christopher0016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 γλυκα ειναι η ατιμη ! κοιτα ναζι και αγαπη που εχει στο βλεμμα της! να την χαιρεσαι φιλε μαους , κανενα καλο παλικαρι της εχεις βρει ρε ? ;p 1
Mau-Maus Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ευχαριστω κριστοφερ - ευχαριστο χαλφ - ευχαριστω βαλερια να''στε καλα !!! 2.5 χρ ειναι καπου προς το τελος του καλοκαιριου θα εχει περιοδο και θα την βαλω μαλλον να ζευγαρωσει !! κουκλα ειναι οντως , μου χει παρει τα μυαλα .. ευχαριστω πολυ και παλι !! βαλερια δες ποσο μικρα ειναι τα ποδαρακια της και θα δεις αν ειναι ποζαρινια η οχι 2
Valerie_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Παιδιά έχω ένα θέμα με τον μικρό θα το βάλω στο σπόιλερ μη χαλάει το θέμα τρώει τα κακάκια του τι να κάνω;;;;
mphxths Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Παιδιά έχω ένα θέμα με τον μικρό θα το βάλω στο σπόιλερ μη χαλάει το θέμα τρώει τα κακάκια του τι να κάνω;;;; αστον νηστικο Ενος φιλου μου εκανε το ιδιο και νομιζω του ειπε ο γιατρος οτι του λειπει καποιο ενζυμο ή κατι τετοιο τελοσπαντων.. για συμβουλεψου κανα γιατρο μηπως παιζει κανα φαρμακο Θεωρω αηδια αυτο που κανει το πιντσερ μας..ξυνει το αυτι της με το ποδι...το ποδι παει στο εσωτερικο του αυτιου..μετα κοιταει το ποδι της..το μυριζει..και στο τελος το γλυφει.... ο,τι ναναι ΥΓ : ενος φιλου μου πασαλειφεται με αυτα , οπως τα γουρουνια με την λασπη...εκει να δεις γελια
Valerie_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ειδικά η μεγάλη μόλις δει κινητό το έχει πιάσει το νόημα και στήνεται. 16
ssns Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Επειδη ειμαι ετοιμος να παρω ενα απο αυτα τα υπεροχα γατακια απο μια οικογενειακη φιλη μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να προσεξω σχετικα με την ασφαλεια του μεσα στο σπιτι? 8
pappous_soulis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ήθελε να το παίξει τσαμπουκάς σε κάτι κεραμιδογατους που λέτε.Απ'τα σαλόνια στα αλώνια, κι από τ'αλώνια στο κτηνίατρο. Κι αφού επανήλθε στους ρυθμούς του, είπε να εξοπλιστεί κατάλληλα για το καιρό. 19
christopher0016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ήθελε να το παίξει τσαμπουκάς σε κάτι κεραμιδογατους που λέτε. Απ'τα σαλόνια στα αλώνια, κι από τ'αλώνια στο κτηνίατρο. Κι αφού επανήλθε στους ρυθμούς του, είπε να εξοπλιστεί κατάλληλα για το καιρό. σαν τιργακι ειναι ! πολυ ωραιο ! 2
Sog96Ch Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Επειδη ειμαι ετοιμος να παρω ενα απο αυτα τα υπεροχα γατακια απο μια οικογενειακη φιλη μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να προσεξω σχετικα με την ασφαλεια του μεσα στο σπιτι? Παρα πολυ ωραιες γατες
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 βασικά και η φωτογραφικη σου ειναι παρα πολυ καλη. απο κινητο ειναι τραβηγμενες
mary Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 απο κινητο ειναι τραβηγμενες ποιοοοο; ποιο; ειναι πολυ καλες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα