evoracing Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δεν είναι η συμπάθειά μου οι γάτες αλλά δεν μπορούσα να μην το βάλω https://www.facebook.com/photo.php?v=308886362588375 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 τον χτένισες ή τον κούρεψες;μα τι τρίχα! ναι όντως γιατί του κρέμεται η γλώσσα;πλάκα έχει Τον χτένισα. Έχει πολύ μαλλί όπως ίσως θα κατάλαβες. Αυτός είναι ο Έρβιν ή ότι έμεινε από τον Έρβιν? Ό,τι έβγαλα από τον Έρβιν. Και ναι, έχει ακόμα γούνα πάνω του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Τα γατιά που συναντώ κάθε φορά έξω απ'τη δουλειά και ποζάρουν σαν μοντέλα: Η Αντιγόνη, ετών 16 απ'όσο έμαθα. Ο Χρήστος ο καρδιοκατακτητής. Ο Πατούσας ο χαζούλης. Χρήστος και Πατούσας πριν παίξουν μπουνίδια. 21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Πατούσας ο χαζούλης. Ανυπαρξία! Partying hard το γατί - ανεβάζεις full size original! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ανεβάζεις full size original! Δεν την έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ - βρήκα τον χαμένο μου αδερφό σε γάτα και έχασες την φωτογραφία του! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ ψήθηκα για Αντιγόνη. Φοράει κάλτσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ξέρω είναι ηλίθιο να κρατάω κάθετα το κινητό. Τη δουλειά του την έκανε πάντως xD 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 @YiN η γατα αυτη θα μπορουσε να ζησει πανω σε αυτο το μαραφετι ε? το αγκαλιαζε με ιδιαιτερη αγαπη Αντε να βαλω και γω μερικες καινουργιες 1.Ιστορικη μερα... εφαγε την πρωτη της μπριζολα !! 2.Μια απο κεινες τις μερες που νομιζε οτι ειναι ....γατα... και την εβγαζε πανω στην ραχη του καναπε... Οπου η ουρα φαινεται θολη ειναι επειδη κινειται με υπερηχητικες ταχυτητες και δεν την πιανει ανθρωπινο ματι ή φακος 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ναι, το λατρεύει! Μέσα σε 3 μήνες το έχει διαλύσει βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 o rantaplan! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ξέρω είναι ηλίθιο να κρατάω κάθετα το κινητό. Τη δουλειά του την έκανε πάντως xD Παναΐαμ' πως μεγάλωσε. Να τον κλειδώνεις απ'έξω όταν κοιμάσαι, just in case. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Έρβιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ξέρω είναι ηλίθιο να κρατάω κάθετα το κινητό. Τη δουλειά του την έκανε πάντως xD γούτου γούτου να χώσεις τα μούτρα σου στην κοιλιά του είναι (και να σου δαγκάσει καμια μύτη οπως ο δικός μου χΔ) εμένα η μικρή έχει ερωτευτεί το κρεβάτι μου τι ήθελα και την άφηνα να κάτσει το βράδυ μου δαγκώνει τα δάχτυλα των ποδιών , το πρωί μου δαγκώνει τα μαλλιά και τα τραβάει αμα δεν ακούω το ξυπνητήρι human abuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δύο χρόνια από τότε που άνοιξα το τόπικ. Έπαθα πέντε ανακοπές. Κυρά λαίδη ταμ ταμ ταμ, πότε θα φέρεις τον Έρβιν να παίξει με τις δικές μου; Έχουμε και γρασίδι να τρέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα