Lucifer Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Πρέπει να είναι 2-3 ημερών. Μάνα δεν υπήρχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Φακ... Πρεπει να βρεις γατομανα, αλλιως νομιζω θελει ανα 2ωρο φαγητο?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Πάνω από 2 ημερών δεν είναι. Πιθανότητες επιβίωσης <<50%... Τάισμα υποθέτω με σύρριγα. Αν είναι έτσι πρέπει να βρεις ένα κομμάτι από καλώδιο να βάλεις στο στόμιο για να μην του γαμίσεις το στόμα. Αν και λογικά κάτι θάχεις ήδη βάλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Μιας και έβαλε ο luci το μικρό ας βάλω και εγώ ένα άλλο που βρήκα στο δρόμο...Ήταν αρρωστο τοτε...τωρα είναι θηρίο Επεξ/σία 29 Απριλίου 2013 από Antwni 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Το μικρό που βρήκα πριν μια βδομάδα μόνο του τελικά το δωσα στην γάτα της αδερφης μου που γέννησε άλλα 5 και το υιοθέτησε αμέσως.το ορφανό είναι το άσπρο με το μάυρο χρώμα στο κεφάλι 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μπράβο βρε παιδιά που τα φροντίζετε και τα μαζεύετε απο τους δρόμους!ΜΠΡΆΒΟ! Υπομονη και καλες αντοχες ευχομαι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Πάνω από 2 ημερών δεν είναι. Πιθανότητες επιβίωσης <<50%... Πρέπει να είναι οριακά πάνω από 2 γιατί δεν έχει το κολόβωμα του ομφάλιου. Τα αυτιά του βέβαια είναι ακόμα διπλωμένα. Και νταξ, ούτε εγώ περιμένω να τη βγάλει πάνω από βδομάδα, αλλά δε μπορούσα να το αφήσω. Τάισμα υποθέτω με σύρριγα. Αν είναι έτσι πρέπει να βρεις ένα κομμάτι από καλώδιο να βάλεις στο στόμιο για να μην του γαμίσεις το στόμα. Αν και λογικά κάτι θάχεις ήδη βάλει Έχω μια στάνταρ 60άρα για τέτοιες δουλειές, το πίνει και χωρίς να ρουφάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Πάνω από 2 ημερών δεν είναι. Πιθανότητες επιβίωσης <<50%... Τάισμα υποθέτω με σύρριγα. Αν είναι έτσι πρέπει να βρεις ένα κομμάτι από καλώδιο να βάλεις στο στόμιο για να μην του γαμίσεις το στόμα. Αν και λογικά κάτι θάχεις ήδη βάλει θα του δώσει λίγο φίλτρο ο Πανοραμίξ-lucifer και θα γίνει τούμπανο (δεν είδες τα άλλα πως τα έχει ?) Πρέπει να είναι οριακά πάνω από 2 γιατί δεν έχει το κολόβωμα του ομφάλιου. Τα αυτιά του βέβαια είναι ακόμα διπλωμένα. Και νταξ, ούτε εγώ περιμένω να τη βγάλει πάνω από βδομάδα, αλλά δε μπορούσα να το αφήσω. Έχω μια στάνταρ 60άρα για τέτοιες δουλειές, το πίνει και χωρίς να ρουφάει. δεν έβρισκα αρκετά μικρό μπιμπερό και πιπίλα και είχα πάρει για πιπίλα το επάνω μέρος απο ενα σταγονόμετρο το στόμιο έμοιαζε σαν το μεσαίο αλλα δεν ήταν τόσο μεγάλο και του άνοιξα τρύπα με ενα πιρούνι (ανοίγει ακριβώς στο μέγεθος που χρειάζεται ) και για μπιμπερό ενα μπουκαλάκι σαν το παρακάτω (έβγαλα το καπάκι και έβαλα στην θέση του την απο πάνω "πιπίλα" . βολεύει γιατι είναι μικρό , μπορείς να το κρατάς άνετα να πίνει με την ησυχία του και άν χρειαστεί είναι μαλακό και μπορείς να το ζουλήξεις λίιιιγο να βγάλει γάλα (ιδικά αργότερα που θα πίνει γρήγορα ) σίγουρα αποτελέσματα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Ωπ, καλή φάση το μπουκαλάκι ιωδίου. Δεν το 'χα σκεφτεί, ωραίος. Θα πάω σε λίγο να του πάρω γατόγαλα. Επίσης, στα τριψοκοιλίδια κτλ κατουράει κομπλέ, αλλά σκατό δεν έχω δει. Θέλει πιο πολλή πίεση, περισσότερη ώρα, τι φάση; Όλα τα άλλα που είχα βρει τουλάχιστον περπατούσαν και ήταν λίγο πιο εύκολα στο σκατίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 μπορεί να αργήσει να κάνει σκατούλες αμα είναι πολύ μικρόεγώ το μόνο που έκανα ήταν να βρέχω ενα βαμβάκι και να το περνάω σιγά κ απαλά πάνω απο το τέτοιο του (δημιουργεί την αίσθηση της γλώσσας της μάνας τους και κατουράει) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyqwerty Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Επίσης, στα τριψοκοιλίδια κτλ κατουράει κομπλέ, αλλά σκατό δεν έχω δει. Θέλει πιο πολλή πίεση, περισσότερη ώρα, τι φάση; Όλα τα άλλα που είχα βρει τουλάχιστον περπατούσαν και ήταν λίγο πιο εύκολα στο σκατίδι. Χαμομηλάκι στη σουφρίτσα,έχω δει τη "μαμά" να του γλύφει τη κωλοτρυπιδούλα,αλλά "όσο κι αν είσαι",έτσι δεν σε κόβω... ...δηλαδή,νταξ,μπορεί να τράβηξες μαλακία σε σκύλο αλλά δεν σε έχω ικανό να κάνεις γλυφοκώλι σε γατί.Έστω και σε μωρό.Έστω και για το καλό του.... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2013 από qwertyqwerty 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Ναι, δεν υπάρχει περίπτωση. Άσε που όλο το γατί είναι όσο η γλώσσα μου, και να την έβρισκα με τέτοια δε θα γινόταν δλδ. Θα δω, η κοιλιά πάντως καλά φαίνεται, δε δείχνει να πρέπει να χέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyqwerty Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Ρώτα για σκουλικάκια. Αν και είναι πολύ μωρό για να επιζήσει,ρώτα εκεί στο hospital για γάλα μωρού,ίσως επιζήσει άμα το προσέξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Θα τσιμπήσω από το πετσοπ, έχει. Από χθες είναι πιο ζωηρό το γαμημένο, αλλά κρατάω μικρό καλάθι. Εδώ μεγαλύτερα και δυνατότερα και πούλεψαν από τη μια στιγμή στην άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μεγαλώνει σιγά σιγά... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα