nicoc89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 εγώ είχα βρει στο δρόμο ενα κουτάβι όταν ήμουν μικρός και το πήρα σπίτι μου . το πήγα σε εναν κτηνίατρο για εμβόλια κλπ και μετά απο κανα χρόνο ψόφησε ξαφνικά (το βρήκα ψόφιο το πρωί στο σκυλόσπιτο του).ο κτηνίατρος που το είδε ειπε οτι είχε πάθει κάτι όταν ηταν στο δρόμο (κρύωμα? δεν θυμάμαι τέλος πάντων) και του βγήκε το πρόβλημα μετά απο τόσο καιρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ό,τι ήταν να κάνεις το έκανες. Υπάρχουν και χειρότερα. Εμένα προχθές μου έπιασαν τα σκυλιά έξω απο το σπίτι ένα και μέχρι να βγω δε πρόλαβα να το σώσω. "Έφυγε" στα χέρια μου. Και να πω ότι είχε κάποια πληγή εξωτερικά; Στην αρχή νόμιζα ότι το πρόλαβα, αλλά μάλλον του είχαν κάνει θρύψαλα τα κόκκαλα εσωτερικά και δεν άντεξε ούτε λεπτό στα χέρια μου. /Οntopic/ Μία σημερινή. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 καλά και γατί έκατσε και το έπιασε σκύλος; κριμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ό,τι ήταν να κάνεις το έκανες. Υπάρχουν και χειρότερα. Εμένα προχθές μου έπιασαν τα σκυλιά έξω απο το σπίτι ένα και μέχρι να βγω δε πρόλαβα να το σώσω. "Έφυγε" στα χέρια μου. Και να πω ότι είχε κάποια πληγή εξωτερικά; Στην αρχή νόμιζα ότι το πρόλαβα, αλλά μάλλον του είχαν κάνει θρύψαλα τα κόκκαλα εσωτερικά και δεν άντεξε ούτε λεπτό στα χέρια μου. Δικό σου ή αδέσποτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 καλά και γατί έκατσε και το έπιασε σκύλος; κριμα Σκύλος είναι ρέι. Και δε το έπιασε ένας, είναι κάποια αδέσποτα από έξω, οπότε ας πούμε το είδαν σαν παιχνίδι. Πολλές φορές μου έχουν βάλει "στη γωνία" γάτα, αλλά πάντα τα προλάβαινα. Προχθές μέχρι να ακούσω τα γαυγίσματα και να κατέβω, δε πρόλαβα. Δικό σου ή αδέσποτο ? Έχει σημασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Έχει σημασία; ναι ,μπορεί να είναι το ίδιο κακό σαν συμβάν αλλα όταν τα σκυλιά σου επιτίθενται στα κατοικίδια σου είναι πιθανόν επικίνδυνα και για ενα μικρό παιδί που θα έρθει στο σπίτι (καινούριο μέλλος της οικογένειας πχ). Γιαυτό ρώτησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ναι ,μπορεί να είναι το ίδιο κακό σαν συμβάν αλλα όταν τα σκυλιά σου επιτίθενται στα κατοικίδια σου είναι πιθανόν επικίνδυνα και για ενα μικρό παιδί που θα έρθει στο σπίτι (καινούριο μέλλος της οικογένειας πχ). Ναι αλλά άλλο γάτα, άλλο άνθρωπος. Ας πούμε η γάτα είναι για τα σκυλιά όπως το ποντίκι για τη γάτα^. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 /Οntopic/ Μία σημερινή. Βλέπω ότι έχουν πιάσει όλες τις καρέκλες, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Βλέπω ότι έχουν πιάσει όλες τις καρέκλες, ε; Έχει και άλλες από δεξιά ρέι :Δ Στα τέρμα αριστερά πάντως είναι ο γάτος που είχα αναφέρει παλιότερα στο εξής μήνυμα: Αναμένουμε. Έχω και γω έναν εδώ που θέλει φροντίδα. Μέγαλος πρέπει να είναι. 4-5 ετών τον κόβω. Δεν είναι απο τα δικά μου, αλλά έχει βρει φαγητό εδώ και κανένα χρόνο και κάθισε. Ξάπλα όλη μέρα, δε κουνιέται, αλλά δε δείχνει πρόβλημα. Άμα του πάω μπολάκι με νερό και φαγητό τρώει μια χαρά. Πήρα τηλ. τον γιατρό και επειδή σήμερα ήταν δύσκολο να έρθει, μου είπε να του δώσω Vibramycin μην είναι σκουλήκια στο στομάχι, αρρώστια γενικά ή από κανένα τσιμπούρι. Άει να δούμε. Περιπέτειες όλοι μας με τα γατιά. Όπως βλέπετε, είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ο γατούλης πέθανε σήμερα. Ήταν σχεδόν 3.5 εβδομάδων. Σταμάτησε να κάνει κακά και να τρώει, τον άφησα στην κτηνίατρο το Σάββατο αλλά δεν τα κατάφερε. Ελπίζω τουλάχιστον να ήταν ζεστά. Επιλέγοντας μία συγκεκριμένη λέξη αντί μιας άλλης στο post σου, με κέρδισες ρε φίλε! καλά και γατί έκατσε και το έπιασε σκύλος; κριμα Άμα το στριμώξουν 2-3 σκυλιά, δύσκολα τη γλιτώνει. Ούτε σε δέντρο προλαβαίνει ν' ανέβει, ούτε ελιγμό να κάνει. Αν είναι τυχερό και χωθεί κάτω από κανένα αυτοκίνητο και περιμένει εκεί μέχρι να βαρεθούνε τα σκυλιά και να φύγουν, κάτι γίνεται. Διαφορετικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Η Ζινα.. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ο γατούλης πέθανε σήμερα. Ήταν σχεδόν 3.5 εβδομάδων. Σταμάτησε να κάνει κακά και να τρώει, τον άφησα στην κτηνίατρο το Σάββατο αλλά δεν τα κατάφερε. Ελπίζω τουλάχιστον να ήταν ζεστά. Κρίμα φίλε μου ήλπιζα οτι θα παει καλα.. Είχες γράψει οτι είχε δυναμώσει κιόλας αν δεν κάνω λάθος. Σου είπε ο κτηνίατρος το λογο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Επειδη βλεπω οτι το θεμα μονοπωλειται απο γατονια, θα "μπασω" και λιγο σκυλο.... Μεγαλωσα με την παρακατω κουκλα, δεθηκα μαζι της οσο τιποτα αλλο, μας αφησε (οικογενειακα) τις καλυτερες αναμνησεις και εκανε καθημερινα τις ζωες μας πιο ομορφες για περιπου 12 χρονια. Δεν βρισκεται μαζι μας, ωστοσο θα την εχω για παντα στην καρδια μου καθως ειναι το σκυλι που με εμαθε να αγαπαω τα ζωα. Κυριες και κυριοι.... H Sheeva (ναι, απο το mortal kombat)!!! ps: καποιες φωτο εχουν τεντωθει, δεν την ειχα τοσο χοντρουλα! 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Η πρωτη που η γατα σαπιζει πανω της ειναι φοβερη!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ωωωω κουταβακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα