Arbiter13 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Παλικάρια πως ανεβάζω εδώ φώτο γιατί είμαι πολύ confused τώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagib2002 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Να και το δικό μας κοπριτάκι Έφτασε 2 χρονών, το πήραμε απο φιλοζωική και φάνηκε ότι ήταν κακοποιημένο. Μέρα με τη μέρα , μήνα με το μήνα απέκτησε ζωντάνια και έγινε η αγαπημένη μας συντροφιά και το αγαπημένο μας παιχνίδι. Εδώ λοιπόν η Μελίτα!! https://www.dropbox.com/sh/dwq5urhg4xy0jy3/AAAAONlMhA_wdpdIfcoPHxfYa 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Νέες αφίξεις 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 firesquirrel ετσι κοιμοταν 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ποιά έκδοση είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ο καριόλης μου κάνει παρέα όταν τρώω πρωινό Ο καριόλης ενώ βλέπουμε netflix το βράδυ 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 εμ.. είναι το όνομά του; ή έχει 10 ονόματα όπως ο δικός μου? (όταν κάποιος λέει "μαλάκα" και άλλα τέτοια ωραία μέσα στο σπίτι, γυρνάει ο σκύλος...) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 ΕΠΙΣΗΜΑ είναι το όνομα του. όχι παίζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 χαχαχα! τέλειο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Απο τον χειμωνα στην παρνηθα και προσφατη δεν μαφηνουν να κοιμηθω... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Γεια σας , ειμαι η Νταιζη και ειμαι πολυ μικρουλα , μολις 3 κιλακια ειμαι ! μεσα σε αυτα τα 3 κιλακια ομως χωρανε ολα οσα εχω ! τα ματακια μου , η μυτουλα μου, τα ποζαρινια, τα βυζαρονια μου που λεει και ο μπαμπας αλλα και τα συναισθηματα μου οπως η λυπη οταν δεν ειναι σπιτι , η απιστευτη χαρα οταν γυρναει , ο ενθουσιασμος και οι φωνες μου οταν καταλαβαινω πως θα με παει βολτιτσα και η απεραντη αγαπη που νιωθω για εκεινον ! ολα αυτα μεσα σε 3 κιλακια μονο ! βλεπω οτι πολλοι κανουν διακρισεις και λενε οτι τα ''καθαρα'' μαλτεζακια ειναι μεχρι 5 κιλα , εγω ειμαι πολυ τυχερη ομως , γιατι ο μπαμπας θα με αγαπουσε το ιδιο τρελλα ακομη και 15 κιλα και αν ημουν ! Δωστε αγαπη σε ολα τα σκυλακια ειτε ειναι καθαροαιμα ειτε ημιαιμα .. μην ειστε επαγγελματιες ιδιοκτητες αλλα πραγματικοι γονεις σε πλασματακια που εχουν αναγκη ΜΟΝΟ την αγαπη σας ! καλη σας μερα .. Θεϊκό άπλα το σκυλί!! Τελικά υπάρχουν καθ άλλοι που λένε ποζαρινια χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 η κυράμ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Απο τον χειμωνα στην παρνηθα και προσφατη δεν μαφηνουν να κοιμηθω... αχ τι γλυκούλια όταν είναι σε φώτο και όχι από κοντά που σε κοιτάνε με αυτό το βλέμμα που μυρίζουν το φόβο σου και είναι σε φάση "σου έχω το χέρι για πρωινό" : ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Οχιιιιιι..... Ειναι φιλικοτατα τα ζωακια μου και πολυ παιχνιδιαρικα!! Οκ, τα κοψηματα την κανουνε λιγο δολοφονο...και τα μαγουλα του αλλου ειναι καλο καμουφλαζ για τις δονταρες του .....αλλα να μας γινει μαθημα να μην κρινουμε κανεναν απο την εξωτερικη του εμφανιση ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Η γατοπαρέα μας στο κτήμα, εκτός από τα δύο μου σκυλιά . Λείπουν 2 -3 γάτες ακόμα και 4 μικρά που φοβούνται ακόμα και κρύβονται. Τους έχουμε εξασφαλισμένη τροφή και μας έχουν απαλλάξει από ποντίκια, φίδια και άλλα τρωκτικά. Δεν θα τις έλεγες οικόσιτες , διατηρούμε μια σχέση συμβίωσης. 2 μόνο έρχονται να τις χαϊδέψω και με εμπιστεύονται χωρίς φόβο. Και εδώ μια νέα ζωούλα. Είχε τρυπώσει το άτιμο στο ημιαξόνιο της ρόδας και την τελευταία στιγμή την είδα πριν ξεκινήσω. Ευτυχώς. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα