Προς το περιεχόμενο

Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι!

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πως γινεται στα ζωα να πηδαει ο γιος τη μανα η την αδερφη και να μην παθαινουν τιποτα; Ψυχολογικα τουλαχιστον, δεν μπορουν να νιωσουν οτι αυτο ειναι κακο;

Οι γαλαζοαιματοι του ειδους μας, εκαναν το ιδιο πραγμα η απλως πηγαιναν με πρωτες ξαρερφες, δευτερες, κτλ πχ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι γαλαζοαιματοι του ειδους μας, εκαναν το ιδιο πραγμα η απλως πηγαιναν με πρωτες ξαρερφες, δευτερες, κτλ πχ;

στην Σαμοθρακη ακομα υπαρχει η παραδοση  σε περισσοτερες  οικογενειες. 

οντοπικ

εκει που εβλεπα ταινια σκαει μυτη ενα πλασμα BOOOOGIEEE.... καλα που δεν εβλεπα κανενα θριλλερ

post-235149-0-58426400-1407057961_thumb.jpg  

η φοτο ειναι πισω απο την πολυθρονα, εξυνα το κεφαλι μου και το βρικε παιχνιδι

• Like 11

στην Σαμοθρακη ακομα υπαρχει η παραδοση  σε περισσοτερες  οικογενειες.

Με τριτα ξαδερφια ξερω πολλες περιπτωσεις και δεν παθαινεις κατι στο αιμα, αλλα με πρωτους??

Πως γινεται στα ζωα να πηδαει ο γιος τη μανα η την αδερφη και να μην παθαινουν τιποτα; Ψυχολογικα τουλαχιστον, δεν μπορουν να νιωσουν οτι αυτο ειναι κακο;

Παθαίνουν κάποια. Αλλά αν από τα 5 κουτάβια, το ένα έχει βγει σαν γαμώ τη ζωή μου, τα άλλα 4 θα ζήσουν.

Εμείς δεν έχουμε ούτε την αριθμητική αλλά ούτε και την ψυχολογική πολυτέλεια να παίζουμε με τις πιθανότητες.

Με πρώτα ξαδέρφια είναι λίγο καλύτερα τα ενδεχόμενα γιατί έχει "σπάσει" 2 φορές με μπατζανάκηδες το γονιδίωμα και είσαι 2 γενιές μακριά από την αρχική, αλλά και πάλι.

• Like 4

Με τριτα ξαδερφια ξερω πολλες περιπτωσεις και δεν παθαινεις κατι στο αιμα, αλλα με πρωτους??

και με αδελφια παλαιοτερα εκει. τα ξερω γιατι οι ιδιοι μου τα ελεγαν. υπηρετουσα φανταρος εκει. και ολοι σχεδον τα ιδια μουτρα εχουν. γιατι αραγες?

• Like 1

μα ποσο ιδιος με τον αγαθοκλη μου ! να σου ζησει  φιλε ..

εμενα δεν ειχε καλη τυχη επεσε σε κωλοανθρωπο δυστυχως ..

• Like 3

Καλημερα,εχετε κανενα γνωστο κτηνιατρο-οδοντιατρο? εφερα ενα πεκινουα απο το χωριο που ειχε μια γιαγια και το καημενο εχει προβλημα με τα δοντια...εχει χασει ηδη μερικα και καποια ειναι ετοιμα να βγουν,χαλασμενα μαυρα σχεδον ολα τα πανω!

ηρθε το τσίπουρο στο δωμάτιο
post-212651-0-94917000-1407388942_thumb.jpg

και κλασικά γούτου-γουτου is not amused

post-212651-0-80070400-1407388947_thumb.jpg

για κάποιο λόγο δεν τον θέλει στο δωμάτιο ο γούτου :X

• Like 5

μαζι τα ταίζω και τα χαιδευω , αλλα ο γούτου τσαντίζεται γιατι το τσίπουρο βγάζει μια φωνή μεταξύ νιάου και σαν το φάντασμα απο το grudge , δεν μπορεί να νιαουρίσει κανονικά και το κάνει συνέχεια. Κάνει κ άλλα περίεργα , καμια μέρα θα το τραβήξω βίντεο ... νομίζω πως ειναι λιγο σάικο, οπως κ ναχει εγώ το αγαπάω :3

το "τσίπουρο" απο που βγαινει; Σε κανει καλό κεφάλι το γατί;

μερικά ονοματα απο κατοικίδια που ειχαμε κ έχουμε στην οικογένεια που τα ονόμασα εγώ

Μύδης , Ψαροκωστής , γκλομπ , γκόπ-γκόπ ,γουτου-γουτου,  μπάτμαν ,  το κατοικιδιο , Πάσσαρης , ο σκύλος (10χρονον γάτα rip)

ειναι τι ονομα μου βγάζουν , δεν σημαίνει κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...