Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΓιΝ, ωραια ολα τα ποιντς, σε αυτα που δεν απολαμβανουν το σεξ τα ζωα εκτος των δελφινιων, πώς το ξερουμε?

Δημοσ.

Και για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα:

:wub:

AX TZOYTZOYKO MOY!!!!!!!!! :wub: :wub:

Yin σκέφτηκες κανα ονομα?

Δημοσ.

Που το ξερεις οτι δε νιωθουν ηδονη? Στο μουνι τους εισαι?

Το αντιθετο. Τα ζωα δεν εχουν επιγνωση(υποθετω?) οτι μεσω του σεξ αναπαραγονται. Το ενστικτο,οι ορμες, και η ηδονη ειναι αυτα που τα κανουν να θελουν να κανουν σεξ.

Είναι πασίγνωστο.

Δημοσ.

Είναι πασίγνωστο.

Σε ρωταω και μου λες ειναι πασιγνωστο. Καλα πλακα μου κανεις? Πώς το ξερουμε/μαθαμε? Αυτο ρωταω.

Με αυτο που λες δειχνεις οτι απλα αναπαραγεις οτι ακουγεται.

Δημοσ.

γυναικα ειμαι προφανως αν διαβασεις το nickname μου

Σίγουρα; και γιατί νιώθεις άντρας;

Σε ρωταω και μου λες ειναι πασιγνωστο. Καλα πλακα μου κανεις? Πώς το ξερουμε/μαθαμε? Αυτο ρωταω.

Με αυτο που λες δειχνεις οτι απλα αναπαραγεις οτι ακουγεται.

Ναι, άμα ακούγεται παγκοσμίως και από επιστήμονες μπορώ να το αναπαράγω πολύ άνετα

Δημοσ.

nick, εμπιστεύομαι αρκετά τους κτηνιάτρους που έχω μιλήσει. Πέραν αυτού το assumption απ'όσο ξέρω βασίζεται στο γεγονός ότι τα δελφίνια δεν κάνουν σεξ μόνο στο heat period, όταν πρόκειται να αναπαραχθούν, αλλα καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου. Στις γάτες σίγουρα δεν ισχυεί αυτό.

Σαλλιάρα, σκεφτόμουν dolby ή doppler, λόγω κουφαμάρας, αλλά δεν ξέρω θα δω =ρ

Δημοσ.
Ναι, άμα ακούγεται παγκοσμίως και από επιστήμονες μπορώ να το αναπαράγω πολύ άνετα

Ωραια λογικη. Επομενως το τι ειναι σωστο καθοριζεται απο το επιστημονικο consensus.

nick, εμπιστεύομαι αρκετά τους κτηνιάτρους που έχω μιλήσει. Πέραν αυτού το assumption απ'όσο ξέρω βασίζεται στο γεγονός ότι τα δελφίνια δεν κάνουν σεξ μόνο στο heat period, όταν πρόκειται να αναπαραχθούν, αλλα καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου. Στις γάτες σίγουρα δεν ισχυεί αυτό.

Και απο που βγαινει συμπερασμα για αυτο οτι δεν το ευχαριστιουνται ? Το συμπερασμα θα μπουρουσε να ειναι οτι στο heat period εχουν αυξημενες ορμες. Τεσπα δεν λεω οτι ειναι λαθος ή σωστο, για πηγες ψαχνω που να δινουν ικανοποιητικη εξηγηση.

Δημοσ.

Στο google έψαξες;

http://www.livescien...-enjoy-sex.html

Animals obviously hook up, at least during mating season. But do they like it? According to experts, there are two answers: "yes" and "it is impossible to know."

"Mosquitoes, I don’t know," hedged Mark Bekoff, a University of Coloradomag-glass_10x10.gif biologist and author of "The Emotional Lives of Animals" (New World Library), "but across mammals, they enjoy sex."

In fact the enjoyment of sex among humans and among animals may be similar in that it's all experienced in very primitive parts of the brain.

Απλη λογικη.Απο επιστημονες κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...