Antwni Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 λιγο στραβωμενη , δεν τις αρεσει το καινουργιο της τζινακι φαινεται !!! Ρε τι βάζετε στα ζωάκια! Αφήστε τα ήσυχα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πως το έντυσες έτσι το σκυλί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πως το έντυσες έτσι το σκυλί? Νέα Κολεξιόν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartac1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Για να βλέπω το westieaάκι στο κρεββάτι,υποθέτω ότι δεν είναι και τόσο βάσανο,αλλά καταλύτης συναισθημάτων. Αρσενικό είναι συμπέθερε; Θηλυκό. Μου το έδωσαν εδώ και 5 χρόνια γιατί θα το παρατούσαν. Μόλις είχε αποβιώσει το κανισάκι μου τότε και είπα δεν θα ξαναπάρω σκύλο. Σε 3 μήνες μου έφεραν αυτό το θηριάκι στο σπίτι και το ερωτεύτηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbas22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Θηλυκό. Μου το έδωσαν εδώ και 5 χρόνια γιατί θα το παρατούσαν. Μόλις είχε αποβιώσει το κανισάκι μου τότε και είπα δεν θα ξαναπάρω σκύλο. Σε 3 μήνες μου έφεραν αυτό το θηριάκι στο σπίτι και το ερωτεύτηκα... Όλοι έτσι τη πατήσαμε.Και πήξαμε στα σερμπέτια της palcebo ωκυτοκίνης. Μεγάάάάλος έρωτας το άτιμο το θηλυκό.Και το κακό είναι ότι το καταλαβαίνει και το εκμεταλεύεται στο έπακρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Lucifer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ήρθε η YiN με ωραίο καινούριο φακό και έβγαλα φώτοζ τα αδερφάκια! Gandalf: Ghandi: Both: 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 φατσονια και τα δυο με τις τριχες πως την παλευεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 μαμα και κορη 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα στο κρεββατι το μικρο! Sent from my iPad using Insomnia Λιώνωωωω!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 WTF? Που ειμαι? Γιατι δεν μπορω να περπατησω? Εσυ τι εισαι παλι? Πωωωω! Κουκλαρα εγινα! 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Bella, αυτο το χαζοσκυλο και το αδερφακι του με εκαναν να αλαξω την (αρνητικη) γνωμη που ειχα για τα σκυλια.... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ωωωω πόσο την λατρεύω αυτή την τρελόφατσα <3 Να τα χαίρεσαι τα γατιά σου ρε συ Lucifer! (Ghandi: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 H Tiffany καθώς έβλεπα τα μωρά του Luci (και μια αγγελία για κιθάρα). "Έλα ρε μαν, κοίτα όλοι βάζουν τα γατιά τους, βάλε με και εμένα" 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Wake up and see this. Πως να μην σου πάει καλά η μέρα. (ναι σήμερα ξύπνησα αργά γι'αυτό το φλάς) 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα