pesis Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Το αγαπημένο μου απ' τα 4. μαυριλα μαυρη σαν την δικια μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Νομίζω καψουρεύτηκα λίγο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Eγώ νομίζω καψουρεύτηκα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 :shock: αυτο ειναι ημερων. ψυχουλα μου. ειναι τοσο μικρο. :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 τριών βδομάδων περίπου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Τα σκυλιά είναι όντως μανούρα σε τέτοια ζητήματα. Η γάτα από την άλλη έχει τα εξής καταπληκτικά πλεονεκτήματα: 1) Δε χρειάζεται βόλτες. 2) Μένει μόνη άνετα και δε δίνει μία. 3) Μπορείς να της αφήσεις μια ποσότητα φαγητού/νερού για όσο θα λείψεις. Δε θα το φάει όλο με τη μία σα το σκύλο. 4) Ξέρει να πάει στην άμμο της για τα διαδικαστικά με το που κλείσει μήνα απ' τη γέννηση. Κατά τα άλλα, από τότε που έβαλα την πρώην έγκυο, νυν λεχώνα, στο σπιτάκι της στο σαλόνι, το σαλόνι είναι σε άψογη κατάσταση. Πήγαν τα άλλα να μπουν μια-δυο φορές, τα ρήμαξε στο ξύλο, τώρα μέχρι την πόρτα στέκονται. Πρέπει να απομονώσω τη μυρωδιά της κάπως. μάλλον δεν γνώρισες τη γατούλα της πρώην μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Αν είναι μαθημένη στον δρόμο, θα γουρουνιάσει μέχρι να αγγίξει η κοιλιά το πάτωμα, και θα την βρεις τανάσκελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 εγω με γατες μεγαλωσα. η γιαγια μου μαζευε οτι γατι κυκλοφορουσε στην γειτονια. ειτε δρομου ειτε σπιτιου....δεν ειδα τιποτα παρομοιο. ολες ηταν νυκοκυρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μολις ανακαλυψα και γω 2-3 φωτογραφιες απο τις κορες μου αυτη ειναι η μουτζουρα 2ης γενιας 2 χρονων μας την δωσαν καταχτυπημενη απο pet shop αλλα τωρα ειναι πιο χαρουμενη απο ποτε!! Και αυτη ειναι η "ζουζου" ειναι 12-13 χρονων την ειχαμε βρει οταν ηταν μιση παλαμη κουταβος και εκ τοτε ειναι μαζι μας 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 φουντωτές αγκαλίτσες!! :wub: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Νταιζη - σα ψευτικη η μονο εμενα μου φαινεται ?? Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από Mau-Maus 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Νέος και αβάπτιστος :D 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 τουμπανακος φαινεται!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 τουμπανακος φαινεται!! 100 κιλά πάγκος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Κουκλακι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα