Valerie_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Δεν είναι σίριαλ του παπακαλιατη, στη φύση υπάρχουν αυτά :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Πως γινεται στα ζωα να πηδαει ο γιος τη μανα η την αδερφη και να μην παθαινουν τιποτα; Ψυχολογικα τουλαχιστον, δεν μπορουν να νιωσουν οτι αυτο ειναι κακο; Οι γαλαζοαιματοι του ειδους μας, εκαναν το ιδιο πραγμα η απλως πηγαιναν με πρωτες ξαρερφες, δευτερες, κτλ πχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Οι γαλαζοαιματοι του ειδους μας, εκαναν το ιδιο πραγμα η απλως πηγαιναν με πρωτες ξαρερφες, δευτερες, κτλ πχ; στην Σαμοθρακη ακομα υπαρχει η παραδοση σε περισσοτερες οικογενειες. οντοπικ εκει που εβλεπα ταινια σκαει μυτη ενα πλασμα BOOOOGIEEE.... καλα που δεν εβλεπα κανενα θριλλερ η φοτο ειναι πισω απο την πολυθρονα, εξυνα το κεφαλι μου και το βρικε παιχνιδι 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 στην Σαμοθρακη ακομα υπαρχει η παραδοση σε περισσοτερες οικογενειες. Με τριτα ξαδερφια ξερω πολλες περιπτωσεις και δεν παθαινεις κατι στο αιμα, αλλα με πρωτους?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Πως γινεται στα ζωα να πηδαει ο γιος τη μανα η την αδερφη και να μην παθαινουν τιποτα; Ψυχολογικα τουλαχιστον, δεν μπορουν να νιωσουν οτι αυτο ειναι κακο; Παθαίνουν κάποια. Αλλά αν από τα 5 κουτάβια, το ένα έχει βγει σαν γαμώ τη ζωή μου, τα άλλα 4 θα ζήσουν. Εμείς δεν έχουμε ούτε την αριθμητική αλλά ούτε και την ψυχολογική πολυτέλεια να παίζουμε με τις πιθανότητες. Με πρώτα ξαδέρφια είναι λίγο καλύτερα τα ενδεχόμενα γιατί έχει "σπάσει" 2 φορές με μπατζανάκηδες το γονιδίωμα και είσαι 2 γενιές μακριά από την αρχική, αλλά και πάλι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Με τριτα ξαδερφια ξερω πολλες περιπτωσεις και δεν παθαινεις κατι στο αιμα, αλλα με πρωτους?? και με αδελφια παλαιοτερα εκει. τα ξερω γιατι οι ιδιοι μου τα ελεγαν. υπηρετουσα φανταρος εκει. και ολοι σχεδον τα ιδια μουτρα εχουν. γιατι αραγες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 if then 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 μα ποσο ιδιος με τον αγαθοκλη μου ! να σου ζησει φιλε .. εμενα δεν ειχε καλη τυχη επεσε σε κωλοανθρωπο δυστυχως .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Καλημερα,εχετε κανενα γνωστο κτηνιατρο-οδοντιατρο? εφερα ενα πεκινουα απο το χωριο που ειχε μια γιαγια και το καημενο εχει προβλημα με τα δοντια...εχει χασει ηδη μερικα και καποια ειναι ετοιμα να βγουν,χαλασμενα μαυρα σχεδον ολα τα πανω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ηρθε το τσίπουρο στο δωμάτιοκαι κλασικά γούτου-γουτου is not amusedγια κάποιο λόγο δεν τον θέλει στο δωμάτιο ο γούτου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ανταγωνισμός στα χάδια; (και στις λιχουδιές ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 μαζι τα ταίζω και τα χαιδευω , αλλα ο γούτου τσαντίζεται γιατι το τσίπουρο βγάζει μια φωνή μεταξύ νιάου και σαν το φάντασμα απο το grudge , δεν μπορεί να νιαουρίσει κανονικά και το κάνει συνέχεια. Κάνει κ άλλα περίεργα , καμια μέρα θα το τραβήξω βίντεο ... νομίζω πως ειναι λιγο σάικο, οπως κ ναχει εγώ το αγαπάω :3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 το "τσίπουρο" απο που βγαινει; Σε κανει καλό κεφάλι το γατί; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 το "τσίπουρο" απο που βγαινει; Σε κανει καλό κεφάλι το γατί; μερικά ονοματα απο κατοικίδια που ειχαμε κ έχουμε στην οικογένεια που τα ονόμασα εγώ Μύδης , Ψαροκωστής , γκλομπ , γκόπ-γκόπ ,γουτου-γουτου, μπάτμαν , το κατοικιδιο , Πάσσαρης , ο σκύλος (10χρονον γάτα rip) ειναι τι ονομα μου βγάζουν , δεν σημαίνει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Λιγο παλιά φωτογραφία αλλά την βρήκα σε ένα ξεχασμένο φάκελο και μου άρεσε: 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα