pesis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ειναι πονηρουλα η πουτανιτσα. αλλα την αγαπαω. καθε πρωι με δαγκωνε το πιγουνι για να ξυπνησω. τετοια ναζια εχουμε...τι να κανομε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ειναι πολυ ομορφη!να τη χαιρεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ναι και η lucifer μου!!!!!!! When you see it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ετσι την ονομασα ειναι πολυ ομορφη!να τη χαιρεσαι! ευχαριστω πολυ!! When you see it... ετσι την βαφτησα επειδι ειναι σαν διαβολακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Η άσπρη μου η γάτα σήμερα έκανε νάζια μέ κάτι άλλους γάτους και τουρλωνε τον ποπό της και τελικά την γκάστρωσε ,μπροστά στα μάτια μου, ένας γάτος καφέ οπότε θα χουμε σε λίγο καιρό κι αλλη γέννα . Βασικά μπορέι να κάνει μείνει έγκυος μια γάτα 10 μέρες αφού έχουν πεθάνει τα μωρα της απο την πρώτη γέννα? γνωρίζει να μου απαντησει κανείς αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Λίγες μέρες μετά τη γέννα μπορεί να ξανασυλλάβει άνετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Α καλό αυτό.ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 σημερα ηταν μια δυσκολη μερα για το Λουσακι μου!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 επρεπε να γινει ειχε μπει στο φρεατιο της αυλης μου. παλι καλα που δεν βγηκε γατονιντζακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Κοίτα βλέμμα ξενερωμένο_γαμώ_τη_ζωή_μου_γαμώ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 σαν να ου έδωσες ηρεμιστικό κάθεται!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Το πήρε πολύ καλά πάντως απότι βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 βασικα χτυπιοταν και νιαουριζε σαν να εσερνε. μετα στο τελειωμα κουραστηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 τι παιζει με το μπανιο γενικα? Ο ενας που μαζεψαμε απο εξω χωνεται που και που στο τζακι και γενικα μου φαινεται οτι ψιλοβρωμαει τελευταια. Στην αρχη τον πλυναμε κανα 2 φορες αλλα τωρα δε καθεται ουτε με μαντηλακι ο καριολης. η ερωτηση ειναι , παιζει να φαει καμια φρικη/να μου μεινει στο χέρι, ή χώνω χλιαρό νεράκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα