Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν κάθε μέρα εγώ την ταίζω,εγώ την πάω βόλτα. όμως δεν είμαι το αφεντικό της. και στη φώτο μόλις την είχα ταίσει και κάναμε αγάπες ,μόλις είδε το αφεντικό της στο χώρο με αγνόησε,παντελώς όμως.

post-289055-0-10814500-1407745740_thumb.jpg

• Like 6
Δημοσ.

O γατος αραχτος μετα το φαι, αντέδρασε μολις ειδε οτι δεν παω να τον χαιδέψω. Βέβαια ο ρουφιανος αν τον χαιδέυεις και σταματήσεις σου πατάει μια διαγκωνία για τιμωρία...

post-73824-0-64348900-1407746757_thumb.jpg

post-73824-0-65199800-1407746786_thumb.jpg

post-73824-0-06632600-1407746820_thumb.jpg

• Like 5
Δημοσ.

Λοιπόν κάθε μέρα εγώ την ταίζω,εγώ την πάω βόλτα. όμως δεν είμαι το αφεντικό της. και στη φώτο μόλις την είχα ταίσει και κάναμε αγάπες ,μόλις είδε το αφεντικό της στο χώρο με αγνόησε,παντελώς όμως.

γυναικες ................

• Like 2
Δημοσ.

Εχ δε πειραζει. Σε άλλες φωτό όμως φαίνεται πόσο σ'αγαπαει. Είναι γλυκύτατη!

Δημοσ.

Εχ δε πειραζει. Σε άλλες φωτό όμως φαίνεται πόσο σ'αγαπαει. Είναι γλυκύτατη!

την ώρα που τραβούσα έλεγα ήβη,κορίτσι μου κλπ και με κοιτούσε για κλάσμα του δευτερολέπτου σε φάση άσε μας κι εσύ τώρα. πουτ@ν@κι.

Δημοσ.

την ώρα που τραβούσα έλεγα ήβη,κορίτσι μου κλπ και με κοιτούσε για κλάσμα του δευτερολέπτου σε φάση άσε μας κι εσύ τώρα. πουτ@ν@κι.

:lol: ελα μωρε..... μη τη βριζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το βρηκαμε χθες εξω απο το σπιτι...Ηταν μονο του και ειπαμε να το φροντισουμε να του δωσουμε γαλα και νερο και λιγο φαγητο...ισως καποιος το εχασε...αλλα μαλλον θα το κρατησουμε γιατι δεν ηρθε καποιος να το ζητησει μεχρι τωρα.

δεν ειναι ακομη εμβολιασμενο αλλα μαλλον θα κανονισουμε επισκεψη αυτην την εβδομαδα στον γιατρο!
Ονομα δεν εχει ακομη μιας και το εχουμε 2 ημερες μονο...ειναι αρσενικο!

Η πρωτη του φωτογραφια...καθως τον εβγαζα και μου εκανε αυτο το βλεμμα!

5kAmXNU.jpg

Κουρασμενος απο το ταξιδι στο χωριο με το αμαξι...!

O4n4vQZ.jpg

επισης μιας και δεν ξερω απο ρατσες...μηπως καποιος ξερει να μου πει τι ρατσα ειναι?

• Like 13
Δημοσ.

φιλε μου εγω δε ξερω να σου πω τι ειναι , θα σου πουνε ειναι ημιαιμο , θα ακουσεις διαφορα τετοια ,μην δινεις σημασια στις ρατσες ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ  θα τον λατρεψεις , δε θα μπορεις να τον αποχωρηστεις ουτε για αστειο οσο περναει ο καιρος , εκανες μια απο τις καλυτερες πραξεις που εχεις κανει στην ζωη σου και σου δινω συνγχαρητηρια μεσα απο την καρδια μου ...

οποιος υιοθετεί αδεσποτο , αυτοματος τον αγαπαω σαν ανθρωπο  ..

• Like 7
Δημοσ.

φιλε μου εγω δε ξερω να σου πω τι ειναι , θα σου πουνε ειναι ημιαιμο , θα ακουσεις διαφορα τετοια ,μην δινεις σημασια στις ρατσες ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ  θα τον λατρεψεις , δε θα μπορεις να τον αποχωρηστεις ουτε για αστειο οσο περναει ο καιρος , εκανες μια απο τις καλυτερες πραξεις που εχεις κανει στην ζωη σου και σου δινω συνγχαρητηρια μεσα απο την καρδια μου ...

οποιος υιοθετεί αδεσποτο , αυτοματος τον αγαπαω σαν ανθρωπο  ..

Να'σαι καλα φιλε!Η ρατσα οντως δεν με ενδιαφερει καθολου!Δεν μπορουσα να το αφησω μονο του...αν και βεβαια το βραδυ δεν μας αφηνει να κοιμηθουμε γιατι φωναζει :P πιστευω οτι ειναι το λιγοτερο

• Like 2
Δημοσ.
Πως γινεται στα ζωα να πηδαει ο γιος τη μανα η την αδερφη και να μην παθαινουν τιποτα; Ψυχολογικα τουλαχιστον, δεν μπορουν να νιωσουν οτι αυτο ειναι κακο;

Το εάν κάτι είναι «κακό» ή όχι είναι ζήτημα ηθικής νοηματοδότησης, η οποία δεν έχει νόημα στη φύση (άλλο αν ο άνθρωπος ντύνει με ηθικό ή τελετουργικό μανδύα επιλογές που έχουν εξελικτική βάση) — εκείνο που έχει νόημα είναι το τι βοηθά την καλύτερη προσαρμογή κι άρα και την επιβίωση. Επομένως (στα ζώα) κάθε είδος (και υποείδος) κατ' ουσίαν σταθμίζει εξελικτικά την ωφέλεια από την ομομικτική αναπαραγωγή (http://en.wikipedia.org/wiki/Inbreeding).

Όπως σωστά επισημαίνει ο Lucifer στο #2615, είναι θέμα αριθμών (μέγεθος δεξαμενής ικανών για αναπαραγωγή ατόμων, χρονική διάρκεια αναπαραγωγικής διαθεσιμότητας, ευκολία σύλληψης, διάρκεια κύησης, ποσοστό επιτυχούς γέννας, μέγεθος τοκετομάδας) ώστε να περνάμε το νεκρό σημείο όπου η ομομικτική διακινδύνευση (λόγω συγγενών παθήσεων) εξισορροπείται από την ωφέλιμη αναπαραγωγή, αλλά πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη μας και άλλους παράγοντες (αποκλεισμοί σε μονογραμμικές ομάδες ή αγέλες κ.ά.). Πάντως ο παράγοντας του αναπτυγμένου εγκεφάλου και των περίπλοκων κοινωνικών δομών και κανόνων δείχνει να έχει καταρριφθεί: http://phys.org/news/2012-11-animal-world-daughter-father-paternal.html.

Βέβαια, ο λόγος που με έφερε στη συζήτηση είναι η Λέιλα, ένα γλυκύτατο και πολύ αγαπησιάρικο rescue καβαλιέ που είναι η δική μου κούκλα: :-)

post-93350-0-52688800-1407824608_thumb.jpg

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...