*nenya* Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Για ένα τόσο όμορφο σκυλί όμως ας γίνει μια εξαίρεση <3
evabb Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 και πάλι... My goooood! ειναι κουυυυυυυυυυυυυυυυκλος 1
Str Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 πρώτα από όλα είναι κούκλΑ και έτσι και να βάλουμε να παίξουνε παίζει στον πρώτο τσαμπουκά να γυρίσει το παιδί μου με την ουρά στα σκέλια (φοβάται λίγο εύκολα το μικρό μου...) δεν τσακώνεται ποτέ... μόνο παίζει... 3
evabb Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 πρώτα από όλα είναι κούκλΑ και έτσι και να βάλουμε να παίξουνε παίζει στον πρώτο τσαμπουκά να γυρίσει το παιδί μου με την ουρά στα σκέλια (φοβάται λίγο εύκολα το μικρό μου...) δεν τσακώνεται ποτέ... μόνο παίζει... αχουτοοοοοοο εγω ποτε θα γινω corgoμανα; https://www.google.be/search?q=corgi&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=bsmQUcDQMIPw0gW854CoAQ&ved=0CEoQsAQ&biw=1280&bih=866 1
deesnider Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Γάτα ή γάτος; (Ούτως ή άλλως, κουκλί είναι, απλά από περιέργεια...)
Lucifer Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ο γατούλης πέθανε σήμερα. Ήταν σχεδόν 3.5 εβδομάδων. Σταμάτησε να κάνει κακά και να τρώει, τον άφησα στην κτηνίατρο το Σάββατο αλλά δεν τα κατάφερε. Ελπίζω τουλάχιστον να ήταν ζεστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα