SearchEngine Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Να και ο Φατσας μου!!!!Κοκονι 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 τι κουκλάρα είναι αυτή, τι νάζι !!!! χαχαχα και εγώ ναζί διάβασα αρχικά χαχαχαχα :lol: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Η μάνα μου αποφάσισε να πάρει ένα ζώο που δεν πλένεται μόνο του, δεν ξέρει που να χέζει και δε μπορείς να το αφήσεις μόνο του. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 προδοσία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Απο κεινα που χοροπηδανε οταν σε βλεπουν, τρέχουν να παιξουν μαζι σου και χαίρονται διαρκως; Καλη φαση. Δειξε φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilkyN Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Η μάνα μου αποφάσισε να πάρει ένα ζώο που δεν πλένεται μόνο του, δεν ξέρει που να χέζει και δε μπορείς να το αφήσεις μόνο του. Τα ίδια κάνει κι ένα μωρό... Μήπως θέλει να σου πει κάτι; Πέρα από την πλάκα, κουκλί είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Η μάνα μου αποφάσισε να πάρει ένα ζώο που δεν πλένεται μόνο του, δεν ξέρει που να χέζει και δε μπορείς να το αφήσεις μόνο του. Απαράδεκτο. Βαλτο με τις γάτες να το τραμπουκησουν λίγο. Απο την αλλη οταν τα βγαζεις βολτα εχεις τεραστιες πιθανοτητες να γεμισεις τηλέφωνα απο κοπελιτσες που τα βλέπουν και αρχιζουν τα Ωωωωωωω, ιτ'ς σοου κιουυυυτ!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αχ ένα μωρό! ! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Οι γάτες εξαφανίστηκαν, ο ένας φούσκωσε, έγινε σαν U ανάποδο, η μικρή το κοιτούσε σα να έκανε λίστα με δηλητήρια και ο βλάκας ο γκρι είχε παραλύσει από το φόβο με γουρλωμένα μάτια πάνω στο πιάνο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 είναι απλά πανέμορφο!!! λιώνω!!! είναι λαμπραντοράκι;;;; το θέλω!!!!!!!!!!!!!!!! :wub: :wub: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Η μάνα μου αποφάσισε να πάρει ένα ζώο που δεν πλένεται μόνο του, δεν ξέρει που να χέζει και δε μπορείς να το αφήσεις μόνο του. Tωρα ειδα τη φωτο, απο το κινητο δεν την εδειχνε!!! Τι γαματο που ειναι!!! Βεβαια το επομενο βημα ειναι να φτιαξουν συμμορια τα γατια και να βρεθει με τσιμεντοπαπουτσα Πως το λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δε θα το κρατήσω εγώ, με τη μάνα θα μένει. Κατά τα άλλα, Μαριάννα το λένε, το σκυλί δεν ξέρω ακόμα πως θα το βγάλω. Μάλλον Garm. edit, ναι λαβραδόρ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 συνηθίζουν οι γάτες εμένα οι δικές μου αμα τα βρουν σκούρα με κανα άγριο γάτο πάνε στις σκύλες μου και τον κάνουν καλά αυτές(surprise mtfk!)καμια φορά κοιμούνται και μαζί στο σκυλόσπιτο να σε ζήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Πάρε κόσμε: Και ένα τρυφερό ενσταντανέ. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 η κουκλαρα μου ! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα