σε καθημερινη βαση εχουμε ενα αποκεφαλισμενο ποντικακι στο πατακι μας. Σκετος ISIS μας εγινε, ορισμενες φορες με τρομαζει ο γατος με την διψα του για αιμα. Εδω παιζει με ενα ποντικι πριν το τεμαχισει... 3
cuba11 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Πφφφ λυπήθηκα μέχρι και το ποντίκι. Αλλά να μου πείτε κι αυτό ψυχή έχει κι ας είναι αηδιαστικό.Όμορφος κι ο δικός σου κυνηγός! Να τους χαίρεστε! 2
stefanosnik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Γειά σας παιδιά , μέρες τώρα σκέφτομαι να πάρω χαμστερ. .. Μπορεί κάποιος να μου λείπει 2-3 πράγματα και γενικά τι να προσέξω. .. α και κάτι βασικό θέλω να μου πει αν μυρίζουν. .!!!
Iris_89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Η Minnie και ο... φίλος της. Είναι 12 ετών και ακόμα κάνει σαν κουτάβι 18
Iris_89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ντάξει, θεά η Minnie!!! Τρελό βλέμμα! χαχα, ευχαριστούμε xD
Pintsie Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Πού είναι αυτό το πάρκο; Κι ο δικός μου τρώει όλη την ώρα κουκουνάρια. Αλλά μόνο όταν είναι πάνω στο κρεβάτι μου. και χώνει τα υπολείμματα ανάμεσα στην κουβέρτα και το πάπλωμα.
Tenshi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Άλσος Αιγάλεω (aka μπαρουτάδικο) Δύο φορές την μέρα βόλτα για 45'~60'. Το κομμάτι που φαίνεται είναι η είσοδος του άλσους απο Ι.Οδό. Όσο για τα κουκουνάρια,η "λογική" του σκύλου: ανοιχτό = πρέπει να το μαδήσω κλειστό = θα το πάρω μαζί μου και θα το κάνω βόλτα μέχρι να γυρίσω σπίτι. 2
pesis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 η κοριτσαραααα μοοουυυυυ!!!!!! Και ο δικός μου καθάρισε ενα περιστέρι χθες, ενω σε καθημερινη βαση εχουμε ενα αποκεφαλισμενο ποντικακι στο πατακι μας. Σκετος ISIS μας εγινε, ορισμενες φορες με τρομαζει ο γατος με την διψα του για αιμα. Εδω παιζει με ενα ποντικι πριν το τεμαχισει... ρε η δικια μου καθε μερα φερνει ακριδες στο μπαλκονι και τις βασανιζει. βαρεθικα να μαζευω. τι στο καλο δεν εχει ποντικια στην γειτονιαι???? 2
veteranos123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Η γάτα της θείας μου ονόματι Λίζα ήθελε να φωτογραφηθούμε την ώρα που έπαιζα στο pc. 5
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Τι τη εκανες και εχει στραβωμενη φατσα? Γενικα γουσταρω γατοσκυλα με στραβωμενη μουρη.
veteranos123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Τι εννοείς στραβωμένη. Μήπως φταίει που κοίταγε στο πλάι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα