Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Νταξει φοβερο το κουταβι και θα γινει τεραστιο νομιζω!! Να το χαιρεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 @Mau-Maus Πολυ καψουρης ρε!Πρωτη φορά το βλέπω σε άντρα αυτό.Ελπιζω η Mau-Maunέσα σου να ειναι η πρωτη στη καψουρολιστα σου, γιατι νομιζω ειναι πιο κούκλα απο τη Νταιζη σου.Χωρις παρεξήγηση ε! Νέος και αβάπτιστος :D Ενα τετοιο σκυλακι θελω. Ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει. Πιο ομορφο και απο κοργκι νομιζω......Τι ράτσα ειναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ε'ι ψιτ .. λιγα με το Nταιζουλινι μου μην γινουμε μαλλια κου-ταβια ε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Νέος και αβάπτιστος :D Πες μου οτι εχει κατι απο Ακιτα, αυτο μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 το γατονι μου το σεπτεμβρη στο βαθος ο πατερας του θα τον βγαλω αυριο όπως ειναι τωρα, έχει γινει διπλασιο το βοδι 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 τον προορίζω για σκυλί φύλακα. αλλά δεν το βλέπω 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 @Mau-Maus Πολυ καψουρης ρε! Πρωτη φορά το βλέπω σε άντρα αυτό. Ελπιζω η Mau-Maunέσα σου να ειναι η πρωτη στη καψουρολιστα σου, γιατι νομιζω ειναι πιο κούκλα απο τη Νταιζη σου. Χωρις παρεξήγηση ε! Ενα τετοιο σκυλακι θελω. Ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει. Πιο ομορφο και απο κοργκι νομιζω...... Τι ράτσα ειναι; ΑΠΙΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 oρίστε 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Η πολυαγαπημένη μου Χλόη μ'επισκέπτηκε στην βεράντα πριν κάτι μέρες...και έφαγε άκυρο. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Αφού μας άφησε ο παλιός (106 ανθρώπινα χρονια ε), ήρθε ο νέος (και δεν είνωραιος). Για κάνα σαρ πέι το πηγαίναμε, αλλά το κλάσαμε και πήραμε μικρό. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Αφού μας άφησε ο παλιός (106 ανθρώπινα χρονια ε), ήρθε ο νέος (και δεν είνωραιος). Για κάνα σαρ πέι το πηγαίναμε, αλλά το κλάσαμε και πήραμε μικρό. ΤΈΛΕΙΟ!ΤΈΛΕΙΟ!ΤΈΛΕΙΟ!ΤΈΛΕΙΟ! Κουκλάκι ειναι! Αυτή τη ράτσα (ποια ειναι; ) και τη προηγούμενη που δε μου ειπαν τι ειναι, τις λατρεύω! Ειναι γλυκουλια και μικρά σκυλάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Pug είναι. Ελπίζω τελικά να τον συμπαθήσω γιατί έχω ένα θέμα με αυτές τις ράτσες (δε τον έχω δει ακόμη από κοντά. Αύριο-μεθαύριο θα κατέβω Χαλκίδα και θα ανεβάσω και κάμια άλλη φωτογραφία).Επίσης, πώς καταλαβαίνεις ότι οι γονείς σου "μεγάλωσαν"; Παίρνουν σκύλο για μέσα στο σπίτι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 σου ευχομαι να τα 15ασει και αυτος -106 σκυλισια - δεν είνωραιος , κουκλος ειναι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Η πολυαγαπημένη μου Χλόη μ'επισκέπτηκε στην βεράντα πριν κάτι μέρες...και έφαγε άκυρο. Αντί να παρενοχλείς τη γάτα του γείτονα, πόσταρε καμιά φώτο της προκοπής Edit: Και μια φρέσκια του καταληψία του καναπέ... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) πoιο παριζακι στον δικο μου αμα δε δωσω τιποτα θα με φαει και μενα... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2014 από andreapaog328 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα