tony81 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Θυμήθηκα την ταινία τώρα. Hutchi. Μακράν ο καλυτερος φίλος ο σκύλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μη τυχόν και χαϊδέψεις μόνο τον ένα,σπρώχνονται πατιούνται. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DhZou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 στο κονγκ "γαβγίζει"; Σα φτέρνισμα ακούγεται! απίστευτο το μικρούλι!!! Ξύπνησε κι ο δικός μου. Νομίζει ότι το λάπτοπ έχει μέσα κάποιο κουτάβι και του το κρύβω! Ναι στο Kong γαβγίζει. Έχω κι άλλο ένα βίντεο εν τω μεταξύ που επιτίθεται σε άλλο παιχνίδι, πολύ γέλιο. Όταν μπορέσω θα το ανεβάσω να το δείτε. Το πρόβλημά μου τώρα είναι ότι δαγκώνει πολύ και παρ' ότι τη μαλώνω δε σταματάει. Διαολίζεται και δαγκώνει ότι βρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Να και ο δικός μου Shinju Go Hi Ga Noboru θα πεθανω σου λεω!!!!!! το εντωπισα το παιδι σου στα media 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Να και ο δικός μου Shinju Go Hi Ga Noboru Νταξει πεθανα!! Σκυλαρος κι απο σουπερ εκτροφειο. Ποσταρε και καμια να ναι ορθιος!!! Και εμεις Sent from my iPhone using Insomnia 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Να και μια όρθιος φουντωμένος μετά από μπάνιο! Και άλλες 2 που μου αρέσουν Πάρτε και το άλμπουμ από τα νιάτα του(γέννηση μέχρι περίπου 1.5 χρονων) Τώρα είναι 6! http://photobucket.com/shinju 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Kazama88 Κουκλος ειναι ο ατιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Να και μια όρθιος φουντωμένος μετά από μπάνιο! Και άλλες 2 που μου αρέσουν Πάρτε και το άλμπουμ από τα νιάτα του(γέννηση μέχρι περίπου 1.5 χρονων) Τώρα είναι 6! http://photobucket.com/shinju πρεπει να' ναι χαλαρα ο πιο κουκλος σκυλος που εχει ποσταριστει ποτε σε αυτο το θεμα. οχι οτι τα αλλα σκυλακια ειναι ασχημα απλα αυτος ειναι αλλη κατηγορια. για καλλιστεια. και τελος παντων που τον αγορασες αυτον τον σκυλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Kazama88 ειναι πραγματικα κουκλος και πρεπει να ειναι πολυ μοναδικη ράτσα. Φαινεται υπακουος και πολύ καλα εκπαιδευμένος! Να τον χαίρεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 κοπελιά, θα ανοίξεις σκυλοπόλεμο! ακούς εκεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Shots fired. Kαλύψτε τα σκυλιά σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ο Shinju αγοράστηκε από Θεσσαλονίκη όπου ζούσαν οι γονείς του (Oji + Hana-πρωταθλήτρια Ελλάδος τότε) και ήταν το μοναδικό κουτάβι που γέννησαν! Είχα επικοινωνήσει με τον Βαζάκα ο οποίος τότε ήταν και ο μόνος εκτροφέας στην Ελλάδα και μου είχε πει ότι 2 σκυλιά δικής του εκτροφής έχουν κουτάβι. Ο ίδιος έλειπε Γερμανία και δεν είχε γέννες τότε. Ήταν αρκετά σπάνια(6 χρονια πριν) αυτά τα κουτάβια αφού δεν είχε γίνει ο χαμός με το FB και τις ταινίες ακόμα. Για petshop δεν το σκέφτηκα καθόλου, δεν ήθελα! Έτσι μπήκαμε οικογενειακός στο αμάξι ανεβήκαμε Θεσσαλονίκη και φέραμε αυθημερόν! τον μικρό στο καινούργιο του σπίτι. Δύσκολη ράτσα και ιδιαίτερη, καμία σχέση με τις περισσότερες αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuba11 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Αδελφάκια υιοθετημένα από το δρόμο. Τα πήρα 44 ημερών και τώρα είναι γαϊδουράκια 7 μηνών 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 χθες το βράδυ ειχε φάει κροκέτες , κονσέρβα κ δυο κομμάτια αρνί ψητό σχεδόν σαν την παλάμη μας το καθένα, περπάταγε και η κοιλιά του πήγαινε πέρα δώθε σα γκαστρωμένος έρχεται και με κοίταγε , γλυφόταν κ ήθελε να φάει κ άλλο , λεω άσε μη πάθει τίποτα δεν του έδωσα άλλοξυπνάω το πρωί και 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cuba11 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Κανονικός κυνηγός! Μα καλά και τα κόκαλα έφαγε;; Κρίμα το περιστεράκι.Τα κυνηγάει και η αδέσποτη που φροντίζω αλλά ευτυχώς είναι ατσούμπαλη και δεν έπιασε ποτέ κανένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα