Προς το περιεχόμενο

Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι!

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

απο ποζες

10506655_818207464898866_741151088247720

μεχρι και υπνους στην ξαπλωστα !!!

10511680_818207538232192_399381079462543

απ 'ολα ειχαν οι φετινες διακοπες !!

Viva la new Ruleeeeee :)

• Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλύτερα πήγαινέ το στον γιατρό για να σου πει. Είτε είναι φόλα είτε κάτι άλλο καλύτερα να το ξέρεις για να προστατέψεις τα υπόλοιπα

Πριν κάτι μέρες εμφανίστηκε ο παρακάτω τσόγλανος στο μπαλκόνι(1ος όροφος με τοιχάκι δίπλα) και με παραξένεψε που όχι μόνο δεν φοβήθηκε όταν με είδε, αλλά έκατσε και να τον χαϊδέψω

Του έδωσα λίγο ψωμί και ψιλοέφαγε και μετά μπήκα μέσα να αράξω στο pc

Εκεί που σερφάρω λοιπόν βλέπω τον αλητάμπουρα να βολτάρει μες στο σπίτι(μπήκε από τη μια μπαλκονόπορτα και βγήκε από την άλλη)

Ψιλοσόκ η μάνα.....για το κουνέλι μου δεν το συζητώ, drift στα πλακάκια και όπου φύγει φύγει ο χέστης

Αν και δε γουστάρω καθόλου τις γάτες, το συμπάθησα επειδή είναι μαύρο και μου θυμίζει τον κούνελο μου και το ψιλοταΐζω από τότε και αυτός έρχεται αράζει στο μπαλκόνι

Σε περίπτωση που θέλω να τον "κρατήσω", τον πάω σε κτηνίατρο?

Ξέρουμε τι χρειάζεται και ποιό το κόστος για να γίνει από βρωμίλος οικόσιτος?Μην έχω τη μάνα μου να μου λέει συνέχεια να μην το χαϊδεύω μην κολλήσω τίποτα

Α ξέχασα, photoz

20140901_181839.jpg

20140901_180608.jpg

Και ο ζημιάρης

20140822_171001.jpg

• Like 11

Ζημιαρης όπως το λες. Πόσα μέτρα καλώδια μ έχει κόψει ο κερατάς δεν λέει. Πάντως ο δικός μ με λατρεύει, μιλάμε κάνει σαν τρελό όταν μπαίνω σπίτι... όταν ακούει σακούλα από σουπερ μάρκετ...:( αλλιώς ουτε με κοιτάει.. ΧD

• Like 1

Σε περίπτωση που θέλω να τον "κρατήσω", τον πάω σε κτηνίατρο?

Ξέρουμε τι χρειάζεται και ποιό το κόστος για να γίνει από βρωμίλος οικόσιτος?Μην έχω τη μάνα μου να μου λέει συνέχεια να μην το χαϊδεύω μην κολλήσω τίποτα

Α ξέχασα, photoz

Και ο ζημιάρης

Ωραιο το μαυρογατο, γενικα δεν εχουν πολλες απαιτησεις, αν εχεις σκοπο να τον κρατησεις εξω δωσε του ενα χαπι για παρασιτα και καμια αμπουλα στο λαιμο. Εμβολια δεν νομιζω να χρειαζεται εκτος απο λυσας, αλλα καλου κακου ρωτα ενα κτηνιατρο. Και επειδη θα τον αγαπησεις, οταν γινει 7-9 μηνων πατα του και μια στειρωση για να μην την κανει και τον βρεις τεζα.

Ζημιαρης όπως το λες. Πόσα μέτρα καλώδια μ έχει κόψει ο κερατάς δεν λέει. Πάντως ο δικός μ με λατρεύει, μιλάμε κάνει σαν τρελό όταν μπαίνω σπίτι... όταν ακούει σακούλα από σουπερ μάρκετ... :( αλλιώς ουτε με κοιτάει.. ΧD

Χαχα σε νιώθω για τα καλώδια, με είχε καταστρέψει στις αρχές

Εμένα έχει μάθει τον ήχο που κάνει το ψυγείο όταν ανοίγει και πάντα έρχεται όταν το ανοίγω σα ζητιάνος, περιμένει να του δώσω κάτι

Επίσης δε μπορώ να φάω κάτι γλυκό με αυτόν δίπλα, σκαρφαλώνει πάνω μου και κολλάει στο στόμα μου ο πρεζάκιας για λίγη δόση σοκολάτας :P

Ωραιο το μαυρογατο, γενικα δεν εχουν πολλες απαιτησεις, αν εχεις σκοπο να τον κρατησεις εξω δωσε του ενα χαπι για παρασιτα και καμια αμπουλα στο λαιμο. Εμβολια δεν νομιζω να χρειαζεται εκτος απο λυσας, αλλα καλου κακου ρωτα ενα κτηνιατρο. Και επειδη θα τον αγαπησεις, οταν γινει 7-9 μηνων πατα του και μια στειρωση για να μην την κανει και τον βρεις τεζα.

Ωραία θα το τσεκάρω για τα χάπια

Τώρα που το κοίταξα λίγο, θηλυκό πρέπει να είναι

Ήθελα να το βγάλω Νώντα :(

Για τα κουνέλια δεν ξέρω, αλλά τα φίδια έχω ακούσει ότι βλέπουν 2 τοπία λόγω της θέσεων των ματιών που λες..

Απ'ότι έχω καταλάβει κυρίως στην όσφρηση βασίζεται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...