gatokoritso Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 πωω θελω ενα westie. :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Φάση Αστερίξ και Ιντεφίξ είστε... Γιατί την έβγαλα Φραμπαλά λες;πωω θελω ενα westie. :wub: Θα σου πάρει τη ψυχή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 δεν με νοιαζει εγω μια μερα θα γινω westieμανα αχ ανεβασε αν μπορεις κ αλλες φωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 αχ ανεβασε αν μπορεις κ αλλες φωτο. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Εννοούσε με σένα μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Εννοούσε με σένα μαζί Είμαι μεγάλος γι αυτό το παιδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 οοοοοοοοοοοοοο ειναι τοσο τελειο κουταβι. εγω βεβαια θελω να γινω κοργκομανα αλλα ενταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μετα απο καιρο βρισκομαι παλι με ενυδρειο, οποτε σας το παρουσιαζω. Τα ψαρακια (11 στον αριθμο) ειναι του ειδους Trigonostigma espei. Ογκος ενυδρειου 60 λιτρα. Φωτο και Βιντεο: (μπορειτε να επιλεξετε 720p ή 1080). 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frabalas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ο μεγάλος μου έρωτας σε ιδιωτικές (και σέξυ) στιγμές... 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatals Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Και δικός μου τερατάκος. (Τραγικές φωτογραφίες..) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Παιδιά αν το βλέπει κανένας επείγον το γατάκι μου έφαγε ναυθαλίνη ,ποιος είναι ο τρόπος να την αποβάλλει ή να τον θεραπεύσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Le Καπουτσίνη . Τσι θυμήθηκε για σκύλο και έχει λυσσαξει να κάνει ντου στο δωμάτιο μου. Πάει στην πόρτα κ τη βαράει , αν τη βρει ανοιχτή προσπαθεί να πάει στην κουζίνα κ εκεί βαράει την πόρτα να της ανοίξουμε να βγει να παει για σκύλους. Λολ.χθες έκανα μόντα για να μη μπορεί να ανεβαίνει στο μπαλκόνι γιατι μου άνοιξε το βράδυ τη μπαλκονόπορτα κ με έφαγε το κρύο. Μη πω για την περίφραξη του κήπου γιατι ηθελα να σιγουρευτώ οτι δε θα βγει έξω με τίποτα. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2014 από nicoc89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Παιδιά αν το βλέπει κανένας επείγον το γατάκι μου έφαγε ναυθαλίνη ,ποιος είναι ο τρόπος να την αποβάλλει ή να τον θεραπεύσω? κτηνίατρος άμεσα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 καμφορά είχε φάει αλλά ευτυχώς όλα καλά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 καμφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα