dimitra_m3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 εχω πει σε κατι γνωστούς μου απο φιλοζωική,αν δε δω σωρό,θα τον κρατησω εγώ στη θέση σου θα τον κρατούσα, είναι αξιολάτρευτος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 εγώ στη θέση σου θα τον κρατούσα, είναι αξιολάτρευτοςΑν μπορώ να τον έχω στη δουλειά καλά θα είναι, θα είναι ο νέος φύλακας :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis72 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 μολις γύρισα απο τη δουλειά,βρήκα ετούτο στην είσοδο..ξέρει κανείς φυλή και τι κάνω;;; θα τον κράταγα δίχως δεύτερη σκέψη αλλά λείπω πολλές ώρες από το σπίτι... Νομίζω ανήκει στη γνωστή ράτσα "αυτιάγκουρας" ή αλλιώς "κουμπώστε μου τ'αυτιά αλλιώς μπορεί και να πετάξω" Πανέμορφος...(έχω μεγαλη αδυναμία στους αυτιάγκουρες) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zazula Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Το κόκερ κανονικά δεν είναι τόσο λειότριχο: Αλλ' απ' την άλλη, βέβαια, δεν ξέρουμε και ακριβή ηλικία. Μήπως σε αίσθηση (βλ. τρίχωμα) πλησιάζει περισσότερο τούτο 'δώ; Και ναι, φαίνεται κυνηγιάρικο. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, αν το αγαπάς τότε λέω κράτα το ασχέτως φυλής κττ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 και κάτι από γατούλη 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 την τρελανα σημερα την κοριτσαρα μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Χαχα, Πολύ πλάκα. Εσύ παίζεις πάντως και η κυρία σου σιδερώνει τα ρουχαλάκια σου. Αυτή είναι ζωή. Εμένα πως με τούμπαραν έτσι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 κλασικα ...και εδω με πήρε χαμπάρι οτι θα τον έβγαζα φωτο και ρούφαγε την κοιλιά ο πόρνος!!!! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Κοιλούμπα για χαδάκια <3 να τον χαίρεσαι τον κούκλο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Κοιλούμπα για χαδάκια <3 να τον χαίρεσαι τον κούκλο! thanks δερφούλαμ ποτέ δε λέει όχι για φαί , έχει τύχει να του δώσω μια κονσέρβα και στο καπάκι να νιαουρίσει με τη βραχνη φωνή "καπνίζω απ τα 12" γιατι πείναε , στη 2ρη έχει τεντωθεί τέρμα ο πόρνος , το παίζει σκλεναρίκοβα τρελαίνομαι να τσιμπάω τα πατσελάκια του ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 παρτε και την Νταιζη , αν την βρειτε που ειναι βεβαια 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Να και η κουκλιτσα μας η Λορα!!! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 θελω να παρω στο ενα χερι τη νταιζη στο αλλο τη λορα και να τα τρελανω στις αγκαλιες. :wub: αγααααπεςςςς μμμμμμμ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 η κυραμ σε gif 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 η καρακουκλάρα σκυλιτσα της κοπελας του αδερφού μου. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα