NickTG Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μεγαλώνουμε: Και φυσικά αντί να κοιμηθούμε στο κρεβάτι πάμε εκεί που έχει χώρο! :P 18
Anorymous Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μεγαλώνουμε: Και φυσικά αντί να κοιμηθούμε στο κρεβάτι πάμε εκεί που έχει χώρο! :P Η κοιλιτσα διπλα απο την γατα με την τριχα δικια σου ? ή εκτος απο την γατα εχεις για κατοικιδιο και λυκανθρωπο 1
NickTG Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Η κοιλιτσα διπλα απο την γατα με την τριχα δικια σου ? ή εκτος απο την γατα εχεις για κατοικιδιο και λυκανθρωπο Τα αποτελεσματα της ατέλειωτης τεστοστερονης μου! 1
Plug Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 μολις γύρισα απο τη δουλειά,βρήκα ετούτο στην είσοδο..ξέρει κανείς φυλή και τι κάνω;;; θα τον κράταγα δίχως δεύτερη σκέψη αλλά λείπω πολλές ώρες από το σπίτι... 15
Plug Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 ...καπότα είναι αυτό εκεί δίπλα; τσιχλα κι εγω μολις το ειδα τρομαξα. εχουμε συνεργειο κατω απο το σπιτι για να φτιαχνουμε τα αυτοκιντα μας. καταλαβες φυλη;
gatokoritso Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 χμμμμμ κατι μου θυμιζει η μουρη αλλα δεν μπορω να το εντοπισω.. ισως ειναι ημιαιμο.ειναι παντως τρομερη μουρη 1
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 χμμμμμ κατι μου θυμιζει η μουρη αλλα δεν μπορω να το εντοπισω.. Cockerιζει λιγο ή ειναι η ιδεα μου?
Plug Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Cockerιζει λιγο ή ειναι η ιδεα μου? κυνηγιάρικο είναι αλλά τι;
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Καλείς την κατά τόπους φιλοζωική ή βάζεις αγγελία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για χαρίζεται
gatokoritso Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Cockerιζει λιγο ή ειναι η ιδεα μου? ισως.να πω την αληθεια βλεπω προς beagle μερια.
Plug Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Καλείς την κατά τόπους φιλοζωική ή βάζεις αγγελία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για χαρίζεται εχω πει σε κατι γνωστούς μου απο φιλοζωική,αν δε δω σωρό,θα τον κρατησω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα