Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αχουτοοοοοοοοοοοο τι ευχαριστη εκπληξη να βλεπεις αυτη την φατσουλα διπλα σου το πρωι.

ναι ειδικα οταν ξυπνουσε και επαιρνε ενα υφος του στυλ "ωχ....πως βρεθηκα στο μαξιλαρι !! δεν εχω ιδεα πως εγινε κατι τετοιο!!"

μια φατσα σαν την ακολουθη δηλ

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν βλέπω τίποτα ωραίο σε μια μούμια που προσπαθεί να φανεί χαριτωμένη

δεν εχεις δικιο , αν και τα γουστα ως συνηθως , παντου , ειναι υποκειμενικα

κατ'εμε τα πιντσερ και κατ'επεκταση τα ντοπερμαν ειναι τα ΑΠΟΛΥΤΑ σκυλια :)

δηλ οσο ειμαι σε διαμερισμα θα προσβλεπω σε πιντσερ..αν αποκτησω καμμια φαρμα , θα την τιγκαρω σε ντοπερμαν :)

Δημοσ.

@mphxths

Ενα τετοιο σκυλακι ειδαμε με την μανα μου εξω απο το σουπερ μαρκετ σημερα, και το κοροιδευαμε το καημενο που ειναι ετσι μικροσωμο ..

Ο προηγουμενος σκυλος μας ηταν λαμπραντορ :wub:

Δημοσ.

@mphxths

Ενα τετοιο σκυλακι ειδαμε με την μανα μου εξω απο το σουπερ μαρκετ σημερα, και το κοροιδευαμε το καημενο που ειναι ετσι μικροσωμο ..

Ο προηγουμενος σκυλος μας ηταν λαμπραντορ :wub:

ναι αυτα ειναι τα λεγομενα μινι-πιντσερ (μιν-πιν τα λενε χαριτολογωντας)

υπαρχουν και τα "απλα" πιντσερ που ειναι μετριας διαστασης και μεγεθους και μετα πηδαμε κατηγορια και ρατσα ...και παμε στα ντοπερμαν που ειναι σχετικα μεγαλου μεγεθους σκυλια (τα ντοπερμαν υποτιθεται και ετσι ειναι , προκυπτουν απο τα πιντσερ με κατι διασταυρωσεις)

στην ουσια αυτα που χω δει εγω ειναι τα μιν-πιν (λιγο μεγαλυτερα απο τσιουαουα) και τα ντοπερμαν.Σκετο πιντσερ δεν εχω δει να κυκλοφορει.

ολα τα προαναφερθεντα σκυλια/ρατσες εχουν νταλεκουαλε προσωπικοτητα , ειναι τελειως ψυχακια :)

Επισης να επισημανω οτι τα μιν-πιντσερ και γενικως τα πιντσερ νομιζουν οτι ειναι ντοπερμαν.Θεωρουν οτι ειναι μεγαλου μεγεθους σκυλια.

Για αυτο συχνα-πυκνα πλακωνονται με μεγαλυτερα σκυλια γιατι απλα δεν εχουν συναισθηση του μεγεθους τους :)

Δημοσ.

Συμπερασμα : Με το να τα στειρωνετε τους στερειτε την εντονοτερη απολαυση τους.

Είναι ένας γάτος μιας γειτόνισσας που τριγυρνάει στην αυλή μας κάθε χειμώνα ψάχνοντας για γάτες.

Άμα είχα φωτογραφία να τον έβλεπες πρόπερσι που του είχαν σκίσει το λαιμό και του κρεμόταν μια μάζα κρέατος από μια πέτσα θα το ξανασκεφτόσουν για το αν είναι σκόπιμο να τα στειρώνεις.

Δημοσ.

Είναι ένας γάτος μιας γειτόνισσας που τριγυρνάει στην αυλή μας κάθε χειμώνα ψάχνοντας για γάτες.

Άμα είχα φωτογραφία να τον έβλεπες πρόπερσι που του είχαν σκίσει το λαιμό και του κρεμόταν μια μάζα κρέατος από μια πέτσα θα το ξανασκεφτόσουν για το αν είναι σκόπιμο να τα στειρώνεις.

ετερον εκατερον .

Δηλ το δικο σου λεγομενο δεν αναιρει το λεγομενο του/της nick.

Μην κοροιδευομαστε , η στειρωση ειναι ενας τροπος να ελεγξουμε τα κατοικιδια , τον αριθμο τους , τις αρρωστιες τους , το ομορφο καθιστικο μας.Τα βαλαμε στο δικο μας περιβαλλον και για να ενταχθουν "ομορφα" , τα στειρωνουμε.

Αν μας λεγανε αυριο , οτι μας στειρωνουν , να δεις τι "αγανακτισμενους" θα χαμε!

Δυστυχως τα ζωα δεν μπορουν να μιλησουν :)

Δημοσ.

Οι γάτες δεν ευχαριστιούνται τον βιασμό(σεξ).

Οι γάτοι από την άλλη δεν ξέρω τί νιώθουν εκείνη την στιγμή αλλά η τελαιπωρία που υφίστανται αυτές τις περιόδους δεν περιγράφεται. Τεράστιοι καυγάδες, τούφες αλόκληρες να φεύγουν και μεγάλες πληγές φυσικά.

Χαρακτηριστικά θυμάμαι έναν μεγάλο γάτο που είχε έρθει κάποτε. Ήταν από αυτούς τους αλήτες δολοφόνους με μούρη πειρατή και είχε ένα σβέρκο σαν το δικό μου. Την περίοδο την αναπαραγωγική που κυνήγαγε έχασε πάρα πολύ βάρος, μάδησε, απέκτησε πληγές και έφτασε η μέση του χαμηλά να έχει διάμετρο που να μπορώ σχεδόν να την αγκαλιάσω με τα δάχτυλα του ενός χεριού. Ήταν θλιβερό, ξεζουμισμένος. Του έβαζα φαί, πήγαινε το μύριζε και δεν έτρωγε, έφευγε νωχελικά. Μια μέρα δεν ξαναήρθε. Λογικά απεβίωσε από πείνα/κακουχίες

Δημοσ.

Οι γάτες δεν ευχαριστιούνται τον βιασμό(σεξ).

Οι γάτοι από την άλλη δεν ξέρω τί νιώθουν εκείνη την στιγμή αλλά η τελαιπωρία που υφίστανται αυτές τις περιόδους δεν περιγράφεται. Τεράστιοι καυγάδες, τούφες αλόκληρες να φεύγουν και μεγάλες πληγές φυσικά.

Χαρακτηριστικά θυμάμαι έναν μεγάλο γάτο που είχε έρθει κάποτε. Ήταν από αυτούς τους αλήτες δολοφόνους με μούρη πειρατή και είχε ένα σβέρκο σαν το δικό μου. Την περίοδο την αναπαραγωγική που κυνήγαγε έχασε πάρα πολύ βάρος, μάδησε, απέκτησε πληγές και έφτασε η μέση του χαμηλά να έχει διάμετρο που να μπορώ σχεδόν να την αγκαλιάσω με τα δάχτυλα του ενός χεριού. Ήταν θλιβερό, ξεζουμισμένος. Του έβαζα φαί, πήγαινε το μύριζε και δεν έτρωγε, έφευγε νωχελικά. Μια μέρα δεν ξαναήρθε. Λογικά απεβίωσε από πείνα/κακουχίες

κοιτα να δεις βασει των μελετων που παρεθεσε ο/η nick τα ζωα ευχαριστιουνται το σεξ τουλαχιστον οσο και μεις.

Ναι οντως σε μερικα ζωα , υπαρχουν "πονοι" κατα την πραξη . Ειχα δει σεξ μεταξυ τιγρεων , στο "τελειωμα" του αρσενικου , το θυληκο πονουσε οικτρα.Γιατι στον ανθρωπινη εκδοση του σεξ , δεν υπαρχουν πονοι?

Αν παει καποιος γατος να βιασει μια γατα , μου λες οτι δεν μπορει να του ξεφυγει ?μην κοροιδευομαστε.:)

Τα αρσενικα ζωα μπορει να μπλεκουν σε καυγαδες κατα την περιοδο αναπαραγωγης με αλλα αρσενικα , ποιος θα παρει τα περισσοτερα θηλυκα :)

Αυτο γινεται σε πολλες αγελες ζωων :)Και προφανως ετσι καταληγουν μαδημενα , πληγιασμενα κλπ

Μην κανουμε λες και τους κανουμε χαρη που τα στειρωνουμε :)

Ναι μεν ειναι ο μονος τροπος να ελεγξουμε την αναπαραγωγη τους με οτι αυτο συνεπαγεται , αλλα μην το λεμε με ενα πεπλο "σωτηριας" :)

Δημοσ.

Δεν έχεις ιδέα από γάτες

σαφως.

αλλα ειχα καλυτερα επιχειρηματα απο αυτο .

χαλαμε το θρεντ , ας το συζητησουμε αλλου αυτο.

Δημοσ.

Πάει το σκοτώσατε το thread, τώρα πρέπει να ποστάρει κάποιος πιο epic ζώο από την τίγρη που πόσταρε ο Lucifer για να αναστηθεί το θέμα :P

Δημοσ.

Κανένας που ζει στην Κύπρο να μας δείξει εκείνες τις τεράστιες κατσαρίδες που πετάνε... κατοικίδια είναι και κείνα.

Δημοσ.

Κανένας που ζει στην Κύπρο να μας δείξει εκείνες τις τεράστιες κατσαρίδες που πετάνε... κατοικίδια είναι και κείνα.

χαχαχαχα έλιωσα

Δημοσ.

Λοιπόν, θα χρησιμοποιήσω την ούμπερ γάτα του Λούσι μπας και ηρεμήσετε και χώσετε κάνα κατοικίδιο δω μέσα, από το να αναλύετε τον ερωτικό χαρακτήρα των γατιών, σκύλων και δελφινιών.

ontopicgollum.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...