Mau-Maus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 μεχρι τοτε μπορω να δειξω λιγο νταιζη ? και μια με υφος '' τι θελει αυτος τωρα ? '' 19
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ελα ρε γιγαντα τωρα σ εκτιμησα ακομα πιο πολυ! 1
Mau-Maus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ^ Ασε εχω παθει ζημια με το κοριτσακι μου !!! εδω κοιτα υφος .. 9
micahel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 εγω πριν 1+ χρονο ειχα αυτον τον αλητη πλακα κανω αυτον ειχα, αλλα αναγκαστικα τον εδωσα λογο χορου μην τον βλεπετε δεμενο τον ειχα ετοιμασει για βολτα 5
linkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Επειγον. Πριν λιγο βρηκα εναν παπαγαλο στην αυλη του σπιτιου μου. Του την ψιλοεπεσε ενα απο τα σκυλια μου οποτε πεταξε ψηλα σε μια ξυλινη κατασκευη. Πως τον πιανω/δελεαζω κλπ?? Τιποτα συμβουλες?
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αν σταθεί κάπου που να έχεις πρόσβαση ρίξε μια πετσέτα πάνω του. Μεγάλος ειναι; Λογικά αν κόψεις κανα μυρωδάτο φρούτο στη μέση μπορει και να δελεαστει..
linkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εβαλα νερο, ψωμι και κατι φυστικια. Θα βαλω και ενα φρουτο και βλεπουμε. Δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλος, μαλλον μικρος θα ελεγα. Η μλκια ειναι οτι του την επεσε ενα απο τα σκυλια μου και εχει σοκαριστει και δεν το βλεπω να πλησιαζεται. Η ακομα μεγαλυτερη μλκια ειναι οτι η βεραντα στην οποια μπορει να κατεβει ειναι κομπλε, στο οικοπεδο ομως παιζουν 2 ακομα σκυλια και θα εχουμε δραματα αμα παει εκει.
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δε μπορεις να τα περιορισεις λιγο; Που να φας μ ησυχια σ αυτο το σπιτι!! Sent from my iPhone using Insomnia 28
gatokoritso Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 λαμπραντορ: δεν το εκανα εγω γιορκι:ωπ τι παιζει εδω μάζωξη? γατα:ναι το λαμπραντορ τα εκανε ΟΛΑ 7
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 το λαμπραντόρ φαίνεται παναίτσα, λεει "εεεελα γω ειμ τόσο καλό , δώσε κανα μεζέ..." το μεσαίο φαίνεται διαολί, οτι κάνει μαλακιούλες κ σκέφτεται να κάνει μαλακία (αν τρως ακόμα μη σηκωθείς ούτε για νερο!) ο γάτος προσπαθεί να σταματήσει το χρόνο με το μυαλό του να φάει τους μεζέδες 2
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Να κανω και τις συστασεις για οσους δε ξερουν Λαμπραντορ = Ληδα, θα γινει 4ων το καλοκαιρι. Γιορκι = Κουκι, εκλεισε τα 10 τον Φλεβαρη Γατα = Βικυ, εκλεισε τα 16 τον Μαρτη 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα