Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 @ reignmanGG δεν έχω ξαναδεί κι εγώ τόσο μεγάλο γάτο πραγματικά.. ηταν κάποιας ράτσας ή greek street; επίσης τι το τάιζε και πόσα χρόνια έζησε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reignmanGG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 κρέας , κοτόπουλο , ψάρια (όχι κονσέρβες ή ξηρά τροφή) , σίγουρα θυμάμαι οτι τον είχαν στειρώσει. Περίπου 15 πρέπει να ήταν όταν πέθανε. Γκρίκ στριτ λογικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μιά που μόλις το ανακάλυψα το τόπικ, ας βάλω και γώ μερικές της δικιάς μας! Sarah απο την Περσία (Sarah σημαίνει Πριγκίπισσα οπότε "Ιρανή Πριγκίπισσα"! κατά κόσμον Princess Boubou Φατσούλες Μπορεί να μήν έχω "i-phone" αλλά έχω "i-cat" Εδώ παίζουμε σε διαφήμιση Cosmote-Nesquick 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 o γάτος(συγχωρέθηκε εδω και 2 χρόνια) της πρώην κοπέλας μου. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο γατί (χωρίς να είναι χοντράδι) @ reignmanGG δεν έχω ξαναδεί κι εγώ τόσο μεγάλο γάτο πραγματικά.. ηταν κάποιας ράτσας ή greek street; επίσης τι το τάιζε και πόσα χρόνια έζησε; Γατάκια... 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Τι γαμάτο χρώμα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Άσε το χρώμα. Δες έκφραση!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 notto disu shito agen φάτσα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 αυτο που έβαλε ο lucifer είναι σαν μικρή τίγρης..! είδικά στην πρώτη φώτο! κρέας , κοτόπουλο , ψάρια (όχι κονσέρβες ή ξηρά τροφή) , σίγουρα θυμάμαι οτι τον είχαν στειρώσει. Περίπου 15 πρέπει να ήταν όταν πέθανε. Γκρίκ στριτ λογικά. Κονσέρβα δεν δίνω ποτέ .. δεν τις εμπιστεύομαι.. Δίνω ξηρά τροφή καλή και ψητό ψάρι όποτε μαγειρέψουμε εντελώς στεγνό. Για κοτόπουλο και κρέας στεγνό το σκεφτόμουν να δίνω αλλά δεν ξέρω αν πρέπει. Θα ρωτήσω τον κτηνίατρο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 γάμησε ο τίγρης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 H μαγική λέξη είναι: ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ; [ Και σε φάση! Draw me like one of your French girls! Εντιτ: οι φωτογραφίες βγαίνουν αρκετά πλακουτσωμένες. Δεν τρεχει τίποτα ομως. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 η γκόπ γκόπ ! στο σπίτι του αδερφού μου , καθόμασταν έξω και προσγειώθηκε ένα απο την φωλιά πάνω στην μπλούζα μου και το βάλαμε πάλι επάνω. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 H μαγική λέξη είναι: ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ; 8672_10200245994936126_2142285069_n.jpg[ Και σε φάση! Draw me like one of your French girls! 20130603_084539.jpg Εντιτ: οι φωτογραφίες βγαίνουν αρκετά πλακουτσωμένες. Δεν τρεχει τίποτα ομως. ωωωωω παιδιιιιιιι μου, μωρο μου τι γλυκα ειναι αυτη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Τα δικά μου: H μαύρη είναι η μάνα του... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Πες μου ότι τα βάζεις και κάνουν άρση βαρών (τελευταία φωτό) και δεν θέλω τίποτε άλλο - παίρνω στη δικιά μου διάδρομο! Πανέμορφα είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 να βαλω και γω καμια φωτο με τη χολερα και το λαμπραντουτουλ βολτα με το λαμπραντουτουλ. κανα γατι θα ειδε ζεμπεκια μαχη με τη χολερα ενα με το χωμα προετοιμασια επιθεσης επιθεση ξυσιμο κακαλων.χολερα normal foto 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα