Mau-Maus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 απιστευτο - δεν υπαρχει ! https://www.facebook.com/video.php?v=836033206427308&set=vb.448324161864883&type=2&theater 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 απιστευτο - δεν υπαρχει ! https://www.facebook.com/video.php?v=836033206427308&set=vb.448324161864883&type=2&theater Να εδώ... κάνω μπάνιο τον σκύλο μου Τον πατάει μισό κεφάλι ή είναι η ιδέα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuma Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σήφη? ναι σηφη τον λενε που τo ξερεις.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 καταρχην παρε να δεις τι ειναι http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BF%CE%BE%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B7 δες απο τι μεταδιδεται http://www.ivf-embryo.gr/gynaikologia/egkymosyni/toksoplasma-kai-egkymosyni ''Οι γάτες αποβάλουν τις ωοκύστεις με το τοξόπλασμα στα κόπρανά τους, έτσι υπάρχει στο τρίχωμα και το στόμα της μολυσμένης γάτας και μολύνονται οι άνθρωποι.'' και τελος δες ποσοι το εχουν http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=530931 ''Το τοξόπλασμα, το τρομερό αυτό παράσιτο που μολύνει το ένα τρίτο των ανθρώπων'' Αρχικά, σ' ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια, το προηγούμενο ποστ μου άλλωστε, αποτελούσε ξεκάθαρο δείγμα ότι εγώ ήμουν που βρισκόμουν στο σκοτάδι και το είχα ανάγκη. Οι πληροφορίες που περιέχουν δε, πραγματικά ενδυναμώνουν τον αρχικό σου ισχυρισμό για το πόσο μη ανησυχητικές είναι οι πιθανές επιπτώσεις από το τοξόπλασμα αν σου συμβεί, εγκυμοσύνη or not. δε μιλησα για εγκυους και εμβρυα που θελει πολυ προσοχη αλλα για τον καθε ενηλικο που μπορει να το εχει ! ενας στους τρεις ειναι θετικος , τι καθομαι κ σου απανταω , μονο με το υφος σου καταλαβαινω οτι την εχεις κανει επαγγελμα Επιπλέον ευχαριστίες για την παραδοχή ως προς το τι δεν μιλούσες. Mιας και το αρχικό ποστ μου δεν το έκανε αρκετά εμφανές, η επιβεβαίωση σου ίσως ήταν αναγκαία για να εμπεδώσουμε από 'δω και πέρα ότι όταν κάποιος θα ρωτάει για ένα παράσιτο/ασθένεια/μικρόβιο/whatever κι εσύ θα δηλώνεις/συμβουλεύεις σθεναρά ότι δεν είναι κάτι το τραγικό και ανησυχητικό, σε αδικούμε όταν διορθώνουμε την γενικευμένη παραπληροφόρησή σου, να μας γίνει μάθημα και να προσπερνάμε τις ανεύθυνες ελλείψεις σου μια και καλή. Στο σκοτάδι, αδέλφια. Αλλά, χαίρομαι ιδιαίτερα όταν διακρίνω την ωριμότητα του όσα δε φτάνει η αλεπού να πηδάει και να τα πιάνει αντί να τα κάνει κρεμαστάρια, τακτική την οποία σαφώς και δεν ακολουθεί το παραπάνω ποστ σου σε καμία περίπτωση. Κι οπότε οφείλω να ζητήσω μέγιστη συγγνώμη για το περαιτέρω ύφος μου, αποτελεί ένα ατυχές και λυπηρό ελάττωμα του χαρακτήρα μου, που ακόμη δεν έχω αποκτήσει την ωριμότητα να δαμάσω όπως θα όφειλα, διότι όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι άδικο όταν το εκδηλώνω σε άτομα που δεν το έχουν κερδίσει με τις κωλοτούμπες τους και ειδικά την ανικανότητα τους να ξεφουσκώνουν τον εγωϊσμό και να παραδεχονται τα μαργαριτάρια τους, στοιχεία που εμφανώς εσύ σίγουρα δεν έχεις κάνει επάγγελμα ούτε σε αυτήν ούτε σε άλλες περιπτώσεις. Ζεν και ξερό ψωμί, λήγει εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) καλα ρε μεγαλε πας καλα ?? για κοιταξε το λιγο Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2014 από Mau-Maus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ωχ θεε μου.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ spiderman την έχει δει ο Μητσάκος 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 @tony81 Δεν το φοβάσαι μην φύγει απο κάτω? αν τρομάξει να ξέρεις μπορεί να δώσει σάλτο και μετά να το καταλάβει , ειναι καθαρά αντανακλαστικά. Επειδή ειχαμε πολλά κουνέλια και νάνους και γίγαντες απο μικρός που θυμάμαι είχα δει διάφορα τέτοια.βέβαια κανένα δεν σκοτώθηκε ούτε χτύπησε , ακόμα και ένα που έδωσε σάλτο απο την ταράτσα του σπιτιού μου ειχε με κάποιο τρόπο επιβιώσει χωρίς να πάθει τίποτα και έζησε αρκετά χρόνια μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μα δεν φοβαμαι μη πέσει, φοβάμαι μην ανέβει στον από πάνω χαχαχ. Μπα είναι τρομερός φοβιτσιαρης. Και από το κρεβάτι θέλει χρονο και σκέψη για να κατέβει. Τώρα αρχισε να το κανει κ δεν ξέρω γιατί. Για το χώμα, να αισθάνεται άνετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 κοίτα ακόμα έχει ζέστη οπότε αν υποθέσω οτι ποτίζεις κ τις γλάστρες μάλλον για δροσιά θα μπήκε , το κάνουν οι γάτες μ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ο ρόλος μου είναι σπουδαίος. Η θέση μου υπεύθυνη. Η κατανάλωση μεταλλαγμένου καρότου με έκανε να κοιμάμαι μετά βίας λίγα λετπά τη μέρα, ενώ ανησυχία και ηρωισμός με καταβάλλουν τα βράδια...και από τότε....είμαι ένας....ΝΙΝΤΖΑ!!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Τα δύο παιδάκια μου σήμερα. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ωωωωω μωραααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Νεο μελος στην οικογενεια... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cloud_7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα