pavlinara Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 τι βλέπουμε ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 : Αυτός ο κούταβος μας έκανε παρέα στις διακοπές μας! τι ειναι αυτο το θεικο ασπρομαυρο αφρατο πλασμα;;;;; :shock: :shock: :shock: με χανετε μονο αυτο σας λεω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ας βαλω κι εγω μια ακομα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 τι ειναι αυτο το θεικο ασπρομαυρο αφρατο πλασμα;;;;; με χανετε μονο αυτο σας λεω Να ζήσουμε να τη θυμόμαστε. LRoi ηθικός αυτουργός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sargath Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Εδώ είναι το σκυλάκι μου που έχει κλατάρει χαχα.Σαν τη μάγισσα που την πάτησε το σπίτι της Dorothy (Μάγος του Οζ) είναι 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μετα απο 2ωρο ταξιδι με το αμαξι..δεν την παλεψε Ρε η δικιά μου δεν νοιώθει από κούραση ... Πήγαμε Όλυμπο, περπατήσαμε 5-6km, γυρίσαμε Αθήνα και είχε όρεξη για παιχνίδι @bill το δικο μου το πιντσερ (φωτο μερικα ποστς παραπανω) πηγε πριν κατι μερες κοντα εκει που σκαει το κυμα και στο πρωτο κυμα εγινε καπνος... και ο δικος σου κυνηγαει κλαδια μεσα στο νερο....α ρ χ ο ν τ α ς ! Ναι μια από τα ίδια με το νεράκι : Αυτός ο κούταβος μας έκανε παρέα στις διακοπές μας! Και αυτός ο μπούλης είναι ο δικός μου που διαμένει μόνιμα με τους γονείς μου. Το ονομά του είναι Cookie : Sent from my iPhone using Insomnia ΣΟΒΑΡΑ COOKIE!? και έλεγα ότι είμαι ο μόνος που λέω το σκυλί μου cookie Για να μην μείνει μόνη της στην παραλία φοβάται και το νερό 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 ωωωωωωωωωω φατσουλιτσα ....να βουτηξω ή να μη βουτήξω.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 ωωωωωωωωωω φατσουλιτσα ....να βουτηξω ή να μη βουτήξω.... χεχε εντωμεταξύ βρέχτηκε μόνη της ... Τινάχτηκε πάνω στην σανίδα και έπεσε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 καλά εντάξει,,,,δεν έχω λόγια....έχω ερωτευτεί τρελά...δώσε συντεταγμένες να έρθω να τον κλέψω :wub: :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 @evoracing δυστυχως τα πιντσερς αν και γενικοτερα ειναι ΔΙΑΟΛΟΙ και θελουν ολη μερα να παιζουν να τρεχουν και να χουν καποιον να ασχολειται μαζι τους.. μετα απο μεγαλες βολτες ή ταξιδια , λογω του οτι ειναι μικροσωμα , κουραζονται αρκετα και την πεφτουν στην 1η ευκαιρια... οσο για το νερο , γενικως το δικο μου ειναι φοβιτσιαρικο , στον πρωτο θορυβο χεζεται...σκεψου τωρα να σκαει ενα μικρο κυματακι στα ποδια της...το πλααααφ που ακουγεται...οπου φυγει φυγει λεμεεεεε Το μονο που δεν φοβαται ειναι περαστικοι και αλλα σκυλια..αν δει αλλο σκυλι και δεν μπορει να το πλησιασει ουρλιαζει λες και το σφαζεις...μολις βρεθει διπλα του και αρχιζει να μυριζει μυτες κωλους πουλια , πλεει σε πελαγη ευτυχιας..αγνωσται αι βουλαι της.... παρτε και μια αλλη οπου βλεπει τηλεοραση το "its me or the dog" με σαφη κλιση στο "or the dog" 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Μπα εμένα είναι υπερβολικά ήρεμη. Της είχαμε πάρει ένα μπλουζάκι όταν ήταν 5 μηνών (τώρα είναι 3 χρονών) δεν της άρεσε, και από τότε το έχει και παίζει ...Η δικιά μου άμα έχει λουράκι γαβγίζει σε ότι πλησιάσει αλλά χωρίς λουρί είναι παναγία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Moderators Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Γιατι κατι μου λεει πως ηθελε να σηκωσει το μεσαιο δαχτυλο? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Να τος ο ατιμος.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Γαμάτος ο γάτος, τα crocs not so much. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα