nicoc89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Για σένα Εύα αφιερωμένο, το κανούργιο σκυλί του αδερφού της δικιάς μου, γερμανικός ποιμενικός 1 μήνα. Θεώρησε το σαν χριστουγεννιάτικο δώρο. γούτου γούτου γούτου!κουκλί , να σας ζήσει μπρέ 2
nicoc89 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) η γκόπ-γκόπ μετά απο το σημερινό μπάνιο οι υπόλοιπες σε spoiler γιατι ειναι αρκετές Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2013 από nicoc89 10
noob Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 η γκόπ-γκόπ μετά απο το σημερινό μπάνιο Με ενέπνευσες να γράψω ένα στιχάκι.. Γκοπ-γκοπ.. στη μπανιέρα γκοπ-γκοπ.. γκοπ-γκοπ 7
nicoc89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξανάγινε αυτό μπορώ να βυθίσω τη μούρη μου στην κοιλιά της? 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Άνετα και χωρίς φόβο... Επιτίθεται στο τρίτο χάδι στην κοιλιά. 2
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 το κουτσαβάκιμ ! δεν είχε στεγνώσει ακόμ απ το μπάνιο (γιαυτό η τρίχα ειναι πατικομέν )ξέχασα να το ανεβάσω κ είπα να το βάλω τώρα νευρίασε που σταμάταγα να τη χαϊδεύω xD 5
stavi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Τον αγαπώ κι ας μην έχω ποτέ χρόνο γιαυτον....ευχομαι μονο να το διαισθανεται με τη γατισια του διαισθηση 6
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Τον αγαπώ κι ας μην έχω ποτέ χρόνο γιαυτον....ευχομαι μονο να το διαισθανεται με τη γατισια του διαισθηση γούτου γούτου ο γατούλιθ τι ωραίο πλάσμα , φλάφι για φιλιά ειν 1
evabb Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 η γκόπ-γκόπ μετά απο το σημερινό μπάνιο οι υπόλοιπες σε spoiler γιατι ειναι αρκετές το κουτσαβάκιμ ! δεν είχε στεγνώσει ακόμ απ το μπάνιο (γιαυτό η τρίχα ειναι πατικομέν ) ξέχασα να το ανεβάσω κ είπα να το βάλω τώρα νευρίασε που σταμάταγα να τη χαϊδεύω xD ωωωωω παιδι μου αφρατοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τι ομορφο μωρακι ειναι αυτο!!! :wub: :wub: για ατελειωτο ζουληγμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα