bilakos10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ο σκύλος του Cyclops απ'τους Xmen είναι αυτός; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Πες μου ότι τα βάζεις και κάνουν άρση βαρών (τελευταία φωτό) και δεν θέλω τίποτε άλλο - παίρνω στη δικιά μου διάδρομο! Πανέμορφα είναι Από εξάσκηση τους έχω πάρει ένα laser και το κυνηγάνε στην αυλή.Ο μικρός δηλαδή γιατί η μάνα είναι αδιάφορη. Στον πάγκο που έχω το αλτηράκι απλά μου έκανε παρέα την ώρα που το έφτοιαχνα. Η ιστορία του μικρού έχει ως εξής: Η μάνα του ήταν αδέσποτη που ερχόταν ζητιανεύοντας στην αυλή για φαγητό.Δεν με έχει αφήσει ποτέ να την ποιάσω ακόμα και τώρα μετά από 1,5 χρόνο. Κάποια στιγμή έμεινε έγγυος, πήγε γέννησε σε διπλανό τετράγωνο σε αλάνα με γιαπί και ξερά χόρτα που της παρείχε κάλυψη (αν και της είχα φτοιάξει χώρο κρυφό από αδιάκριτα βλέμματα μπας και πάει). Τα μικρά που έκανε (άγνωστο πόσα), δεν ερχόντουσαν στην αυλή.Όταν πέρασε ένας μήνας+ μας ήρθε στα κλεφτά κλεφτά ο λεγάμενος που μονοπωλεί τις φωτογραφίες. Εμένα μόλις με έβλεπε έτρεχε να ανέβει πάνω στην πορτοκαλιά, η μάνα μου είχε γίνει έξαλη με τα φυτά και τις γλάστρες που τα είχε ισοπεδώσει και το κυνηγούσε με το λάστιχο. Με τον καιρό εξοικιώθηκε και με άφησε να το ποιάνω και τώρα καταλήξαμε να μην μπορεί χωρίς την παρουσία μου.Το χειμώνα που μας πέρασε του άρεσε να κουρνιάζει στα πόδια μου και να κοιμάται. Η μάνα ούτε για συζήτηση να την ποιάσω.Μόνο στα ξαφνικά όταν της πάω φαγητό και είμαι από πάνω της και αυτό για κλάσματα δευτερολέπτου αφού τινάζεται σαν να τη χτυπάει ρεύμα.Τώρα πως μας προέκυψε ο γιός τόσο αγαπησιάρης δεν μπορώ να καταλάβω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 H μαγική λέξη είναι: ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ; XAXA και ο δικος μου οταν ακουει αυτη τη φραση ετοιμαζεται και αρχιζει τα χοροπηδητα.σολα ταλλα ειναι σκραπας. χεχεχ Ο σκύλος του Cyclops απ'τους Xmen είναι αυτός; οχι ρε φιλε δεν εχω καμια σχεση με xmen.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 να βαλω και γω καμια φωτο με τη χολερα και το λαμπραντουτουλ βολτα με το λαμπραντουτουλ. κανα γατι θα ειδε ζεμπεκια μαχη με τη χολερα ενα με το χωμα προετοιμασια επιθεσης επιθεση ξυσιμο κακαλων.χολερα normal foto πεθαίνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Το "βολτα" ειναι μαγικη λεξη για ολα τα σκυλια πιστευω! 2 φωτο της κουκλας μου 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 να βαλω και γω καμια φωτο με τη χολερα και το λαμπραντουτουλ βολτα με το λαμπραντουτουλ. κανα γατι θα ειδε ζεμπεκια μαχη με τη χολερα ενα με το χωμα προετοιμασια επιθεσης επιθεση ξυσιμο κακαλων.χολερα normal foto Koυκλια και τα 2 φιλε μου αλλα ποιο απο τα 2 υποτιθεται πως ειναι λαμπραντουντλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Koυκλια και τα 2 φιλε μου αλλα ποιο απο τα 2 υποτιθεται πως ειναι λαμπραντουντλ? λαμπραντουντλ κανενα απο τα 2...λαμπραντουτουλ ειναι το μεγαλο. με ειχε ρωτησει μια κυρια στο δρομο(ειχε μια γατα ποιο μπροστα και με εσερνε πραγματικα το θεριο)και της ειπα λαμπραντουτουλ.ΧΑΧΑΧΑ και επειδη δεν ειναι ρατσας (ειναι ημιαιμο δεν ξερω καν απο τι και πως)οποτε με ρωταει καποιος τι ρατσα ειναι του απαντω την εξυπναδα μου.χεχεχ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 λαμπραντουντλ κανενα απο τα 2...λαμπραντουτουλ ειναι το μεγαλο. με ειχε ρωτησει μια κυρια στο δρομο(ειχε μια γατα ποιο μπροστα και με εσερνε πραγματικα το θεριο)και της ειπα λαμπραντουτουλ.ΧΑΧΑΧΑ και επειδη δεν ειναι ρατσας (ειναι ημιαιμο δεν ξερω καν απο τι και πως)οποτε με ρωταει καποιος τι ρατσα ειναι του απαντω την εξυπναδα μου.χεχεχ Aχαχαχα, δεν υπαρχεις! Ελιωσα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Το "βολτα" ειναι μαγικη λεξη για ολα τα σκυλια πιστευω! 2 φωτο της κουκλας μου ωωωωωω κουτσουνα μουυυυυ :wub: :wub: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Το "βολτα" ειναι μαγικη λεξη για ολα τα σκυλια πιστευω! 2 φωτο της κουκλας μου αυτο το σκυλι στη προηγουμενη του ζωη ηταν σιγουρα καμια βασίλισσα ή γενικα γαλαζοαίματη.δεν εξηγείτε αλλιώς τετοια ομορφια και ποζα!τι πανέμορφο σκυλι!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Ωριστε και μερικες φωτογραφιες απο το beagle της θειας μου (Ουσιαστικα σαν δικο μου ειναι ) Δυο που ηταν μικρος πριν 10 μηνες περιπου Και το πως εχει γινει τωρα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ωριστε και μερικες φωτογραφιες απο το beagle της θειας μου (Ουσιαστικα σαν δικο μου ειναι ) Δυο που ηταν μικρος πριν 10 μηνες περιπου Και το πως εχει γινει τωρα ωωωω μωγιοοοοοο μουυυυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Λοιπον, για να μη μου διαλύσει τελείως τα έπιπλα του πήρα ένα δικό του να 'χει να παίζει. Στην αρχή δεν πολυήξερε τι να κάνει: Μετά το γύρισε σε pole dancing: 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Και τι εμποδίζει το λιοντάρι σου απο το να παίζει ΚΑΙ με τα δικά σου έπιπλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα