YiN Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 XD τί φλοκατοκοιλίτσα είναι τούτηηηηη;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 ο καλόζμου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Κούκλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 τι να τη κανεις τη θερμανση οταν εχεις αυτο το γουτσουγουτσου?μια αγκαλιστα και ζεστασια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 φλοκάτη ftw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 τι να τη κανεις τη θερμανση οταν εχεις αυτο το γουτσουγουτσου?μια αγκαλιστα και ζεστασια Σωστά, αλλά αν και το καλοκαίρι θέλει αγκαλίτσες, τότε τι κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 φλοκάτη ftw! Οχι τιποτα αλλο αλλά δεν χρειαζεται και να ξεσκονιζει, περναει απο ολες τις επιφάνειες και μαζευει σκονες και βρομιές, πεταει μετα το γατι στο πλυντήριο (στα λευκά με πρόπλυση) και σπίτι και γατι λαμποκοπάνε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Σωστά, αλλά αν και το καλοκαίρι θέλει αγκαλίτσες, τότε τι κάνεις; την πάπια αυτό το κάνει η σκύλα μου η γκόπ γκόπ και ενα μωρό γατί που έχω καλοκαιριάτικα και λυσσάνε για αγκαλιά ανώμαλα τα ζώα ..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Όντως ξεσκονίζει διάφορες επιφάνειες, problem is πετάει τα πάντα κάτω όταν το κάνει :ρ Το καλοκαίρι δεν κοιμάται μαζί μου γιατι σκάει ο άμοιρος και ξαπλώνει στο πλακάκι (όπως στη φωτό καλή ώρα), από φθινόπωρο και μετά όμως κοιμάται μαζί μου με χουρχουρητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 εδω ρε αφρατη κοιλιτσα (δεν ειναι δικο μου) http://www.youtube.com/watch?v=R6OXmKWGHjM 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 ^ O δικός μου όταν έβλεπε ηλεκτρική -άσε όταν έπαιρνε μπρος- δεν ήξερε που να κρυφτεί. Φόβος και τρόμος, όχι αστεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 πιο πολυ μπηκα για να διαβασω τα σχολια της evabb! με την ευκαιρια ομως οριστε το μητσακι μου στα νιατα του στην αγαπημενη του συνηθεια (να κοιμαται στα ποδια μου) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Το νέο μέλος της οικογένειας, ο Άρης, Ελληνικός ποιμενικός, 1 μηνός. Και η μαμά , η Ήρα. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα