Material_Defender_1032 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 μοαρ κιττιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δεν είναι δικός μου ε, αλλά εκεί που καθόμουν έξω από το πανεπιστήμιο με έναν φίλο και άραζα, έσκασε μύτη και παίχτηκε παρέα. Αξίζει αναφορά στο θρεντ γιατί ήταν ωραίος ο μάνγκας. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ωωωωω τα κοπριτακια ειναι τα πιο ομορφα σκυλακια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbas22 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 ωωωωω τα κοπριτακια ειναι τα πιο ομορφα καλόβολα σκυλακια Φιξντ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα στο κρεββατι το μικρο!<br><br> Sent from my iPad using Insomnia ΑΓΑΠΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ *_* Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 καλα χριστουγεννα! 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλα χριστουγεννα! Awwwwwwww Αντε για να προωθήσουμε κι εμείς το κλίμα των ημερών, ένα τρίπτυχο πριν χρόνια: Και μια καλοκαιρινή για να θαυμάσετε την κορμάρα μας: Και μια κοντινή για να θαυμάσετε τις ματάρες μας: Κι επειδή είστε καλά παιδάκια, εμπλουτίζω με μωρουδιακές: my fave Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2013 από Galatea 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Awwwwwwww Αντε για να προωθήσουμε κι εμείς το κλίμα των ημερών, ένα τρίπτυχο πριν χρόνια: Και μια καλοκαιρινή για να θαυμάσετε την κορμάρα μας: Και μια κοντινή για να θαυμάσετε τις ματάρες μας: :wub: :wub: :wub: :wub: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 :wub: :wub: :wub: :wub: Ήμουν σ'ένα γατοφόρουμ παλιά που αυτές τις φατσούλες ακριβώς, τις είχαν μ'αφτάκια και μουστάκια. Φαντάσου τες, στις ανταποδίδουμε!!!! + a cat parent's life http://distractify.com/people/personal/agonizing-struggles-that-prove-cat-owners-are-the-best-people-ever/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 καλα χριστουγεννα! Αχ παναΐααααμ!!!! Τι ομορφιά και αφοσιωση αυτό το βλέμμα!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καθένας έχει το δικό του τρόπο να απολαύσει το πνεύμα των Χριστουγέννων... Για παράδειγμα μπορεί ορισμένοι να απολαμβάνουν να κοιτάνε υποτιμητικά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για να φανεί η δική τους ανωτερότητα δίπλα του... ..ή να υπομένουν γελοίες αμφιέσεις φορώντας την πιο κακιασμένη έκφραση που έχουν. Τελικά το μόνο που αξίζει είναι ένα κομμάτι βασιλόπιτας. Φρούδες ελπίδες, τον πιάσαμε στα πράσα. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Καθένας έχει το δικό του τρόπο να απολαύσει το πνεύμα των Χριστουγέννων... Για παράδειγμα μπορεί ορισμένοι να απολαμβάνουν να κοιτάνε υποτιμητικά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο για να φανεί η δική τους ανωτερότητα δίπλα του... DSC01186.JPG ..ή να υπομένουν γελοίες αμφιέσεις φορώντας την πιο κακιασμένη έκφραση που έχουν. DSC01229.JPG Τελικά το μόνο που αξίζει είναι ένα κομμάτι βασιλόπιτας. Φρούδες ελπίδες, τον πιάσαμε στα πράσα. DSC01345.JPG Πωπω ένα κασιτεράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Ναι και τα δικα μου...Λειπει ένα ακομα maltez 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μετά από φιλική παράκληση της συμφορουμίτισας στο τότε τόπικ, είπα να συμμετέχω και εγώ μια φορά στα δρώμενα του ΜπλαΜπλα, και αν θέλετε βάσει του κατοικίδιου μου να μου πείτε και πως είμαι - ελεύθερα. (εκτός και αν ζητάτε χρήματα για αυτό το κομμάτι)Για όσους ενδιαφέρθηκαν σε κείνο το τόπικ: Ο BJA είναι καλά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ιδιαίτερα μαθήματα κατά του ρατσισμού. Behold. http://videobam.com/Zonlb (+ο μικρός Marley, το είδαν και αμέσως το "μαζέψανε" οι φίλοι και καλά για να την ακούν μαζί - ενδεχομένως είναι βλάκες) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgolavos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Το σκυλακι που ειχα πριν πολλα χρονια. Μεγαλωσε το γατο, τον οποιο τον ειχαν πεταξει νεογενητο μεσα σε σακουλα στην αυλη μας. Το σκυλι δεν ειχε γεννησει ποτε αλλα το γατι αρχισε να την θυλαζει και αυτη εβγαλε γαλα και το ταϊζε κανονικα. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα