lexmark Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δεν μ'αρέσει η μύτη του αλλιώς θα σου έφερνα τη δικιά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Τον δικο μου τον ταιζω ξηρα τροφη. Τον δινω συγκεκριμενη ποσοτητα πρωι μεσημερι βραδυ και παει σταυερες ωρες στην τουαλετα. Αλλα οταν τον ταιζει η μανα μου, γινεται χαμος.. Τον ταιζει διπλασιες ποσοτητες,παει στην τουαλετα πιο πολλες φορες και με τρελαινει.. Οταν αφηνει φαι μεσα στο πιατο του και πας να περασεις απο κει τρεχει, στεκεται πανω απο το πιατο του. Δεν ξερω τι πηγα να του κανουν και επαθε τετοιο ψυχολογικο, ειδικα οταν τον δινω ψωμι ή αλλο φαγητο που δεν γνωριζει, δεν τρωει αν δεν κατσω εγω ή μανα μου να τον κοιταμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δεν μ'αρέσει η μύτη του αλλιώς θα σου έφερνα τη δικιά μου οκ μόλις έφαφε την πρώτη του χυλόπιτα,μικρός είναι ακόμα που θα πάει θα μάθει. Γιατί δεν σου αρέσει η μυτή του ,έχει ένα ωραίο απαλό ροζ χρωματάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Θα ηθελα να σου πω κατι και να μη το παρεξηγησεις καθως μιλαω με καλη προαιρεση.. Οταν βλεπω ανθρωπους να βοηθανε αδεσποτα μονο μπραβο μου βγαινει να τους πω! Και σιγουρα σου αξιζουν συγχαρητηρια που το βοηθησες κ εχει φαγακι, νερακι. Μακαρι να το καναν πολλοι. Ομως ισως να σκεφτοσουν το ενδεχομενο να το δινες για υιοθεσια? Ειτε τωρα που ναι κουταβι ειτε ως ενηλικο μεθαυριο , θα χει μεγαλη αναγκη για βολτες, παιχνιδια, παρεα. Τη στιγμη που εργαζεσαι και δε μπορεις να του τα προσφερεις μηπως να κοιταγες παραλληλα και για ενα αλλο, καλο σπιτι? Καλες ξηρες τροφες που δεν ειναι super premium(δηλ πολυ ακριβες) αλλα ουτε κι αχυρα οπως πχ η φρισκις, ειναι οι cibau & purina tonus, τσεκατε τις Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App θα χαλασω λιγο το ωραιο θρεντ.. επομενο ειναι να παρεξηγηθω.οταν μου λες οτι δεν ειμαι ικανος να θρεψω ενα σκυλο..αλλα σε καταλαβαινω και απο την αλλη γιατι δεν ειμαστε το ιδιο. ακου λοιπον, σε εμενα αυτο που γραφεις για την υιοθεσια μου φαινεται υποκριτικο.γιατι;γιατι πολυ απλα επελεξες να πληρωσεις για να παρεις ενα σκυλο ρατσας απο το υιοθετησεις ενα απο τα χιλιαδες αδεσποτα! πιστεψε με ομως οτι οταν το βρηκα το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να το παω στον κτηνιατρο για να το δει και να του το δωσω για να το παρει καποιος που το χρειαζεται. εκεινη την ωρα ηταν πανω απο 7 ατομα εκει μεσα και ολοι μου λεγαν οτι εχουν περισσοτερο απο ενα σκυλο και δεν μπορουν να τον παρουν.και τις κλασικες συμβουλες. δεν ξερω εαν το γνωριζεις αλλα ο σκυλος ειναι σαρκοφαγο ζωο και δεν θελω να επεμβω στη φυση του δινοντας του ζαρζαβατια και ιστοριες.καλα κανετε και δινεται στα δικα σας αυτο που νομιζεται οτι ειναι καλο για αυτο,αλλα εγω ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ! παρολα αυτα επειδη οντως ειναι τζανκ φουντ η κονσερβα του πηρα 2 κιλα κιμα απο λαπα για να τρωει κιοφτοδακια να καρδαμωσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 @agligoros αν το ζωντανό έχει πρόσβαση σε χορτα (και αγριόχορτα , γενικά) και είσαι σε εξοχή τότε οκαλλα αν δεν βρίσκει να φαει τίποτα θα έχει πρόβλημα. Και οι σκύλοι και οι γάτες τρωνε χορταρικά για το στομάχι τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 @agligoros αν το ζωντανό έχει πρόσβαση σε χορτα (και αγριόχορτα , γενικά) και είσαι σε εξοχή τότε οκ αλλα αν δεν βρίσκει να φαει τίποτα θα έχει πρόβλημα. Και οι σκύλοι και οι γάτες τρωνε χορταρικά για το στομάχι τους οπως αυτο της γατας στο αβαταρ χεχεχ για τα σκυλια ειχα την εντυπωση οτι το κανουν για να καθαρισουν τα δοντια τους. χορταρι αφθονο υπαρχει,dont worry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Κανενας δεν ειπε οτι δεν εισαι ικανος να θρεψεις ενα σκυλο. Εσυ απο μονος σου εγραψες οτι το χεις στην αποθηκη, κι οτι οταν εισαι εκει δουλευεις και δεν εχεις χρονο ν ασχοληθεις. Εσυ δε τα γραψες, απ το κεφαλι μου τα βγαλα;; Και λογικο ειναι δε πηγες αλλωστε εσυ να βρεις σκυλο για να υιοθετησεις! Ετυχε να τον δεις και τον βοηθησες, γι αυτο αλλωστε και ειπα μπραβο που δεν εκλεισες τα ματια σου! Απλως ειπα οτι τη στιγμη που δεν εχεις το χρονο ν ασχοληθεις ισως θα ταν καλυτερα να τον δωσεις σε καποιον που θα χει, τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο! Οσο για μενα , εχω σκυλο ρατσας αλλα εχω και μια γατα που υιοθετησαμε πριν 15 χρονια απο τη Σκοπελο οπου τη πετροβολουσαν κατι καλοπαιδα. 3 χρονια τωρα η γατα εχει διαβητη κ ξοδευουμε τα μαλλια της κεφαλης μας για να της κανουμε καθε μερα ενεσεις ινσουλινες + τη φαρμακευτικη τροφη που θελει κλπ κλπ. Επισης επι καθημερινης βασης οικογενειακως ταιζουμε 15 γατες και 3 σκυλια που ειναι στη γειτονια. Κι οχι μονο ταιζουμε αλλα και αποπαρασιτωνουμε, εμβολιαζουμε στειρωνουμε κλπ κλπ. Εχουμε μαζεψει και βρει σπιτι κατα καιρους σε ΠΟΛΛΑ αδεσποτα. Τελος ο Μαρκος που θα δεις εδω http://www.sapt.gr/ φροντιζεται καθημερινα χρονια τωρα απο τη μαμα μου και λιγες συναδελφους της. Οποτε επειδη δε γνωριζομαστε, καλυτερα να μη βγαζουμε συμπερασματα περα απο αυτα που λεμε. Ξαναλεω οτι αναφερθηκα μονο και μονο σ αυτα που εγραψες εσυ. Δε τα βγαλα απ το κεφαλι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Agligore μην παρεξηγεισαι χωρις λογο. Δεν σε ειπε η Μαργαριτα ουτε καμπουρη ουτε χαζο ουτε οτι θα αφησεις το σκυλι να πεθανει της πεινας. Απλα εγραψες αυτο "δεν εχω χρονο για παιχνιδια και ιστοριες φιλε μου.το σκυλι βρισκεται στην αποθηκη που εχω τα μηχανηματα και οταν ειμαι εκει εργαζομαι." και υπεθεσε/υποθεσαμε οτι δουλευεις πολυ με αποτελεσμα να μην μπορεις να αφιερωσεις χρονο στον σκυλο. Τα σκυλια ειναι απιστευτα κοινωνικα ζωα, επιζητουν την ανθρωπινη επαφη και επικοινωνια καθως μεσω αυτων, εξελισσεται και η προσωπικοτητα τους. Το να ειναι ελευθερα, να παιζουν και τρεχουν απο την αλλη, βοηθαει στην υγεια τους μακροχρονια. Μην τρελαινεσαι, αυτα που σου λεμε στα λεμε καλοπροαιρετα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 και μιας που τεθηκε θεμα αδεσποτων, ας μοιραστω μαζι σας, φωτο απο καποιους αγαπημενους φιλους!! part1 Ο Χρηστακος μας. γατος που γεννηθηκε στην αυλη μας. Μια μερα τον ειχαμε χασει και τελικα ειχε πεσει θυμα υπανθρωπων. Τον βρηκε η μαμα μου κοντα μας, σ ερειπωμενο σπιτι οπου τον ειχαν δεσει στη ταρατσα με θηλια γυρω απο το λαιμο, συρματινη. Εδω σε φαση αναρρωσης στο προσωρινο αναρρωτηριο - crate ο χρηστακος καλα! και...μωρο! Η ex! η καλυτερα γατα που χουμε γνωρισει. Μια απο αυτες που εδω και χρονια φροντιζουμε εξω απο το σπιτι. Αντιμετωπισε κι αυτη κατα καιρους προβληματα, ευτυχως διορθωνονταν. Στειρωμενη βεβαια. τα δυο παρακατω κουκλακια, γεννηθηκαν σε κοντινο οικοπεδο. 2 ειχαμε παρει εμεις να δωσουμε για υιοθεσια, και τα αλλα γειτονες. Της μικρης εχασα νεα, του μαυρουκου βλεπω ακομα φωτος! ο Μαρκος που ανεφερα πριν, μαζι με την Ασπρουλα 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Το έχουμε στη γειτονιά από κουτάβι. Κάθε φορά κάνει έτσι. Ίσως αυτή να ήταν και η πιο "ήρεμη". Τώρα που γύρισα από βόλτα, σήκωσε όλη τη γειτονιά στο πόδι. http://www.youtube.com/watch?v=4PsAouPPtMI&feature=youtu.be Edit: Αν μαζέψει πάνω από 1000 likes, θα ανεβάσουμε καινούριο με περισσότερο κλάμα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 part2 Ασπρουλα-αρχοντισσα!! μαρκος ο φαγανας Μπρουνο και Λιζα , η ξαπλωμενη. η Λιζα ειναι μαμα του Μπρουνο, μεγαλης ηλικιας πλεον, απο τα 3 σκυλια της γειτονιας. ξερω φαινονται χαλια στη φωτο, οταν κουρεονται ομως γινονται αστερια ο Μακης ο γιγαντας, ο τριτος απο τους 3 Γατακια που γυρισαμε απο διακοπες και βρηκαμε στο κηπακι. Ειχα βαλει αγγελια κι εδω, αλλα τελικα πηγαν σε γνωστους! Ετσι και τα βλεπατε τη πρωτη μερα... βηχας, κλειστα ματια απο τσιμπλες, ψυλλοι... Γινανε αστερια ομως!!! celeste ορφανο που βρηκαμε στο δρομο αρρωστο. Ευτυχως βρηκε η γραμματεας του κτηνιατρου οικογενεια. με τη ληδα μπειμπι σιτερ μπειμπι σιτερ ξανα σ αλλο γατακι. ευτυχως δωθηκε και αυτο κουταβιτσα που βρηκα οταν ημασταν βολτα με τη Ληδα. Πλεον κατοικος βορειων προαστειων παρακαλω η Ληδα με την Νταιζη που χε ερθει πανω για φιξαρισμα end of story 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Κανενας δεν ειπε οτι δεν εισαι ικανος να θρεψεις ενα σκυλο. Εσυ απο μονος σου εγραψες οτι το χεις στην αποθηκη, κι οτι οταν εισαι εκει δουλευεις και δεν εχεις χρονο ν ασχοληθεις. Εσυ δε τα γραψες, απ το κεφαλι μου τα βγαλα;; Και λογικο ειναι δε πηγες αλλωστε εσυ να βρεις σκυλο για να υιοθετησεις! Ετυχε να τον δεις και τον βοηθησες, γι αυτο αλλωστε και ειπα μπραβο που δεν εκλεισες τα ματια σου! Απλως ειπα οτι τη στιγμη που δεν εχεις το χρονο ν ασχοληθεις ισως θα ταν καλυτερα να τον δωσεις σε καποιον που θα χει, τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο! Οσο για μενα , εχω σκυλο ρατσας αλλα εχω και μια γατα που υιοθετησαμε πριν 15 χρονια απο τη Σκοπελο οπου τη πετροβολουσαν κατι καλοπαιδα. 3 χρονια τωρα η γατα εχει διαβητη κ ξοδευουμε τα μαλλια της κεφαλης μας για να της κανουμε καθε μερα ενεσεις ινσουλινες + τη φαρμακευτικη τροφη που θελει κλπ κλπ. Επισης επι καθημερινης βασης οικογενειακως ταιζουμε 15 γατες και 3 σκυλια που ειναι στη γειτονια. Κι οχι μονο ταιζουμε αλλα και αποπαρασιτωνουμε, εμβολιαζουμε στειρωνουμε κλπ κλπ. Εχουμε μαζεψει και βρει σπιτι κατα καιρους σε ΠΟΛΛΑ αδεσποτα. Τελος ο Μαρκος που θα δεις εδω http://www.sapt.gr/ φροντιζεται καθημερινα χρονια τωρα απο τη μαμα μου και λιγες συναδελφους της. Οποτε επειδη δε γνωριζομαστε, καλυτερα να μη βγαζουμε συμπερασματα περα απο αυτα που λεμε.λιγο αργα το σκεφτηκες... Ξαναλεω οτι αναφερθηκα μονο και μονο σ αυτα που εγραψες εσυ. Δε τα βγαλα απ το κεφαλι μου. καλο θα ηταν να σβηστουν τα μηνυματα ή να μεταφερθουν σε αλλο θρεντ η αποθηκη βρισκεται σε χωρο 15+ στρεμματων.χωρος υπαρχει απλετος για να,παιξει,τρεξει,βοσκισει και δεν ξερω γω τι. οταν ειμαι εκει ερχεται με σκαλιζει,μου γλυφει τα χερια,δαγκωνει τα μπατζακια,τραβαει τα κορδονια και χιλια δυο χαζα. ειναι ενοχλητικος αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε θα τον αφησω να με σκαλιζει. δε βλεπω λοιπον το λογο να ασχοληθω περισσοτερο.αυτα που χρειαζεται τα εχει. μου λεει ο φιλος εβορεησινκ να παρω μπαλακια και ιστοριες.αυτα για μενα ειναι περιττα.δεν θα σταματησω τη δουλεια μου για να πεταω μπαλακια!απο μονο του βρισκει τροπους και απασχολειται. αρα τα συμπερασματα τα εβγαλες εσυ,μετεπειτα ακολουθησα και εγω(χωρις να τα βγαζω απο το κεφαλι μου οπως λες,βαση της φωτο του πανεμορφου λαμπραντορ) *δωσε βαση στο δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.δε θελω να αναπτυξω αλλο το θεμα γιατι θα γινω σκληρος. επεισης δεν θελω "μπραβο".το εκανα για το σκυλι οχι για μενα μη με παρεξηγησεις με καλη προαιρεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτή είναι η γάτα της θείας μου. Έχει μια τρέλα με τα θερμοσυστελόμενα και μπορεί να τα κυνηγάει για ώρες. Επίσης στο εξοχικό έχει μια συνήθεια να κοιμάται το μεσημέρι πάνω στην ντουλάπα. υ.γ ήταν αδέσποτο και τυχαία ακολούθησε τον ξαδερφό μου μια μέρα και του τριβόταν συνέχεια και το κράτησαν. Όταν το βρήκαν ήταν βδομάδων νομίζω και τώρα είναι 2 χρονών. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2013 από veteranos123 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Φωτοσυνθεση ολη μερα σε αυτην την σταση. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Φωτοσυνθεση ολη μερα σε αυτην την σταση. Μία από τα ίδια και της θείας μου και μαδάει πάρα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα