evabb Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/496351-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 πως ειμαι;Sent from my iPhone using Insomnia 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 γούτου γούτου!έχω και εγώ ασπρόμαυρο γάτο παχουλότου τσιμπάω την κοιλιά όποτε κάτσει να το πιάσωπροσέχει και κρατάει αποστάσεις γιατι αν το πιάσεις ειναι σαν ζυμάρι , δεν το αφήνεις ευκολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 μην τα φατε τα μωρακια ειναι τοσο γουτσου γουτσου ναι αλλα με σαλτσουλα κρεμμυδακι ειναι μιαμ μιαμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 γούτου γούτου! έχω και εγώ ασπρόμαυρο γάτο παχουλό του τσιμπάω την κοιλιά όποτε κάτσει να το πιάσω προσέχει και κρατάει αποστάσεις γιατι αν το πιάσεις ειναι σαν ζυμάρι , δεν το αφήνεις ευκολα ο συγκεκριμενος γουσταρει τιγκα ζουληγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 ναι αλλα με σαλτσουλα κρεμμυδακι ειναι μιαμ μιαμ. Καφρίλα.. και πατάτες τηγανιτές! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Τηγανιτό είναι πιο ωραίο btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 συνταγές στον Κάβουρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_97 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 πως ειμαι; Sent from my iPhone using Insomnia Ήταν ένας γάτος μαύρος πονηρός κάθε που εβράδιαζε ντύνονταν γαμπρός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 όλοι εσείς που λέτε πόσο νόστιμο είναι ένα κουνέλι έχετε δοκιμάσει σκύλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_97 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) όλοι εσείς που λέτε πόσο νόστιμο είναι ένα κουνέλι έχετε δοκιμάσει σκύλο; Ναι, είναι η σπεσιαλιτέ των Ζουλού. Όταν με είχαν καλέσει μου έδωσαν να φάω και πόδι ανθρώπου (ήθελε λίγο παραπάνω αλάτι). Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2013 από george_97 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 όλοι εσείς που λέτε πόσο νόστιμο είναι ένα κουνέλι έχετε δοκιμάσει σκύλο; Εννοείται.. πλάκα κάνεις?!? http://www.insomnia.gr/topic/482735-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%89%CE%BB/page-13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Οι δήθεν φιλοζωοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 όλοι εσείς που λέτε πόσο νόστιμο είναι ένα κουνέλι έχετε δοκιμάσει σκύλο; Εγώ όχι διότι, ούτε στην Ελλάδα όπου γεννήθηκα και ζούσα μέχρι πρότινος, ούτε εδώ που βρίσκομαι τα τελευταία χρόνια, συνηθίζεται ο σκύλος ως φαγώσιμο. Αν είχα γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κίνα, πιθανότατα θα είχα δοκιμάσει, όπως θα είχα δοκιμάσει και έντομα, αν είχα γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ταϊλάνδη. Στις χώρες όπου έχω υπάρξει όμως, τα κουνέλια, θεωρούνται κατά κύριο λόγο φαγώσιμα - όπως και τα γουρούνια, τα μοσχάρια, τα κοτόπουλα... - και μόνο κατ' εξαίρεση «κατοικίδια», όπως τα σκυλιά. Οπότε ναι: Θεωρώ το κουνέλι νοστιμότατο, χωρίς να με εμποδίζει καθόλου να έχω την άποψη αυτή, το γεγονός ότι δεν έχω φάει σκύλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εβλεπα ενα ντοκιμαντερ με μια πρωτογονη (σχετικα) φυλη και το νομισμα τους ηταν τα γουρουνια...τα σφαζανε τα τρωγανε κανανε trade..τα παντα ολα... Στον καταυλισμο τους ειχανε σκυλια κοτες κλπ... Καποια στιγμη ρωτησανε εναν αν τρωνε τους σκυλους ή τις κοτες..και η απαντηση ηταν αφοπλιστικη "Μαζι τους ζουμε , μεγαλωνουμε .Ειναι αδελφια μας...πως γινεται να τα φαμε?" Ειναι θεμα κουλτουρας τι τρωμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα