Προς το περιεχόμενο

Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι!

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τελικα τα κουταβια που τα βρήκες? ελλαδα η εξωτερικο?

με λιγο αραιωμενο κανονικο οχι πρασινο, μπλε κατι θα κανεις οχι και πολυ βεβαια, ισα να μην πεθανουν. τωρα δεν κλενε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τελικα τα κουταβια που τα βρήκες? ελλαδα η εξωτερικο?

με λιγο αραιωμενο κανονικο οχι πρασινο, μπλε κατι θα κανεις οχι και πολυ βεβαια, ισα να μην πεθανουν. τωρα δεν κλενε?

Εξωτερικό, εννοείται! (Φαίνεται στο location κάτω απ' το avatar πού είμαι. Όχι ότι ήξερα κι εγώ πού βρίσκεται, πριν έρθω...)

Ναι, τώρα άρχισαν να φωνάζουν πάλι...δεν έχω άλλη λύση για την ώρα. Θα τούς αραιώσω λίγο γάλα κι ό,τι γίνει! Αν δεν κάνω τίποτα, θα πάνε από την πείνα ούτως ή άλλως...

Φαντάζομαι είναι ρητορική η ερώτηση γιατί αν ίσχυε θα το είχες ήδη κάνει, αλλά ρε γμτ, o κτηνίατρος σας δεν σας δίνει ένα προσωπικό τηλέφωνο για ώρα ανάγκης, να του κανεις απλά 2-3 ερωτήσεις. Στην τελική και να μην σου έδωσε (btw, θα τον άλλαζα αν έπαιζε αυτό), ρίξε ένα ψάξιμο μήπως είναι καταχωρημένος και βρεις του σπιτιού του.

Φαντάζομαι είναι ρητορική η ερώτηση γιατί αν ίσχυε θα το είχες ήδη κάνει, αλλά ρε γμτ, o κτηνίατρος σας δεν σας δίνει ένα προσωπικό τηλέφωνο για ώρα ανάγκης, να του κανεις απλά 2-3 ερωτήσεις. Στην τελική και να μην σου έδωσε (btw, θα τον άλλαζα αν έπαιζε αυτό), ρίξε ένα ψάξιμο μήπως είναι καταχωρημένος και βρεις του σπιτιού του.

Μόνο ως ρητορική θα έπρεπε να είναι αποδεκτή η ερώτηση, αλλά δεν υπάρχουν αυτά τα δεδομένα, εδώ στους αλκοολικούς Γαλάτες, ρε 'συ! Προσωπικό τηλέφωνο, δε δίνουν ούτε οι ...ανθρωπογιατροί - μόνο με κλήση σε ασθενοφόρο πρώτων βοηθειών (ακόμα και για μικροενόχληση) κάνεις τη δουλειά σου, αν είναι ας πούμε νύχτα και δε μπορείς να πας ο ίδιος σε νοσοκομείο - πόσο μάλλον οι κτηνίατροι. 

Αφού έχω βρει έναν με τον οποίο μπορώ να συνεννοηθώ έστω και με βασικά αγγλικά, πάλι καλά λέω που τον βρίσκω τις εργάσιμες ώρες στο ιατρείο του...αν τον αλλάξω και παραστεί ανάγκη για το σκύλο μου, θα τού περιγράφω συμπτώματα μόλυνσης και θα μου δίνει ...έμπλαστρα! 

...με το «να είναι καταχωρημένος» ξέχασα προσωρινά τη στεναχώρια μου! Να 'σαι καλά, μ' έκανες και γέλασα! (δε σε ειρωνεύομαι, μην το παρεξηγήσεις...απλώς είναι «άλλος πλανήτης» εδώ και φυσικά, το σε τι βαθμό ισχύει αυτό, είναι αδύνατον να το φανταστεί κάποιος...)

Τούς έδωσα αραιωμένο γάλα τελικώς και το εξαφάνισαν σε ένα λεπτό. Αμέσως μετά - όχι ότι δεν το περίμενα... - τα πλακάκια τής βεράντας άλλαξαν χρώμα, αλλά 'ντάξει, έχω πιεστικό νερού...

Κοιμήθηκαν σχεδόν αμέσως μετά και συνεχίζουν μέχρι τώρα. Το πρωί είναι η σειρά τού γιατρού να τα δει, να μού δώσει πιο συγκεκριμένες οδηγίες και ποιος ξέρει; Μπορεί να βοηθήσει στο να βρούμε και ανθρώπους για κάποια απ' αυτά...

• Like 6

μπραβο ρε παιχτη απο τις πιο καλες πραξεις που εχεις κανει στη  ζωη σου !

δε τα'ι'σες τα κουταβια - την ψυχη σου τα'ι'σες   , κρατα το αυτο που σου λεω ...........

Κατ' αρχήν τι να πούμε μπάβο σου. Η ανθρωπιά λείπει στις μέρες μας.

Δεν υπάρχει κάποιο ίδρυμα, οργανισμός, υπηρεσία που να μπορείς να ταα αφήσεις για να ζήσουν μέχρι κάποιοι να τα πάρουν;

στην σινδο θεσσαλονικης ειχαμε κυνοτροφειο που μαζευαν ολα τα αεσποτα και τα χαριζανε. αλλα εκλεισε. σκευτομαι να παω στο δημαρχειο του κορδελιου να μας δωσει εναν χωρο για ολα τα αδεσποτα με καποια χρηματοδοτση. τι λετε θα συμφωνησει?

Εντάξει, δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Το μυαλό μου «κλειδώνει» μπροστά σε κάτι τέτοια σκηνικά. Ζωντανά πλάσματα είναι, για τα οποία το αν θα υπάρξει έστω και μικρή πιθανότητα να παραμείνουν ζωντανά, εξαρτάται απ' αυτόν που θα τα βρει (αν τα βρει...)

Δυστυχώς, κάποια κρατική υποδομή για τα αδέσποτα δεν υπάρχει εδώ. Αν καλέσεις την υπηρεσία περισυλλογής τού δήμου, απλώς θα τα μαζέψει και θα τα θανατώσει. Φτωχή χώρα, άλλη νοοτροπία, άλλες προτεραιότητες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άντε με το καλό να ξημερώσει και να ζουν όλα Με την πρώτη ευκαιρία βάλε μια φωτογραφία να τα καμαρώσουμε :)

ζουνε?

Επεξ/σία από micahel

Τα πήγα το πρωί στον κτηνίατρο, τα άφησα εκεί για να τα δει και περιμένω τηλεφώνημά του σε κάνα δίωρο. Είπε ότι θα τους δώσει κάποια «ειδική» τροφή και θα τα παρακολουθήσει για κάποια ώρα, μήπως πάρουν λίγο τα πάνω τους, διότι ήταν πολύ αδύναμα και ταλαιπωρημένα.

Ζωντανά είναι αλλά, απ' ότι μού λέει, για τα τρία απ' αυτά οι πιθανότητες να επιβιώσουν είναι ελάχιστες. Για τα υπόλοιπα είναι πιο αισιόδοξος. Ένα καλό μέσα σ' όλη τη δυσάρεστη κατάσταση, είναι ότι έχει αρκετούς πελάτες που ενδιαφέρονται για σκυλάκια οπότε, για όσα τη γλιτώσουν, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί «σπίτι». Θα δείξει... 

• Like 3

ολα θα ζησουν ! και τα πολυ ταλαιπωρημενα με την φροντιδα που θα τους δωσει θα παρουν τα πανω τους και αυτα !

ευχομαι το καλυτερο , να μεγαλωσουν , να βγαλουν δονταρες και να πανε να φανε ζωντανο τον π@στη που τα αφησε να πεθανουν :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...