FilipposMD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δεν αφήνετε τις γάτες να κάνετε καμιά εκπομπή λέω εγώ; Χαραμοφάηδες! +1 στην τίγρη πάντως.
YiN Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Φίλιππε θα κάνω το βράδυ. Αυτός στη φωτό παρεμπιπτόντως ήταν καλοκάγαθος γίγαντας.
giorgos147 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 ο δικος μου εχει πεσει τρεις φορες απο το μπαλκονι.γιαυτο και ο πατερας μου τον φωναζει Ζαχοπουλο. και βασικα ειναι το μονο αγχος που εχω με τον γατο,μην πεσει απο το μπαλκονι χωρις να το καταλαβω,και χτυπησει ασχημα,ειδικα τωρα που ειναι και βαρυς,η φυγει και τον χασω. γιαυτο τα βραδια η οταν λειπω,τον κλεινω μεσα στο σπιτι. Να πω και γω τη δικιά μου; Που μου έριξε η Χιονούλα τον Κοινωνικό από τον δεύτερο όροφο;
kk1991 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Τέτοια ράτσα το νέο γατί της YiN. Χαρείτε την τώρα που δε μπορεί ακόμα να την καταπιεί. κουκλι το γατι!!!!!!! οφτοπικ... τατου στον καρπο? να ρωτησω τι γραφει?
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 For all we could have done στο αριστερό, And all that could have been στο δεξί.
giorgos147 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Κοιτάω την τίγρη που πόσταρε ο Λούσι και... Θυμήθηκα ένα γατί που έρχεται σπίτι μου περιστασιακά και δε μοιάζει με τις απλές κεραμιδόγατες. Λέτε να είναι καμιά ράτσα; Θα δώσω φωτογραφία όταν μου ξανα έρθει. Μοιάζει πολύ με αυτόν, αλλά δεν έχει τόσο φουντωτό τρίχωμα. Βέβαια, μπορεί να φταίει ότι είναι απεριποίητος. Λέτε να είναι περσικός και να μη το είχα προσέξει;
pavlinaki Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Tί είσαι; ανθρωπος? παντως εγω κι η γατα μου εχουμε ακριβως τον ιδιο χαρακτηρα. μου το εχουν πει κιολας. για αυτο ταιριαζουμε!
pavlinaki Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Είναι στειρωμένη η γάτα pavlinaki; εννοειται οτι εχω στειρωσει και τις 2 γατες μου. αν και εχω παρατηρησει οτι το μητρικο της ενστικτο ακομη υπαρχει. συνεχεια παιρνει καλτσες στο στομα και τις περιφερει μεσα στο σπιτι νομιζοντας οτι ειναι τα γατακια της! αλλα εχει τασεις φυγης σαν και μενα(εμαθε να ανοιγει την εξωπορτα και να φευγει και να κοβει βολτες στην πολυκατοικια) και τραβιεται οταν την πλησιαζεις σαν και μενα! πηρε απο τη μαμα της!
giorgos147 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 συνεχεια παιρνει καλτσες στο στομα και τις περιφερει μεσα στο σπιτι νομιζοντας οτι ειναι τα γατακια της! Το κάνεις και συ αυτό δηλαδή;
pavlinaki Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Το κάνεις και συ αυτό δηλαδή; αυτο οχι. τα αλλα που εγραψα ναι. χαχα εσκασα στα γελια μολις το διαβασα. να βαζω καλτσες στο στομα και να κανω βολτες.
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Και δηλαδή, έχετε και τις ίδιες ορμές ας πούμε;
salliara Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 να βαζω καλτσες στο στομα και να κανω βολτες. Σορυ για το οφτοπικ, αλλα μονο εμενα μου κανει για bdsm τσοντα αυτο?
-nick- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Σε bdsm βαζουν καλτσες η το αλλο που ειναι σαν μπαλακι ? Τεσπα δεν το πολυγουσταρω το bdsm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα