BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 κάτσε να την βγάλω φώτο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αρσενικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αρσενικό. Στο φαγητό ή στο νερό να το ρίξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αρσενικό. σίγουρα? αφου δεν έχει μπάλες βρε συ.Το σύγκρινα εξάλλου πρίν λίγο με ένα άλλο που έχω αρσενικό μάυρο ,και αυτό είχε μπάλες ενω το άσπρο δεν έχει καθόλου μπάλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 έχει τρύπα -> θηλυκόκατάλαβα πως είναι θηλυκό απο το πρόσωπο του στην πρώτη φωτογραφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 και γω αυτό πιστέυω nicoc θηλυκό πρέπει να είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ναι 100% κορίτσι... έτσι ηταν και της δικιάς μου οταν ηταν μικρή. επίσης στα χαρακτηριστικά φαίνεται θυληκό .. δεν ειναι έτσι τα αρσενικά.. Φαντάζομαι οτι το ψάχνεις για να δεί τι χρώμα λουρι να της πάρεις ; ή για τα παιχνίδια του ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 2 μήνες τώρα νόμιζα οτι το γατί μου ήταν αρσενικό ...ε λοιπόν όχι είναι θυληκο. Και τόσο καιρό πως του συμπεριφερόσαστε; Σαν gay; Πάντως κοριτσάκι είναι. Και πανέμορφο too! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reignmanGG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ωραιο τόπικ! αλλα γατιά οι περισσότεροι? Αλήθεια? αφρικάνικες κιχλίδες λίμνης malawi Μια φωτογραφία της πρώτης ημέρας που μπήκαν στο ενυδρείο... σαν σκατούλια ήταν Eδω οι 2 κάτοικοι του διπλανού ενυδρείου. Το "γατο"ψαρο και η κοπελάρα μου. Εδω είναι οι προηγούμενοι κάτοικοι του 1ου ενυδρείου , πριν τους έρθει το χαρτί για την έξοση lol και τελευταία η Κούκι. Ναι , έχω μανία με την φωτογραφία των ψαριών μόνο. (είναι και απίστευτα δύσκολο να βγουν έστω ικανοποιητικές... ) 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ναι 100% κορίτσι... έτσι ηταν και της δικιάς μου οταν ηταν μικρή. επίσης στα χαρακτηριστικά φαίνεται θυληκό .. δεν ειναι έτσι τα αρσενικά.. Φαντάζομαι οτι το ψάχνεις για να δεί τι χρώμα λουρι να της πάρεις ; ή για τα παιχνίδια του ; χαχα όχι για να της δώσω σωστό όνομα Και τόσο καιρό πως του συμπεριφερόσαστε; Σαν gay; Πάντως κοριτσάκι είναι. Και πανέμορφο too! χαχα τον φώναζα με αγορίστικο όνομα και του έλεγα ελα δω αγόράκι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ψυχολογικά στο γατί από τώρα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Blue_Panther βλέπεις πόσο ωραία βάζει spoiler o reignmanGG? Να μαθαίνεις...όχι σαν χτες που ανέβασες φωτο από το γραφείο σου και μας πέθανες!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ναι εμαθα τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reignmanGG Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 o γάτος(συγχωρέθηκε εδω και 2 χρόνια) της πρώην κοπέλας μου. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλο γατί (χωρίς να είναι χοντράδι) 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 αφου δεν έχει μπάλες βρε συ. No shit Sherlock. =p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα