Προς το περιεχόμενο

Δείξε μου το κατοικίδιο σου, να σου πω πώς είσαι!

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τα σκυλιά υπάρχει η λύση της ταΐστρας με χρονοδιακόπτη, τουλάχιστον όσον αφορά την τροφή. Τώρα για εκπαίδευση, δεν χρειάζονται τόσο πολύ για τα βασικά, αρκεί να μην ψαρώνεις από το cute ύφος του κουταβιού και το αφήσεις να κάνει ότι θέλει (γιατί μετά απλά δεν ξε-μαθαίνει... πχ το δικό μου έμαθε να κοιμάται στις καρέκλες της κουζίνας όταν ήταν κουτάβι και φυσικά όταν μεγάλωσε και δεν χώραγε στις καρέκλες είχαμε σχεδόν... αυτοδίκαιη κατάληψη του καναπέ :P ).

Α τα σκυλιά θέλουν και τις βόλτες τους φυσικά.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα σκυλιά είναι όντως μανούρα σε τέτοια ζητήματα.

Η γάτα από την άλλη έχει τα εξής καταπληκτικά πλεονεκτήματα:

1) Δε χρειάζεται βόλτες.

2) Μένει μόνη άνετα και δε δίνει μία.

3) Μπορείς να της αφήσεις μια ποσότητα φαγητού/νερού για όσο θα λείψεις. Δε θα το φάει όλο με τη μία σα το σκύλο.

4) Ξέρει να πάει στην άμμο της για τα διαδικαστικά με το που κλείσει μήνα απ' τη γέννηση.

Κατά τα άλλα, από τότε που έβαλα την πρώην έγκυο, νυν λεχώνα, στο σπιτάκι της στο σαλόνι, το σαλόνι είναι σε άψογη κατάσταση. Πήγαν τα άλλα να μπουν μια-δυο φορές, τα ρήμαξε στο ξύλο, τώρα μέχρι την πόρτα στέκονται.

Πρέπει να απομονώσω τη μυρωδιά της κάπως.

Ωραία, άρα από ό,τι κατάλαβα καλύτερα να προτιμήσω γατάκι.

Πόσες γάτες έχεις;

Όσο για τη μυρωδιά δε φταίει η ίδια. Ιδού οι αποδείξεις:

1) και 2) συμφωνοι

3) αν το μαθεις με ξηρα τροφη μπορεις να το αφησεις πολλες μερες με πολυ ξηρα μονο και να πηγαινει να τρωει λιγο λιγο οποτε θελει ..

4) οκ πεντακαθαρες οι γατες και τα σκυλια ομως αν μαθουν δε λερωνουν ποτε ! αυτο που εχω τωρα το μαλτεζακι του βγαζω το βραδι μονο μια πανα και αν χρειαστει παει εκει και τα κανει (2.5 χρονια δεν εχει λερωσει ποτε )

πολυ παλια ειχα ενα πεκινουα απιστευτο ! καθε φορα που ηθελε να κανει μου χτυπαγε με το ποδαρακι κυριολεκτικα την πορτα να της ανοιξω να βγει εξω!

ειναι μεγαλη η ευθυνη sova  οντως .. θελουν φροντιδα και κυριως παρειτσα ειναι κριμα να τα αφηνεις πολλες ωρες μονα τους ..

Το κουταβάκι με ανησυχεί περισσότερο η αλήθεια είναι. Μην πάθει κατάθλιψη γιατί και φαγητό να του αφήνω δε θα μπορώ να το βγάζω έξω για βόλτα και θα το ταλαιπωρήσω πολύ νομίζω.

1) και 2) συμφωνοι

3) αν το μαθεις με ξηρα τροφη μπορεις να το αφησεις πολλες μερες με πολυ ξηρα μονο και να πηγαινει να τρωει λιγο λιγο οποτε θελει ..

4) οκ πεντακαθαρες οι γατες και τα σκυλια ομως αν μαθουν δε λερωνουν ποτε ! αυτο που εχω τωρα το μαλτεζακι του βγαζω το βραδι μονο μια πανα και αν χρειαστει παει εκει και τα κανει (2.5 χρονια δεν εχει λερωσει ποτε )

Αυτό εννοούσα με το 3 και σίγουρα έχεις δίκιο για το 4, εγώ αναφερόμουν στις περιπτώσεις απουσίας σου χωρίς να μπορείς να χώσεις κάποιον να το φροντίζει όσο λείπεις.

Ωραία, άρα από ό,τι κατάλαβα καλύτερα να προτιμήσω γατάκι.

Πόσες γάτες έχεις;

4.

• Like 2

Σκυλιά, βάλτε τα σκυλιά σας ρε έχουμε πήξει στα γατιά

946401_10200634682862412_561081578_n.jpg

Να ορίστε. Πήγε σε γειτονικό μαγαζί,ξέθαψε ένα καρότο από τον κηπάκο του ανθ΄ρωπου και του το πήγε τρόπαιο.

Στήθηκε και για την αναμνηστική φώτο.

• Like 20

946401_10200634682862412_561081578_n.jpg

Να ορίστε. Πήγε σε γειτονικό μαγαζί,ξέθαψε ένα καρότο από τον κηπάκο του ανθ΄ρωπου και του το πήγε τρόπαιο.

Στήθηκε και για την αναμνηστική φώτο.

αχουτο το γλυκο μου ειναι και σκανταλιαρικο :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

• Like 1

Για να έχεις κατοικίδιο πρέπει να έχεις και χρόνο να το φροντίζεις, σωστά; Εννοώ να το ταίζεις, να το κάνεις μπάνιο, βόλτες και τα σχετικά.

Γιατί θέλησα κι εγώ να πάρω ένα ζωάκι βλέποντας κάποιες αγαπησιάρικες φωτογραφίες σας αλλά απουσιάζω πολλές ώρες από το σπίτι και λυπάμαι να τα αφήνω μόνα. Πώς κανονίζετε την τροφή τους για παράδειγμα; Και πώς τα εκπαιδεύσατε να μην σας κάνουν το σπίτι άνω-κάτω;

Ωραία και καλά όσα σου είπαν για τα γατούλια, αλλά αν θέλεις τη γνώμη μου κι αφού έχεις την υπευθυνότητα να το σκεφτείς, εξέτασε και το ενδεχόμενο να πάρεις μια πιο μεγάλη γατούλα που θα βρεις να χαρίζεται. Ο χαρακτήρας της θα έχει διαμορφωθεί, επομένως γλυτώνεις την υπέρμετρη ενεργητικότητα του μωρού kitten και ξέρεις από την αρχή με τι έχεις να κάνεις. Μπορεί τα μωρά να είναι απείρως χαριτωμένα, αλλά θέλουν και λίγο περισσότερο χρόνο από τα πιο μεγάλα. 

Κατά τα άλλα η γάτα κάνει ζημιές γιατί μπορεί και γιατί θέλει να ξέρεις ότι μπορεί, οπότε αν τις κάνει, θα γίνεται πάντα παρουσία σου.  :D Παίρνουν ένα πολύ χαρακτηριστικό ύφος όταν πετάνε κάτι κάτω και μετά σε κοιτάζουν αδιάφορα. «Ναι, το έριξα, και;»

Τα κουτάβια θέλουν πολύ περισσότερο από το χρόνο σου σε σχέση με ένα γατούλι (γατσούλι που λέει κι η γιαγιά μου)... 

• Like 1

να βάλω και εγώ τη γιαγιά μου  :-) 

πως αντιδρά μια γάτα όταν ακούσει το  κλικ του ανοίγματος μιας κονσέρβας
 post-84214-0-84051100-1396515285_thumb.jpg
^περιμένοντας την λιχουδιά 

και η ξενερα όταν καταλαβαίνει οτι η κονσέρβα δεν είναι δικιά της. 
post-84214-0-47549600-1396515380_thumb.jpg
^ απομάκρυνση απο τη κουζίνα και ρίχνουμε και μια κλεφτή ματιά πίσω μπας και τελικά φάμε κάτι 

• Like 12

Ωραία και καλά όσα σου είπαν για τα γατούλια, αλλά αν θέλεις τη γνώμη μου κι αφού έχεις την υπευθυνότητα να το σκεφτείς, εξέτασε και το ενδεχόμενο να πάρεις μια πιο μεγάλη γατούλα που θα βρεις να χαρίζεται. Ο χαρακτήρας της θα έχει διαμορφωθεί, επομένως γλυτώνεις την υπέρμετρη ενεργητικότητα του μωρού kitten και ξέρεις από την αρχή με τι έχεις να κάνεις. Μπορεί τα μωρά να είναι απείρως χαριτωμένα, αλλά θέλουν και λίγο περισσότερο χρόνο από τα πιο μεγάλα. 

Κατά τα άλλα η γάτα κάνει ζημιές γιατί μπορεί και γιατί θέλει να ξέρεις ότι μπορεί, οπότε αν τις κάνει, θα γίνεται πάντα παρουσία σου.  :D Παίρνουν ένα πολύ χαρακτηριστικό ύφος όταν πετάνε κάτι κάτω και μετά σε κοιτάζουν αδιάφορα. «Ναι, το έριξα, και;»

Τα κουτάβια θέλουν πολύ περισσότερο από το χρόνο σου σε σχέση με ένα γατούλι (γατσούλι που λέει κι η γιαγιά μου)... 

Θα ήθελα να είναι μωράκι. Ένα μικρό fluffy γούτσου γούτσου γατάκι. :wub:

• Like 1

Παιδία πέθανε το τσου τσοου μου (Λόκι)..:(

Αν ακουσει κανεις για παγκ να πουλαει ή να δινει σε λογικη τιμη θα ηθελα να μου πειτε :(

ο κριθάρης , το κρίθινο !!
πριν κανα μηνα τον είχα χάσει για μια μέρα κ ήρθε και ηταν χάλια , νόμισα οτι τον χτύπησε αμάξι έτσι οπως ήταν , τα πίσω πόδια του ηταν σαν σπασμένα και δεν περπάταγε , σερνόταν.
Τώρα ειναι μια χαρά , τον πλάκωσα στο φαί κ κάτι βιταμίνες για γάτες σε σωληνάριο κ έγινε πυραυλος

εδώ είχε έρθει στην αγκαλιά μου

post-212651-0-78154900-1396642197_thumb.jpg

πατάω ενα κλανίδι (είχα φάει κουνουπίδι και με φέρνει αέρια ) και τρόμαξε

post-212651-0-15532300-1396642202_thumb.jpg
post-212651-0-36540700-1396642204_thumb.jpg

και εδώ ξενερωμένος επειδή τον πήραν τα χημικά

post-212651-0-12075000-1396642207_thumb.jpg

γιατι βγαίνουν τραβηγμένες οι φωτογραφίες που ποστάρουμε ??

• Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...