mary Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Πάρε κόσμε: Ωωωω Θεέ μου!!!!!!!! Τι φατσουυυυυυυυλα!!!!! Τι γλύκα!!! Αυτά τα λαμπραντορ ειναι πανέμορφα σα σκυλιά!!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Φωτοσυνθεση, μερα που ειχε σημερα... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Η μάνα μου αποφάσισε να πάρει ένα ζώο που δεν πλένεται μόνο του, δεν ξέρει που να χέζει και δε μπορείς να το αφήσεις μόνο του. δεν της εφτανες εσυ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Έλα ντε, μετά από 2 παιδιά και τώρα άλλα 2 εγγόνια, ο μαζοχισμός δε σταματάει. Κατά τα άλλα της φαίνεται παράξενο να έχω εγώ γάτες σπίτι μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Έλα ντε, μετά από 2 παιδιά και τώρα άλλα 2 εγγόνια, ο μαζοχισμός δε σταματάει. Κατά τα άλλα της φαίνεται παράξενο να έχω εγώ γάτες σπίτι μου. Μέχρι να δεις το westie μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Η μάνα μου αποφάσισε να πάρει ένα ζώο που δεν πλένεται μόνο του, δεν ξέρει που να χέζει και δε μπορείς να το αφήσεις μόνο του. ωωωω ωωωω πεθαινωωωωωω Πάρε κόσμε: Και ένα τρυφερό ενσταντανέ. εχω παθει υπερφορτωσηηηηηηηηη 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 O Ρούλης ο άγριος εδώ με παρακαλάει για περαιτέρω φαγητό 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Πολύ άγριος είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Το αμάξι μου έχει γίνει το σπίτι του. Πλέον έχει και θράσος,μπαίνει στο πορτ μπαγκαζ γιατί εκεί συνήθως έχουμε το φαγητό του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Cuteness overload το θέμα! Και η δική μου χνουδόμπαλα. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartac1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Και τα δικά μου...μετά απο πολύ κόπο . Κάθε χριστούγεννα μου στέλνουν κρασί απο τη ΔΕΗ. ...ξέχασα και το βάσανο... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Σπερες, ολα τελεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 λιγο στραβωμενη , δεν τις αρεσει το καινουργιο της τζινακι φαινεται !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbas22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Και τα δικά μου...μετά απο πολύ κόπο . Κάθε χριστούγεννα μου στέλνουν κρασί απο τη ΔΕΗ. ...ξέχασα και το βάσανο... Για να βλέπω το westieaάκι στο κρεββάτι,υποθέτω ότι δεν είναι και τόσο βάσανο,αλλά καταλύτης συναισθημάτων. Αρσενικό είναι συμπέθερε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα στο κρεββατι το μικρο! Sent from my iPad using Insomnia 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα