Antwni Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Θα μου πουν να το βάλω στα Αστεία Βίντεο κτλπ αλλά εγώ το βάζω εδώ γιατί πιστεύω ταιριάζει περισσότερο!!!
katiepie Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Η Bella μας πλέον 13χρονών αλλά καλά κρατεί, πρακτικά μεγαλώσαμε μαζί. Μεγααααλη αδυναμία 14
scullyist Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 @Yin: LMAO, τέλειο. ΥΓ1. Ομολόγησε.. η κουβερτούλα έχει φτιαχτεί με ότι μάζεψες από τα κουρέματα. ΥΓ2. [κάψιμο mode] για κάποιο λόγο μι αρέσ' το "Inconspicuous Erwin" για όνομα μπάντας.[/κάψιμο mode] 2
sintalkas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ωραίος γάτος λοιπόν ,πόσο χρονών είναι?
Pintsie Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 δεν φοβάσαι εκεί που κάθεται; Παναγία μου. με έπιασε ίλιγγος και μόνο που το βλέπω! απαπα!
KilliK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 βασικα εχει πεσει 3 φορες απο το μπαλκονι, γιαυτο και ο πατερας μου τον φωναζει Ζαχοπουλο. Μπεμπης ειναι το κανονικο του ονομα. Δυο χρονων ειναι. Τον μαζεψαμε απο το δρομο, οταν ηταν 6 μηνων. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα